Sakau tiesiai sviesiai ir jau net nedraugiskai: TEMOS PRADZIOJ MES AISKIAI APIBREZEM APIE KA YRA MUSU TEMA.
Jei man rupi fotografija, as einu i ta tema ir apie fotografija nekalbu cia, ir jei man rupi dietos, as apie jas nekalbu cia, nes yra tam skirta tema, ir jei man rupi gilintis i tai, kas yra depresija, as einu i tokia tema! O jei as noriu ne gilinti zinias apie depresija, bet nuo jos vaduotis pradedamas mastyti ir veikti kitaip, tai gal as ir cia pataikiau.
O toms kas mano, kad visur vyrauja dualizmas, juoda balta ir t.t., siulau ideja:
atsidarykit tema pavadinimu: "kaip suderinti pozityvizma su depresija". Jau nusibodo grazbyliauti ir uzuominom kalbeti kas i tema kas ne.
Sekmes visoms!!!
Daivaa, butinai tave palaikom
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 18, 20:11)
suntea, neįsižeisk, pasisakyti turime teisę visos ir ne visi pasisakymai priimami su vertinimu: patinka-nepatinka, įtiksiu-neįtiksiu. Daivaaa, jau pirmame savo poste parašė, kad atėjo į temą pasisemti pozityvumo. O gavo ką? Savo ligos gilią analizę (anamnezę). Manau, kad ji ir pati labai daug žino apie tą ligą, nors... jei žmogus nenorėtų apie tai kalbėti buvo galima ir nutylėti (kaip nutylėjo Indijaa). Matyt jai iš tiesų norėjosi apie tai kalbėtis.