QUOTE(Lietus @ 2007 05 18, 21:11)
As jo nepersu niekam..., beje Vaizgante tavo paskutniuose zodziuose truko tolerancijos...hm meiles kitam...
Aš nepasakiau to tau asmeniškai. Tai mums visiems. Ir man. Aš dažnai kalbu sau pačiai. Ir vis primenu, kad privalau savyje kasdien auginti meilę. Neturiu tikslo turėti šaunų vyrą, gražų namą, prabangią mašiną, keliauti po užsienius. Man pozityvumas reikalingas tam, kad taip savyje susitvarkyčiau, kad padėčiau kitiems. Kuo labiau nuraminu protą, tuo daugiau man duodama informacijos. Kuo daugiau gaunu informacijos, tuo daugiau galiu padėti kitiems. Norėčiau gyventi taip, kad visuomet būčiau "kanale", t.y. ryšyje su Dvasiniais vadovais.
"Meile islaikyti kiekvienam zmogui yra per daug energijos reikalaujantis darbas/funkcija.Meile per stipri jega, kuri reikalauja daug istekliu."
Drįstu pasakyti,
Lietau, kad klysti. Nieko nėra svarbiau už meilę. Jei mes sugebėtume išmokti mylėti dieviška meile, daugiau nieko mums nereikėtų...Meilė yra viduje, o ne išorėje, todėl ji negali pareikalauti daug energijos...Va tuštiems plepalams daug energijos reikia...Juos paleidi pavėjuj ir jie išnyksta. O meilė yra amžina.
"saugodamas savo vidine busena nuo tersalu "- įdomu, o kas tie teršalai, tavo nuomone? Va, šiandien juos valiau savyje vidiniu matymu. (Ačiū Dievui, kad jis davė tokią galimybę žmogui- išsivalyti.)Mano supratimu, tai mūsų neigiamos emocijos. O
neigiamos emocijos= nemeilė