As nezinau ar apie tuos pacius klausi, bet Virgis ir Kestutis, kitaip grupe FORTE mes esam uzsisake. Man is pokalbio abu patiko, o apie darba tik po vestuviu galesiu pasakyti
tiesa pasakius man is viso tas pasisakymas keistai nuskambejo: "gal kam reikia muzikantu, nes mes pirsliu neturim". man tai cia paprasciausiai reklama pakvipo
Gal kas turit atsiliepimu apie muzikantus is Alytaus: Valdas Kunigonis 831534217 Juozas Gaidziunas 831552378 Juozas Valiukevicius 831537247 Vincas Navickas 831533908
Radau ju tik sausus kontaktus muzikantu forume. Dekui is anksto. Papildyta: Man rodos AsIrTu rasei senojoje temoj apie grupe Remix gal galetum Ju kontaktus man i az. Dekui
[COLOR=purple] Pasiklydau siame forume ieskodama muzikantu. Radau labai sena komentara apie Egidiju is Panevezio. Groja keturiese. Gal pas ka nors grojo ir susidarete savo nuomone ... Is anksto dekoju uz atsakyma. O gal kas zinote neblogus muzikantus Panevezio kraste.
Na gal ir buvo anksčiau šnekėta, bet labai tingiu tiek daug temų skaityt... Turiu klausimėlį: gal kuri žinote grupele iš trijų muzikantų, iš kurių būtų saksofonistas, klavišininkas (pianistas ar pan.) ir būgnininkas noriu, kad jazzziuko pagrotų ir šiaip visokių fainų muzikėlių...