Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(Slapux @ 2007 05 25, 00:11)
Vsio, zuiki, einam gult  mirksiukas.gif  užteks dialogus varyt  lotuliukas.gif

tai ir varyk, ziuriu aiduke atejo, su ja daba pavarysiu bebe.gif arba blogiausiu atveju monologu lotuliukas.gif

4u.gif Mantui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 24 gegužės 2007 - 23:12
Kažko sėdit čia,o nesimokot tongue.gif Paskui verkiat,kad laiko trūksta mokslams lotuliukas.gif Slapux,greit mokytis 4u.gif

Panos,tai kaip dėl antradienio meeto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2007 05 25, 00:18)
Kažko sėdit čia,o nesimokot tongue.gif Paskui verkiat,kad laiko trūksta mokslams lotuliukas.gif Slapux,greit mokytis 4u.gif

Panos,tai kaip dėl antradienio meeto ax.gif

jau si blink.gif nieko nezinau vis dar biggrin.gif zadu askutinem parom miegoti po valanda, nors nezinau, gal ir visai nemiegosiu, kas cia man g.gif biggrin.gif

kaip tu gyveni? vaikai neskriaudzia mokykloj? tiksliau tu ju neskriaudi? biggrin.gif gal zinai kada desimtokams egzai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 25, 00:11)
Vsio, zuiki, einam gult  mirksiukas.gif  užteks dialogus varyt  lotuliukas.gif

Na va su savo sparčiuoju netu bandžiau dialogą palaikyt,o Slapukas į tą laiką ir gult nuėjo mirksiukas.gif
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 25, 00:12)
tai ir varyk, ziuriu aiduke atejo, su ja daba pavarysiu bebe.gif arba blogiausiu atveju monologu  lotuliukas.gif
Na monologo nereikia,palaikysiu kompanijų bent aš blush2.gif
4u.gif Mantui  bigsmile.gif

Oi,ačiū,ačiū thumbup.gif Tau baliončikas nuo Manto atgal,bet vyrukas jau eina gult,tad siuntą teks priimt nuo manęs tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 25, 00:22)
jau si  blink.gif  nieko nezinau vis dar  biggrin.gif  zadu askutinem parom miegoti po valanda, nors nezinau, gal ir visai nemiegosiu, kas cia man  g.gif  biggrin.gif

kaip tu gyveni? vaikai neskriaudzia mokykloj? tiksliau tu ju neskriaudi?  biggrin.gif  gal zinai kada desimtokams egzai?  g.gif

Aš kenčiu tik nuo savo mažiausiojo,o su kitais problemų nekyla bigsmile.gif Nieko dėl dešimtokų egzų nežinau,nes maniškiai lyg ir nieko nelaiko.O nesidomiu,nes jie ne mano auklėtiniai tongue.gif
Papildyta:
Zuiki,tai kur perapuolei g.gif Žadėjai monologą varyt,o dabar aš jį kažkodėl palaikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2007 05 25, 00:31)
Na va su savo sparčiuoju netu bandžiau dialogą palaikyt,o Slapukas į tą laiką ir gult nuėjo mirksiukas.gif

Oi,ačiū,ačiū thumbup.gif Tau baliončikas nuo Manto atgal,bet vyrukas jau eina gult,tad siuntą teks priimt nuo manęs tongue.gif
Papildyta:

Aš kenčiu tik nuo savo mažiausiojo,o su kitais problemų nekyla bigsmile.gif Nieko dėl dešimtokų egzų nežinau,nes maniškiai lyg ir nieko nelaiko.O nesidomiu,nes jie ne mano auklėtiniai tongue.gif
Papildyta:
Zuiki,tai kur perapuolei g.gif Žadėjai monologą varyt,o dabar aš jį kažkodėl palaikau doh.gif

tai svarbu as pasilikau tongue.gif nors mane diedas irgi jau tempia miegoti.. kaip nervina kai vienas vyturys kitas peleda.. as tik i nakti pradedu mokintis pastoviai, o rytais nedarbinga bunu doh.gif tai man nekas su mano vyru biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi gryna pelėda,besimokydama naktim baigiau ir vidurinę ir univerą lotuliukas.gif Rytais anksti atsikeliu tik į darbą,bet šiaip ką nors nuveikt ir savo noru atsikelt anksti be šansų blush2.gif Ir dabar naktinėju,bet ryt į darbą ax.gif Miego nenoriu,o dar vakare atlaikiau balių,tad dabar pilna energijos tongue.gif
Atsakyti
su diedu bariausi bigsmile.gif miegoti veja.. sakiau pasimokint dar reikia.. bet ne durnas vaikis, mato kad nesimokau schmoll.gif reik eit burna plautis doh.gif ir plokstele isidesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 25, 00:49)
su diedu bariausi  bigsmile.gif  miegoti veja.. sakiau pasimokint dar reikia.. bet ne durnas vaikis, mato kad nesimokau  schmoll.gif  reik eit burna plautis  doh.gif  ir plokstele isidesiu tongue.gif

Tai ką vadinasi baigiam dialogą verysad.gif
Atsakyti
Laba diena.
As taip pat breketininke-raketininke. Nuo 2006.12.06.
Esu is Kauno.
Atsakyti
ku ku Amberlady mirksiukas.gif

aš ją pažįstu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 25 gegužės 2007 - 08:49
QUOTE(ex-s @ 2007 05 25, 08:47)
<...>
aš ją pažįstu  ax.gif  biggrin.gif

hi hi ex-s mirksiukas.gif
pildau graziadanciu pajegas - kitos savaites pabaigoje uzdes apatiniams dantams breketus - busiu jau su pilna amunicija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberlady: 25 gegužės 2007 - 12:16
QUOTE(Amberlady @ 2007 05 25, 13:15)
hi hi ex-s mirksiukas.gif
pildau graziadanciu pajegas - kitos savaites pabaigoje uzdes apatiniams dantams breketus - busiu jau su pilna amunicija  ax.gif

pas kokia gydytoja lankaisi?
Atsakyti