Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų išvedžiotojai!

QUOTE(žostautė @ 2009 03 27, 21:22)
Na nežinau, maniškė tai sysioja ir kakoja kartą per dieną, mūsų pasivaikščiojimai judėjimui, reikalai atliekami kaip papildomas veiksmas. Šiaip tai tam, kad duotum šunį išvedžiotojui, turi ir šunimi labai pasitikėti  unsure.gif  Kad klausys, kad nesublūdys dėl ko nors... Be to, na, tarkim, o jūs tikri, kad pažįstamą žmogų, bet ne šeimos narį, jums nesant namie šuo įsileistų? biggrin.gif Arba, jei (tfutfutfu) nutiktų kokia nelaimė bevedžiojant, pradedant kokiomis šunų peštynėmis ir baigiant bauda už ėjimą be antsnukio. Kas tokiu atveju atsakingas?  unsure.gif

4u.gif matai mano sunys is turbut taikiausios veisles atstovu-nykstukiniai pudeliukai wub.gif be to jie nepaleidziami nuo pavadeliu, nes gyvename netoli judrios gatves, o vietos, skirtos sunu vedziojimui,nera.o vat, kad gali uzpulti bevedziojant kiti sunys, nepagalvojau, man kol kas nepasitaike tokiu atveju, bet tikimybe tokia,aisku, yra blush2.gif
Atsakyti
Manau reikalingi sunu isvedziotojai tokiu atveju jei susirgai ir negali pats isvedzioti.O siaip as nedirbu tai visada pati isvedzioju savo augintines tris kartus i diena,tiksliau per pietus as vedu,o vyras vakare gryzes is darbo isveda,nebent suveluoja gryzti tai vedu as smile.gif pas mus,kai didelis suo tai nebijociau raktu palikti svetimam tikrai suo neleis is namu isnesti nieko.Nors labiau linkusi prasyti pagalbos savu ar kaimynu su kuriais bendraujame smile.gif
Atsakyti
Na apie įsileidimą į butą gerai pažystamo žmogaus , kai šuo vienas - galiu papasakot vieną istoriją . Turėjau šarpėjų - mergytę . Miela , taiki , bet tuo pačiu ir sargi buvo - tik va vyrų baisiai nemėgo . Tuos žmones pažinojo nuo 6 mėn - įvykio metu jai buvo 4 metai su trupučiu . Išvažiavome visa šeima į jubiliejų - grįžt vakare išvest šansu nulis blush2.gif , tai tų draugų paprašėm - matydavo ji juos bent 3-4 kartus savaitėj - lyg ir pripažino ir mylėjo, ir lauke žaisdavo ir pavedžiodavo kartais ( bet as salia budavau ) . Bet atrakinę duris pamatė išsišiepusį snukį ir nulis reakcjijos į gražius žodžiu ir įkalbinėjimus . Toliau koridoriaus neįėjo .
Nes jau taikėsi į kojas kabintis .

Tai nuo to laiko arba tėvam palikdavom - arba su šuniu - arba niekur nenakvoji....

Va tau ir taikuma ....

O dabar stafukas - tai turbut dar ir kur pinigai padėti paroytų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Skirtingi sunys - skirtingi charakteriai ...
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2010 06 11, 15:46)
O dabar stafukas - tai turbut dar ir kur pinigai padėti paroytų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Skirtingi sunys - skirtingi charakteriai ...

Gal truputį ir ne į temą, bet nenuvertinkit savo šuns. Aš ant savo niūfaundlendo irgi taip sakydavau,kad pamatęs vagis dar padės ir teliką išnešt. Bet kartą palikom jį vieną namuose(reikėjo skubiai išvažiuot) ir buvom palikę kugelį orkaitėj kept. Paprašėm,kad kaimynė(kurią mūsų niufas nuo 3 mėn pažįsta, žaidžia ir džiaugiasi šiai užėjus) pažiūrėtų tą kugelį. Įeit į namus įėjo,bet išeit schmoll.gif Taip smarkiai prisiglaudė šuo prie jos,kad pajudėt nėjo. Tik ji bandydavo stot, šis su snukiu stumdamas liepdavo sėdėt. Pasitaikius progai, kaimynei pavyko nueit prie durų, bet šuo pasivijo ir uždėjo letenas ant pečių ir ką tu jam biggrin.gif Tai kai mes grįžom į namus, tik tada galėjo kaimynė namo eit. O dabar ir vėl mano niufas tai prieš tą kaimynę didelį draugą vaidina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simyte @ 2010 10 21, 14:37)
Gal truputį ir ne į temą, bet nenuvertinkit savo šuns. Aš ant savo niūfaundlendo irgi taip sakydavau,kad pamatęs vagis dar padės ir teliką išnešt. Bet kartą palikom jį vieną namuose(reikėjo skubiai išvažiuot) ir buvom palikę kugelį orkaitėj kept. Paprašėm,kad kaimynė(kurią mūsų niufas nuo 3 mėn pažįsta, žaidžia ir džiaugiasi šiai užėjus) pažiūrėtų tą kugelį. Įeit į namus įėjo,bet išeit  schmoll.gif  Taip smarkiai prisiglaudė šuo prie jos,kad pajudėt nėjo. Tik ji bandydavo stot, šis su snukiu stumdamas liepdavo sėdėt. Pasitaikius progai, kaimynei pavyko nueit prie durų, bet šuo pasivijo ir uždėjo letenas ant pečių ir ką tu jam  biggrin.gif Tai kai mes grįžom į namus, tik tada galėjo kaimynė namo eit. O dabar ir vėl mano niufas tai prieš tą kaimynę didelį draugą vaidina biggrin.gif

Tai jis gal draugiškai wub.gif Nenorėjo vienas likt wub.gif Aišku kaimynei nuo to ne linksmiau biggrin.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš šia tema, nes matau labai daug neteisingų nuomonių. Esu tas žmogus, kuris naudojasi šunų išvedžiotojų paslaugomis. Ir ne dėl to, kad neturiu laiko pati išvesti savo šunų į lauką. Vienas mano taksas turi antsvorio, todėl jam būtinas fizinis krūvis, o konkrečiau - ilgesnis bėgimas risčia. Pati dėl sveikatos sutrikimo negaliu nei bėgti, nei greitai eiti.
Mergina, kuri vedžioja mano šunis esu labai patenkinta, nes matau neblogus rezultatus- t.y. sveiką šunų nuovargį grįžus ir gražiai tvirtėjančius šuns raumenis. Mergina ateina tris kart per savaitę ir su šunimis užsiima apie valandą, valandą su puse.
nenoriu nieko įžeisti, bet pati manau, kad išvedžiotojas, skirtingai ne hendleris, turi būti pilnametis, nes maža kas gali bevedžiojant šunis nutikti, žmogus turi būti suaugęs ir galėti prisiimti atsakomybę. Žinoma, puikus derinys, jei išvedžiotojas turi supratimą apie šunis, domisi kinologija ir hendlingu, bet tai nedažnas reiškinys.
Trumpai tariant- išvedžiotojo samdymas nėra šeimininko aplaidumas, o radus gerą išvedžiotoją ilgainiui galima patikėti jam ir savo namų raktus.
Atsakyti
Ieškau, kas galėtų pavedžioti šunį Šiauliuose, nes reikia pakankamai skubiai išvažiuoti 2 sav. Šuo - vilkšunis, patelė, bet labai draugiška, pešerti bus kas, reiktų tik pavedžioti kartą per dieną. Gal žinote, kur kreiptis tokiu atveju, gal yra kas tuo užsiima? Tiesiog, nežinau, ką daryti, nėra kur palikti šuns sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 05 16, 08:17)
Ieškau, kas galėtų pavedžioti šunį Šiauliuose, nes reikia pakankamai skubiai išvažiuoti 2 sav. Šuo - vilkšunis, patelė, bet labai draugiška, pešerti bus kas, reiktų tik pavedžioti kartą per dieną. Gal žinote, kur kreiptis tokiu atveju, gal yra kas tuo užsiima? Tiesiog, nežinau, ką daryti, nėra kur palikti šuns sad.gif

Vieno karto tikrai neižteks . O tai nėra draugų, giminių, kaimynų ar šunų viešbučio galu gale?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 05 16, 17:37)
Vieno karto tikrai neižteks . O tai nėra draugų, giminių, kaimynų ar  šunų viešbučio galu gale?

Na, taip susiklostė, kad nėra, kas išvestų, čia mano mamai reikia, o aš kitam mieste. Viešbutis labai brangiai išeina, o ir šuniui gal geriau namie, savo teritorijoj.
Atsakyti
O tai jus negali pas save pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 05 16, 17:57)
O tai jus negali pas save pasiimti?

Ne, nes vien atsivežti būtų problematiška, o gyvenu bute ir dar kitą šunį turiu, neįsivaizduoju, ką jie pridirbtų likę dviese smile.gif
Jei ieškau tokios pagalbos, reiškia visi variantai apsvarstyti.
Atsakyti
Pas mane vokietuke bute . O esant dideliam norui galima transportą rasti. Beje, ir šuniui, vieno vedžiojimo neužteks . Pagalvokit apie tai . Juolab, jei viešbutis per brangu mirksiukas.gif
Atsakyti