Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(Tutsi @ 2007 05 29, 12:37)
As nezinau ar apie tuos pacius klausi, bet Virgis ir Kestutis, kitaip grupe FORTE mes esam uzsisake. Man is pokalbio abu patiko, o apie darba tik po vestuviu galesiu pasakyti  4u.gif

Taip tai cia tie patys smile.gif o kada tavo vestuves? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 02, 14:56)
tiesa pasakius man is viso tas pasisakymas keistai nuskambejo: "gal kam reikia muzikantu, nes mes pirsliu neturim". man tai cia paprasciausiai reklama pakvipo  tongue.gif

topsecret.gif lotuliukas.gif biggrin.gif (gala,tikrai apie tai nepagalvojau, bet gal tu ir teisi)!
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie muzikantus is Alytaus:
Valdas Kunigonis 831534217
Juozas Gaidziunas 831552378
Juozas Valiukevicius 831537247
Vincas Navickas 831533908

Radau ju tik sausus kontaktus muzikantu forume. Dekui is anksto. g.gif
Papildyta:
Man rodos AsIrTu rasei senojoje temoj apie grupe Remix gal galetum Ju kontaktus man i az. Dekui
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2007 06 02, 18:20)
Taip tai cia tie patys  smile.gif  o kada tavo vestuves?  blush2.gif

liepos 21 4u.gif o tavo kada? tu juos uzsisakei? ax.gif
Atsakyti
[COLOR=purple] Pasiklydau siame forume ieskodama muzikantu. Radau labai sena komentara apie Egidiju is Panevezio. Groja keturiese. Gal pas ka nors grojo ir susidarete savo nuomone ... Is anksto dekoju uz atsakyma. wub.gif O gal kas zinote neblogus muzikantus Panevezio kraste.
Atsakyti
O kokios siemet muzikantu kainos?
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 05, 17:01)
O kokios siemet muzikantu kainos?

tau dar idomu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 06 05, 13:26)
liepos 21  4u.gif o tavo kada? tu juos uzsisakei?  ax.gif

pas mane jie turetu groti rugpjucio 4diena,lauksiu tavo nuomones apie juos ax.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif

Na gal ir buvo anksčiau šnekėta, bet labai tingiu tiek daug temų skaityt... Turiu klausimėlį: gal kuri žinote grupele iš trijų muzikantų, iš kurių būtų saksofonistas, klavišininkas (pianistas ar pan.) ir būgnininkas smile.gif noriu, kad jazzziuko pagrotų ir šiaip visokių fainų muzikėlių... ax.gif
Atsakyti
Tai ar zinote gerus muzikantus is Panevezio krasto?
Atsakyti
as rekomenduociau Remix, per musu vestuves sugrojo super smile.gif ir liezuvi gera turi pagrindinis daininkas, ir kai ne tokia jau labai baisi
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2007 06 05, 20:29)
pas mane jie turetu groti rugpjucio 4diena,lauksiu tavo nuomones apie juos ax.gif

jei tik nepamirsiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti