Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

QUOTE(Gulia @ 2007 05 18, 15:10)
Bet,kad vyras neturi fotiko,kuris kadre yra 4u.gif

paziurek i o ranka ten kur baigiasi maike ir prasideda kelnes blush2.gif kazka turi? bet ka, tik foto savininke gali pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 23:29)
...  taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja
...Butent tuo simboliskumu... 

Pritariu dėl šio kvietkelio simboliškumo. Manau, orchidėja pasirinkta ne šiaip sau- ši gėlė stebina visus savo stiprybe ir ilgaamžiškumu. Ji auga ant uolų, po sniegu, aukštai kalnuose, vietose, kuriose, neauga jokios kitos gėlės. Tik orchidėja turi tokių gyvybiškų galių. Kaip ir moteris- motina, kuri dėl savo vaikelio gali ištverti bet ką mirksiukas.gif
Be to, orchidėja- labai intymi gėlė, dovanojama tik labai artimiems žmonėms. Save juk irgi ne bet kam dovanojam, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 05 18, 15:10)
Bet,kad vyras neturi fotiko,kuris kadre yra 4u.gif

turi kairej rankoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 18 gegužės 2007 - 15:27
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 18, 10:58)
user posted image
kazkokia ne tokia

man šita foto kaip prancūziškas filmas - arba labai aukštas menas,kurio aš neįketru, arba labai paprasta,bet aš ieškau per didelių aukštumų blush2.gif
Atsakyti
user posted image

tiesa sakant, as ne tik nuotraukos "neikirtau", bet ir pavadinimo... Ar mamyte trynuku laukiasi reik suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 04:58)
taigi viskas vienam kadre, vyras fotograffuoja, rankoj fotikas, o nestuke dar atsispindi vitrinoj. Cia yra "graziausia laukimo akimirka" flirt.gif

Tik klausimas ar jis tuo metu fotografuoja g.gif unsure.gif
Pati nuotrauka "nekabina" visiskai, kazkas neisbaigta....
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 18, 18:00)
user posted image

tiesa sakant, as ne tik nuotraukos "neikirtau", bet ir pavadinimo... Ar mamyte trynuku laukiasi reik suprast? g.gif

aš tai supratau,kad jie tryse-ji,lelius ir tėtis leliaus g.gif
Atsakyti
ohmy.gif sitoj nuotraukoj pilvukas ohmy.gif Koks dyyydelis atrodo wub.gif cia jau ne namukas mazylei, bet visi apartamentai thumbup.gif:
http://www.supermama...p...&phid=12291
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 18 gegužės 2007 - 17:10
gal kai iš taip arti paveiksluota taip atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 05 18, 18:02)
aš tai supratau,kad jie tryse-ji,lelius ir tėtis leliaus  g.gif

"Mes jau trise
Paskendę laukime
Lyg sustojus
Laikui

Esam
Tavyje "

Tarsi ir man tas pats atrodo. Bet ta paskutine fraze kiek keistoka. Labai jau reikia isigilinti ir filosofuoti hihihi.gif
Atsakyti
g.gif ale tikrai gal ji trynukus turi? nu lauskim galo ir sužinosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2007 05 18, 11:48)
aakutee, o kokios yra "namines"?

Kur fotkinta ne profesionalių fotografų mirksiukas.gif ir ne foto studijose mirksiukas.gif
Atsakyti