Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų išvedžiotojai!

QUOTE(ambicija @ 2012 05 16, 17:46)
Aš galiu neatlygintinai pavedžiot, Klaipėdoje, sportininkuose ar kur netoliese, janonio, pušyno gatvėje smile.gif
O mano nuomonė apie tai vienareikšmiška, jau geriau tegu vedžioja svetimi, nei visai niekas nevedžioja arba išveda tik reikalus atlikt, va čia tai tikrai gaunasi "šuniškas" gyvenimas... schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolfgang7 @ 2014 08 16, 00:14)
Aš rašiau apie borderkolę,kad ji yra vedama į dresūrą,o su ja aš puikiai susitvarkau,kad ir pradeda pult ant kokio šuns jei kažkuo nepatinka jai jis. smile.gif Rotveilerį vedžiodavau ir dieną,bet kai jį pradėdavo pult kiekvienas sutiktas šuo (kad ir tas šuo su kitais šunim sutaria) - nebevedu,nes tada jis pats pradeda pult,kadangi kai buvo jaunas jam įkando kaimynų šuo,po pusmečio vakare iš niekur nieko atbėgo aliaskos malamutas su haskiu ir pradėjo pjaut mano šunį.Pati klaidą padariau,kad po šitų įvykių nenuvedžiau pas dresuotoją,nes būtų sutvarkta problemą,o dabar jau iš senolio nelabai išeitų ką padaryt. Gal ne tai,kad neišlaikyčiau aš jo kaip rašiau,nes aš jį išlaikau geriau nei mano brolis...nors tikrai sunku kokių 65kg šunį išlaikyt besidraskantį,bet tiesiog būna sunku išlaikyti. O dėl kitų agresyvių šunų vedžiojimo...na didelį,itin agresyvų šunį nevedžiočiau. Jei būna kam prireikia mano paslaugų - iškart tai ir pasakau,neapsikraunu. smile.gif

na netikiu, kad neimanoma suns isdresuoti. Kodel parodiniai buna dresuoti, o "naminiui" nebutina buti socializuotam? TAI nenormalu, kad net protingiausias suo border kolis puola kitus sunis, tai seimininko problema ir disciplinos. doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Niekas nesakė,kad neįmanoma ir kad jam nereikia socializacijos smile.gif Tiesiog nėra galimybės dabar vesti du šunis į dresūrą,tuo labiau kai rotveileris yra senolis ir jam sunkoka vaikščioti.Šuo vežamas į miškus,prie ežerų,mato tikrai pakankamai žmonių ir šunų kuriuos jis pripažysta. Būna šunų,kurie visą gyvenimą būna pririšami prie grandinės ar tupi voljeruose ir nebūna paleidžiami,tai nematau čia nieko tokio žiauraus,kad šuo gyvena namie,yra labai mylimas,išleidžiamas į kiemą kiek panorėjęs ir vežamas į miškus,kur nei pavadžio,nei antkaklio,nei antsnukio nereikia ir nepatiria jokio diskomforto. smile.gif Nenormalu,kad borderkolis puola ant kitų šunų? Na žinot,jūs manęs ir mano šunio nepažystat ir nežinot kaip kas yra,tad smagu būtų,jei prieš kažką sakant bent pasidomėtumėt kas kaip smile.gif Borderkolė priglausta buvo iš prieglaudos su 7 jos kelių dienų šunyčiais,na,ne tiesiogiai iš prieglaudos,bet buvo atvežta prieglaudos darbuotojų iš įmonės,kadangi niekam nereikėjo nei jos,nei jos šuniukų. Kadangi ji buvo už signalizaciją,tai kažkaip nenuostabu,kad ji gali pulti ant KAIKURIŲ ŠUNŲ,o tas puolimas nėra nei kandimas,o tik lojimas pamačius šunį - priejus prie šuns ji nieko nedaro ir nepuola,kai ją buvo užpuolęs šuo ji net tada nesigynė,o bandė tik pabėgt.Nežinia ką ji ten išvis patyrė gyvendama ir kas su ja buvo daroma.Tad manęs prašyčiau nekaltinti,tuo labiau,kai esu nepilnametė dar ir ne viską sprendžiu aš wink.gif Antros klaidos kaip matot nedarau ir dirbu su ja,lojimas ant šunų po biškį mažėja ir gyvenimas gražėja. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolfgang7: 16 rugpjūčio 2014 - 21:16
QUOTE(Wolfgang7 @ 2014 08 16, 21:10)
kur nei pavadžio,nei antkaklio,nei antsnukio nereikia

mega_shok.gif
Nedresuotas, nestabilus šuo paleidžiamas be nieko ??? O jus nesuvokiat, kad miškuose gali būti ne tik jus, bet ir kiti žmonės ir gyvūnai? doh.gif
Atsakyti
Jūs čia rimtai neturit prie ko prisikabinėt,ar kas jums yra? Šuo ant žmonių nepuola ir vaikšto šalia,mišką puikiai pažystam ir žinom kas ten atvažiuoja ar netoliese gyvena,nes ten buvo gyvenę tėvai. Jei išgirstu kažką veikščiojant ar kalbat - šuo būna pririšamas,bet jūsų žiniai to prireikė tik kartą,kai grybautojas vaikščiojo su savo šuniu.Jei dar įdomu,tai ant to šuns jis visiškai nepuolė,nes jis puola tik tada,jei kitas šuo pradeda pult ant jo,o kažkodėl ant maniškio puola beveik kiekvienas,laukinių gyvūnų jis irgi nepuola ir net negainioja.Na,turit dar kažką užvaryt ant manęs ir mano šunų,kokie mes nenormalūs? smile.gif))))))
Sėkmės jūsų forumui,pasišalinu.
Atsakyti
QUOTE(Wolfgang7 @ 2014 08 15, 16:36)
rotveilerį irtai tik naktį išvedu,nes baisiai puola ant kitų šunų ir jei sutiktų kokį,tai nebeišlaikyčiau
<...>
tad susitvarkyt su šunim sugebu ir problemų nekyla.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeeez,niekas nekalbėjo apie puolančio šuns,kuris sveria mažiausiai 65kg "susitvarkymą". Aiškiai buvau parašius,kad didelio ir agresyvaus svetimo šuns nevedžiočiau,tad tai ir reiškia,kad su tokiu nesusitvarkyčiau manau. Kalbėjau apskritai,bet matau,jog čia niekas nesupranta ką noriu pasakyt ir net nebando suprasti,kai hienu banda tik pult sugeba dėl menkiausiu atsiprašant - šudniekių. Labai džiugu,kad jūsų šunys yra puikūs ir nepuola ant kitų šunų,linkiu,kad tokie ir išliktų. Nesiruošiu daugiau kažką nepažystamiems manęs ir mano šunų įrodynėt. Galim jau nebediskutuot apie tai. Peace ! mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip su atsakomybe? Nutikus kažkas šuniui, kas už tai atsakys?
Atsakyti
Sveiki,

norėjau forumiečių pasiteirauti, kas, jūsų manymu, būtų tinkama kaina? Aš pati šiek tiek tuom užsiimu ir iš šalies vis girdžiu, kad "nusipiginu".
Kokia kaina optimali valandai? Parai šuns priežiūros savo namuose arba apsigyvenant šuns šeimininkų namuose? Koks turėtų būti skirtumas tarp paros vieno šunelio priežiūros bei, sakykim, veislyno, kur yra keliolika šunų ir aplakstyti visus užima nemažą dalį dienos?
Atsakyti
Dukra 16m pastaruoju metu pradėjo bėgioti. Kad vienai nebūtų liūdna, pasiimdavo draugės šunį. Dabar draugės šuo išvežtas vasarai į kaimą..
Gal kas nors iš Pašilaičių rajono Vilniuje, norėtų, kad ji tuo pačiu "paganytų" ir jūsų šunį?
Mokėti nereikėtų. Pageidautina, kad šuo būtų neagresyvus. Dėl dydžio - ji įpratusi buvo nulaikyti ir suvaldyti gan nepaklusnią (iš pradžių) vokiečių aviganę. Jei reikia, turim savo gerą pavadį ir antsnukį (vokiečių aviganio).
Atsakyti
Rašiau čia daugiau nei prieš metus ir pati juokiuosi ką parašiau biggrin.gif , bet nors man ir 14 atsirado žmonių kuriems prireikė pagalbos ir dar dabar kartais prireikia. Su kuo daugiau skirtingų šunų susipažįstu tuo daugiau patirties ir lengviau su naujais elgtis. Plius savanoriauju prieglaudoje tai patirties turiu nors man tik 14, žmonėms rinktis patikėti šunį ar ne wink.gif Jei ką vedžioju bei prižiūriu šunis ir kt augintinius Gargžduose, jei reikia pagalbos kreipkites wink.gif http://happypet.lt/listing/ernesta/ apie mane smile.gif
Atsakyti

Šunų darželis, šunų vedžiojimas, priežiūra Kaune

Augau kaime tad naminiai gyvūnėliai visada buvo šalia. Labai myliu gyvūnus, auginu šuniuką ir katytę. Mano akys švyti, kai matau šunis, kai glostau, ar kalbu apie juos. Šunys mano silpnybė ir stiprybė viename. Esu rūpestinga, atsakinga, patikima. Šiuo metu turiu laisvo laiko ir noriu jį paskirti veiklai kuri džiugina mano širdį. Galiu pavedžioti Jūsų šunis Jums tinkamu metu, rytais, dienomis, vakarais, darbo dienomis, savaitgaliais, nuolatos, kartais ar ekstra atveju. Galiu pagloboti šunelį dienos metu, kol Jūs būsite darbe ar leisite maloniai laiką. Kreipkitės, pabendrausime ir suprasite ar Jums reikalinga mano pagalba. Kaina sutartinė. 

Atsakyti