Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 16, 22:13)
Galiu ir be akiniu ateit, bet tik liepa  mirksiukas.gif
Ir manau, kad ta alia bijanti tai cia juokavo, nes pati ne LT  biggrin.gif

Bliamba, kokia isdavike! Net pajuokaut neleidi, kad kitas issigastu doh.gif
Atsakyti
Labutis visoms wub.gif
Ir vėl nauja graži diena mūsų laukia 4u.gif
Aš va turiu vest savo auksą į kirpyklą,bandysim patrumpint jo garbanas smile.gif Ir vėl vyksta kova teigiamo ir neigiamo mąstymo manyje. Veju mintis,kad vaikas tik nuėjus pradės verkt ir mes nieko nepešę gryšim namo doh.gif Iškart įsivaizduoju,kad mes nueinam ir viskas vyksta nuostabiai,t.y. vaikas ramiai sėdi kirpėjo kėdėje ir mes išeinam gražūs ir laimingi namo smile.gif Net prieš miegą kiek jėgos leido bandžiau įsivaizduot....Taip,kad mes gryšim namo gražūs smile.gif
Eisiu dar paskaitysiu ankstesnes temas, aš ten pasikraunu teigiamos energijos mirksiukas.gif
O sau vis murmu: aš laiminga,man viskas sekasi ir seksis visada smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Puiki giedra diena pranašaują tokią pat puikią giedrą nuotaiką smile.gif
Šiandien man rytas prasidėjo nuo džiugių naujienų, jog kompensuoja visas kelionės išlaidas į konferenciją.

Norėčiau rekomenduoti keletą knygų:

Thomas Scherz „Psichikos treniravimas“ – apie konstruktyvų mąstymą.
Vadimas Dechtiaris „Mano nuostabi ateitis“ – apie NLP (neurolingvistinį programavimą). NLP kaip ir konstruktyvus mąstymas teigia, kad nuo to, kaip mąstome priklauso mūsų sėkmės ir nesėkmės. Bet dar plius NLP mokina, kaip geriau suprasti kitus žmonės.
Daktoro Norbekovo biblioteka „Kvailį mokyti – tas pats, kas mirusį gydyti“ – apskritai daug minčių ir optimizmo įkvėpianti knyga.

„Manoma, kad sėkmė aplanko tuos, kurie anksti keliasi. Ne, sėkmė myli tuos, kurie atsikelia būdami geros nuotaikos“ Marselis Ašaras.
Atsakyti
eli- NEMURMEK, kad LAIMINGA, o PAJAUSK, kad laiminga! blush-anim-cl.gif

Lab ryyyt! wub.gif
Labai sauniai ivyko temos atidarymas! thumbup.gif Nes ta energija norima ir pasijuto! Islaikom, ka??? Man po tokiu gusiu norisi tik kazka sprogdinancio rasyt...

Issipilde dar vienas mano NORAS!!! As labai geidziau sulciaspaudes! Uzvakar uzsiminiau, kaip butu sveika odai, organizmui, leliukui- vyrelis, tas nuostabusis, eme ir nupirko! Dabar tooks kaifas! Sedziu cia pas jus ne su kavos puodu, o su obuoliu-morku-kivi sultimis! Vakareli galim pas mane daryt, jei po morka atsinesit!!! mirksiukas.gif Ir isgirdau is MB dar viena komplimenta: "Bet kaip tu moki dziaugtis!.." Tai dar labiau strakalioju!

Antradieni atskrenda mano kuruojama grupe. Sirdy jauciu, kad bus viskas gerai, nes nestuke.gif saugomos dvigubai nuo negandu, jei jos dar ir pacios pasisaugo. Bet toks kirminelis yra, kaip lipant i scena. "Belmonte" vakarieniausiu su jais, programos atidarymas wub.gif Atvarykit... cool.gif

Lineta, visai nebedaug beliko iki Tavo mokslu pabaigos! Tu vis sakai laikykit laikykit kumcius, o apie rezultata ir nepranesi verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nuostabus rytas thumbup.gif Man siandien ypatinga diena thumbup.gif
Pasisveciuoju pas jumi ir einu juodu ant balto surasyti ko noriu buti pasiekusi kitu metu ta pacia diena. Viskas tik esamuoju laiku mirksiukas.gif Surasysiu ir paliksiu. Bus idomu po metu paskaityt. Aisku veiksmas cia irgi ne paskutinej vietoj mirksiukas.gif
Taip kad pas mane nuo siandien prasideda naujas etapas. Kad galeciau ji trumpai apibudinti: sveikesnis ir veiklesnis!!!! Koncentruosiuos i tai, kas buvo labiausiai atideliota. Palinkekit man sekmes ax.gif

eris, net nustebau, kad tave ikvepiau. Net nesuprantu kada ir kaip g.gif Bet jei sakai, kad taip yra, tai fainai wub.gif

Beganti, knygos jau nukopijuotos mirksiukas.gif

GEROS, SILTOS, NUOSTABIOS, REZULTATYVIOS DIENOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

zinot man su rezultatais viskas puikiai drinks_cheers.gif
dziaugiuosi, kad viska susitvarkau. Kaip tik jei nieko nesakau ir nesedziu susiraukus tai yra gerai, nes kazkaip kai gerai su tais mokslais, tai net neateina i makaule kazka sakyti apie juos lotuliukas.gif
Smagu cia man su jumis.... wub.gif
Atsakyti
BusVakare, saunuole, kad taip moki dziaugtis thumbup.gif

Lineta, dziaugiuosi uz tave 4u.gif
Atsakyti
VAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOO drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

SU GIMTADIENIU TAVE BRANGIOJI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pepilota, sveikinu su gimtadieniu ir nauju sėkmingu gyvenimu etapu!!!
Atsakyti
pepilota, as maniau, kad rytoj... Tiksliai- siandien jau 17 diena!!!! Va, del ko Tu savo metinius norus rasai!!!

Kadangi, viska jau turi, belieka palinketi, kad moketum viskuo dziaugtis, kad tai, ka turi, nesibaigtu! Apkabinu nuosirdziausiai!

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Lineta, Beganti, BusVakare, labai jums aciu wub.gif
Papildyta:
Zinok, BusVakare, dabar toki juoka pagalvojau: dabar BusVakare visada bus geros nuotaikos, nes 9men. nebus mmm lotuliukas.gif
Atsakyti
pepilota, su Tortadieniu! user posted imageuser posted image

"Sustok, tegul tau būna kas nors brangu, tegul ir tavo gyvenimas turi tikslą, tebūnie jis prasmingas; nepralėk pro šalį greituoju traukiniu, nepamatęs, kaip gyvena žmonės, nepasimokęs iš jų ydų, nesusidraugavęs su pačiais geriausiais; pamatyk grožį giliau, sielos akimis, mokėk pažinti pikto daigus savo sieloje ir aplinkoje, kasdien juos išrauk..."/Antuanas de Sent-Egziuperi"Mažasis Princas"/

Didelės šypsenos, kuri visada puoštų Tavo veidą, daug laimės, kurios keliu Tu visada eitum, artimų žmonių meilės ir svajonių išsipildymo!user posted image

user posted imageMes dainuojam: "Ilgiausių metų ilgiausiųųųųųųųų!"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 17 gegužės 2007 - 10:15