Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

O i meeta su Vaizgante neisiu schmoll.gif , nemegstu rentgeno

Tos, kurios bijot rentgeno, galit ateiti su tamsiais akiniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 16, 19:08)

Tos, kurios bijot rentgeno, galit ateiti su tamsiais akiniais  lotuliukas.gif

Galiu ir be akiniu ateit, bet tik liepa mirksiukas.gif
Ir manau, kad ta alia bijanti tai cia juokavo, nes pati ne LT biggrin.gif
Atsakyti
Tema pradeta fantastiskai thumbup.gif
Bet as ne i tema turiu problemele reikia patarimo. Gyvena tokia moteris kuri megsta anonimiskai smezti zmones. schmoll.gif Apsmeize mane internete o dabar suzinojau kad ji apsmeize virsininkui savo bendradarbe ir vel anonimiskai (nusiunte e-maila tipo nuo klijento) Nes ta pagyre o skundyke gavo pilos uz bloga darba. Ka daryt? Ar leisti durniui kelia ar kovoti? g.gif O jei kovoti to kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 16 gegužės 2007 - 20:24
Eris, kovot pries toki zmogu geriausia butu tokiais pat budais, parasyt jai nuo alia kliento ar pan. koki panasaus tipo meila. O is pozityvios puses bandyk isivaizduot, kurt mintis, kaip susiduri su ta moterim, ir kaip ji keicias, ima visai kitaip elgtis, visiem padet ir tt.
O pirma mano piktybine mintis buvo, parasyt jai meila, alia nuo virsininko, kad tipo labai jai giria ir pakviest pas ji tam tikrai valandai aptart tolesnes karjeros galimybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 16, 21:29)
Eris, kovot pries toki zmogu geriausia butu tokiais pat budais, parasyt jai nuo alia kliento ar pan. koki panasaus tipo meila. O is pozityvios puses bandyk isivaizduot, kurt mintis, kaip susiduri su ta moterim, ir kaip ji keicias, ima visai kitaip elgtis, visiem padet ir tt.
O pirma mano piktybine mintis buvo, parasyt jai meila, alia nuo virsininko, kad tipo labai jai giria ir pakviest pas ji tam tikrai valandai aptart tolesnes karjeros galimybes  doh.gif

Siaip turejau visokiu piktu minciu bet (gyvenimo patirtis) kiek vienas veiksmas turi savo atoveiksma ir as nenoriu prisitrauktisau nemalonumu jei negarbingai pradeciau elgtis (nesu sventoji bet stengiuosi eiti to link) Gaila tuos jos bendradarbes ... O dar ta smeizike nesenai pastojo ir dabar galvok ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 16, 19:40)
Siaip turejau visokiu piktu minciu bet (gyvenimo patirtis) kiek vienas veiksmas turi savo atoveiksma ir as nenoriu prisitrauktisau nemalonumu jei negarbingai pradeciau elgtis (nesu sventoji bet stengiuosi eiti to link) Gaila tuos jos bendradarbes ... O dar ta smeizike nesenai pastojo ir dabar galvok ka daryt?

Na tai kam klausi, matau, kad pati zinai atsakyma, - nieko nedaryti, tegu sau gyvena. Arba gali nuejus tiesiai sviesiai i akis pasakyt,- zinau, kaip negraziai elgies. Ir kodel taip darai, juolab augindama nauja gyvybe savyje.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 16, 20:23)
Bet as ne i tema turiu problemele reikia patarimo. Gyvena tokia moteris kuri megsta anonimiskai  smezti zmones. schmoll.gif Apsmeize mane internete o dabar suzinojau kad ji apsmeize virsininkui savo bendradarbe ir vel anonimiskai (nusiunte e-maila tipo nuo klijento) Nes ta pagyre o skundyke gavo pilos  uz bloga darba. Ka daryt?  Ar leisti durniui kelia ar kovoti? g.gif O jei kovoti to kaip? g.gif

Aš tokiais atvejais siunčiu reiki į problemą, į santykius su tuo žmogum...Ir padeda.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 16, 21:23)
Bet as ne i tema turiu problemele reikia patarimo. Gyvena tokia moteris kuri megsta anonimiskai  smezti zmones. schmoll.gif Apsmeize mane internete o dabar suzinojau kad ji apsmeize virsininkui savo bendradarbe ir vel anonimiskai (nusiunte e-maila tipo nuo klijento) Nes ta pagyre o skundyke gavo pilos  uz bloga darba. Ka daryt?  Ar leisti durniui kelia ar kovoti? g.gif O jei kovoti to kaip? g.gif

zinai,as jau 10 metu dirbu su zmonemis.O zmones visokie buna doh.gif smeizto,apkalbu,buvo oho ho kiek.buk auksciau uz juos,nesizemink iki bendradarbes ligio.nes smezdamas ,rekdamas ,ar musdamas zmogus parodo savo silpnibe.
paziurek kaip paparacai,korespondentai kapstosi po"siuksles"Ir niekas ne mini ju 'garsiuju vardu",o zmones vistek gerbia tuos kurios jie apsmeize.
Sutinku,sunku ismokt neileist i save ta smezta.bet tu pakilsi dar vienu laipteliu auksciau.
o seip,jai apie tave sneka,nesvarbu gerai,ar blogai-esi gyvas.
stipribes 4u.gif
Atsakyti
ACIU MERGAITES 4u.gif Kartais ne iskart iseina suprasti kur silpnybe o kur stiprybe g.gif
Nes abejojau jei tylesiu ar tai nebus bailumas? O jei ji neaprims ir vel smeis savo bendradarbe paprasciausiai juodrascius paimsiu ir atiduosiu jos virsininkui.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 16, 22:04)
ACIU MERGAITES 4u.gif Kartais ne iskart iseina suprasti kur silpnybe o kur stiprybe g.gif 
Nes abejojau jei tylesiu ar tai nebus bailumas? O jei ji neaprims ir vel smeis savo bendradarbe paprasciausiai juodrascius paimsiu ir atiduosiu jos virsininkui.

Zinai yra rusu patarle-ne liesk s......,smirdes mirksiukas.gif
O kita-Vsio tainoe ,stanovitsia javnym.
Is kur tu zinai ,ka istesu ji rezga g.gif Tesiog gali jai pasakit-zinai onute,as viska zinau,ka tu rezgi,bet su tokiu protingu veidu.Tegul ji tada masto,ka gi tu istesu zinai ,o ka ne.
Atsakyti
Mergytes, su visa meile prasau: neuzsivedam!!!! Dabar dar jei pradesit: is kur zinai ir t.t. tai visa tema "priofftopinsim" doh.gif Norit- atsidarykit tema: ka daryti su bjauria bendradarbe? Kam bus idomu prisijungsim mirksiukas.gif

Buckiai visoms!!! Nepriimam asmeniskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 05 16, 22:35)
Mergytes, su visa meile prasau: neuzsivedam!!!! Dabar dar jei pradesit: is kur zinai ir t.t. tai visa tema "priofftopinsim" doh.gif  Norit- atsidarykit tema: ka daryti su bjauria bendradarbe? Kam bus idomu prisijungsim mirksiukas.gif

Buckiai visoms!!! Nepriimam asmeniskai mirksiukas.gif

NEmuskit blush2.gif daugiau taip nebedarysiu blush-anim-cl.gif blush2.gif
LABAI ATSIPRASAU
O jei rimtai esu dekinga uz zmones kurios sutinku ir realiam ir virtualiam gyvenime
uz tai kad nevisai ismokau bet jau sugebu atleisti ir prasyti
kad man dovanotu
uz tuos kurie myli mane ir uz tuos kurios myliu as
DIEVE dekoju tau uz tai kad Tu neatstumi manes, atleidi man mano nuodemes ir vedi per gyvenima padedamas iveikti sunkumus.
Viespati tu esi visokeriopu istekliu saltinis akimirksniu patenkinantis visus mano poreikius thumbup.gif
Pepilota esu dekinga tau nes tu pastumei mane priimti viena sprendima: senai galvojau bet tingejau , bet nusprendziau pradeti mokytis anglu kalba ax.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 17 gegužės 2007 - 00:39