Niekas nesakė,kad neįmanoma ir kad jam nereikia socializacijos

Tiesiog nėra galimybės dabar vesti du šunis į dresūrą,tuo labiau kai rotveileris yra senolis ir jam sunkoka vaikščioti.Šuo vežamas į miškus,prie ežerų,mato tikrai pakankamai žmonių ir šunų kuriuos jis pripažysta. Būna šunų,kurie visą gyvenimą būna pririšami prie grandinės ar tupi voljeruose ir nebūna paleidžiami,tai nematau čia nieko tokio žiauraus,kad šuo gyvena namie,yra labai mylimas,išleidžiamas į kiemą kiek panorėjęs ir vežamas į miškus,kur nei pavadžio,nei antkaklio,nei antsnukio nereikia ir nepatiria jokio diskomforto.

Nenormalu,kad borderkolis puola ant kitų šunų? Na žinot,jūs manęs ir mano šunio nepažystat ir nežinot kaip kas yra,tad smagu būtų,jei prieš kažką sakant bent pasidomėtumėt kas kaip

Borderkolė priglausta buvo iš prieglaudos su 7 jos kelių dienų šunyčiais,na,ne tiesiogiai iš prieglaudos,bet buvo atvežta prieglaudos darbuotojų iš įmonės,kadangi niekam nereikėjo nei jos,nei jos šuniukų. Kadangi ji buvo už signalizaciją,tai kažkaip nenuostabu,kad ji gali pulti ant KAIKURIŲ ŠUNŲ,o tas puolimas nėra nei kandimas,o tik lojimas pamačius šunį - priejus prie šuns ji nieko nedaro ir nepuola,kai ją buvo užpuolęs šuo ji net tada nesigynė,o bandė tik pabėgt.Nežinia ką ji ten išvis patyrė gyvendama ir kas su ja buvo daroma.Tad manęs prašyčiau nekaltinti,tuo labiau,kai esu nepilnametė dar ir ne viską sprendžiu aš

Antros klaidos kaip matot nedarau ir dirbu su ja,lojimas ant šunų po biškį mažėja ir gyvenimas gražėja.