Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(Burbukas @ 2007 05 24, 16:56)
1. biggrin.gif paslaptis paslaptis, bet aš tau ją atskleisiu mirksiukas.gif
2.Iki, aš jau išlekiu, rytoj nebūsiu mirksiukas.gif

1.Ačiukas, pasitikslinsiu pas Laurą 4u.gif
2.Linksmos veselios ir laukiame lauktuvių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 05 23, 22:02)
Kažkaip dažnokai pas jus tų personalo vadybininkų reikia  g.gif  Ar kaita tokia didelė, ar plečiatės taip smarkiai?

Galvoju tik, kodel manai, kad daznai g.gif Pasipletem gerokai, o dabar dar dekretai.... ax.gif Ir dar kazkaip galvoju, kad tu kazkada pas mus pokalbyje buvai g.gif tik del kitos pozicijos

QUOTE(Burbukas @ 2007 05 24, 09:57)
Šiandien nuvešiu savo vanagiškus nagučius (specialiai auginau lotuliukas.gif ) Baisai pagražint, viską jau susipirkau - žinot kiek mums ta veseilia kainuoja (drabužiai, dovana ir pan.) - ogi kiek daugiau nei 1100 lt cool.gif biškį daugokai sakyčiau doh.gif

anciuke, kiek kartų buvau Turkijoj, ką? mirksiukas.gif

eina sau, jau pagalvojau, kad gal liudininkai busit doh.gif

QUOTE(Enita @ 2007 05 24, 13:12)
Aš čia aišku "ne į temą" pasisakysiu  rolleyes.gif  lotuliukas.gif , bet, jei kur pamenat, maždaug po kiek laiko nuo breketų uždėjimo pradėjot nešiot elastikus? Šiandien buvau pas ortodontę, tai sakė GALBŪT po kito vizito jau duos man tuos "džiaugsmelius" unsure.gif

Labai skirtingai - as gavau kazkur nuo vidurio, kitos gale udeda, o va Baisa jau is pat pradziu supanciojo g.gif tai nesitikek, kad jau pabaiga lotuliukas.gif

QUOTE(Mojito @ 2007 05 24, 14:07)
greiciausiai praleidai, ispudziai siaip sau...apacioje vienas dantis vel atsikiso, priekinis primas nuvaziavo zemyn, antriuke uzkili i prieki, vaizdelis, galetu buti ir geresnis, plokstele nesioju, daugiau nei reikia, bet va tokie ir rezultatai...

blink.gif sazininingai nesioji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciuke: 24 gegužės 2007 - 18:10
QUOTE(anciuke @ 2007 05 24, 19:09)
Galvoju tik, kodel manai, kad daznai  g.gif  Pasipletem gerokai, o dabar dar dekretai.... ax.gif  Ir dar kazkaip galvoju, kad tu kazkada pas mus pokalbyje buvai  g.gif  tik del kitos pozicijos

Aga, buvau cool.gif Net 2 kartus rolleyes.gif
Atsakyti
tai paaiskinkit jus man kas tas yr personalo vadybininkas? ka anas daro? g.gif

bleka siandien pasnekejau su vienu vaiku, baigusiu mano specialybe, apie darbus snekejom.. krc nebenoriu jau ten kur pokalbyje buvau doh.gif sako jama mus baigusius iskart i banko vidu, nereik pradet nuo kasininko g.gif tai db nezinociau ku daryt jei ir priimtu.. nes visgi metam isipareigoju.. bo jei neisdirbsiu metu tai reiks atiduot uz kursus pinigus g.gif ale sako visi pas mus baige iskart i vidu sulindo.. g.gif tai gal ir as ilisiu.. o jei ne g.gif krc, nervuoja..
Atsakyti
kiek kainuoja breketai? schmoll.gif
Papildyta:
virsutiniai ir apatiniai?
Papildyta:
blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
kazkas sake kad2000lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 05 24, 20:40)
Aga, buvau  cool.gif  Net 2 kartus rolleyes.gif

taip ir zinojau bigsmile.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 24, 20:44)
tai paaiskinkit jus man kas tas yr personalo vadybininkas? ka anas daro?  g.gif

bleka siandien pasnekejau su vienu vaiku, baigusiu mano specialybe, apie darbus snekejom.. krc nebenoriu jau ten kur pokalbyje buvau  doh.gif  sako jama mus baigusius iskart i banko vidu, nereik pradet nuo kasininko  g.gif  tai db nezinociau ku daryt jei ir priimtu.. nes visgi metam isipareigoju.. bo jei neisdirbsiu metu tai reiks atiduot uz kursus pinigus  g.gif  ale sako visi pas mus baige iskart i vidu sulindo..  g.gif  tai gal ir as ilisiu.. o jei ne  g.gif  krc, nervuoja..

o kiek butu uz tuos mokslus? Nes jeigu siuo metu kito pasiulymo neturi, tai bet kokia tos srities praktika augina tavo verte ir veliau tikrai pades "ilysti i vidu" smile.gif
nes jeigu "pakvietimo i vidu" siuo metu neturi, tai gali jo nesulaukti siaip sau nosi pakrapstant ir dar pora metu.... Aisku nebent uz tuos kursus puses metu atlyginimas nuplauktu g.gif

Daugelyje mazu imoniu personalo skyrius tik tvarko darbo sutartis ir kitus dok., didesnese ar siaip maziau apkerpejusiose yra kuriamos darbuotoju motyvacijos sistemos, karjeros planavimas, personalo vertinimas, mikroklimato tyrimai ir tt ir tt
Papildyta:
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 21:43)
Papildyta:
Papildyta:
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:

nuo 1000 Lt vienas zandikaulis; t.y. 1000 virsutiniai + 1000 apatiniai (cia min.) + visi apsilankymai, priklausomai nuo to, kas padaroma ir kokios medziagos sunaudojamos kiekviena karta gali buti skirtingai, vidutiniskai nuo 30 iki 100-120 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 21:43)
Papildyta:
Papildyta:
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:

daug schmoll.gif

dar daugiau schmoll.gif

Visų pirma labas mirksiukas.gif breketai kainuoja apie 1300 už vieną` žandikaulį, breketuoja 2 žandikaulius mirksiukas.gif Plius kainuoja beveik kiekvienas apsilankymas pas ortodontą, nuo 0 - 120 pan lt, lankytis tenka kas 4-6 sav smile.gif Jei dar kas domina - klausk drinks_cheers.gif
Papildyta:
anciuke, jaučiu nebėr tokių kainų po 1000 g.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 05 24, 21:46)
taip ir zinojau  bigsmile.gif
o kiek butu uz tuos mokslus? Nes jeigu siuo metu kito pasiulymo neturi, tai bet kokia tos srities praktika augina tavo verte ir veliau tikrai pades "ilysti i vidu" smile.gif
nes jeigu "pakvietimo i vidu" siuo metu neturi, tai gali jo nesulaukti siaip sau nosi pakrapstant ir dar pora metu.... Aisku nebent uz tuos kursus puses metu atlyginimas nuplauktu  g.gif

Daugelyje mazu imoniu personalo skyrius tik tvarko darbo sutartis ir kitus dok., didesnese ar siaip maziau apkerpejusiose yra kuriamos darbuotoju motyvacijos sistemos, karjeros planavimas, personalo vertinimas, mikroklimato tyrimai ir tt ir tt

sako 3000lt.. nes apgyvendina viezbutyje.. tai ir uz ji susimoketi reiketu biggrin.gif g.gif dar zinai, man toks klausimas yr pasistojas.. kaip su magistu bus biggrin.gif galibuti kad paskui bedirbdama tik i minusa ir tenueisiu biggrin.gif

o, tai as noriu bigsmile.gif cia i tavo vieta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 05 24, 21:46)
taip ir zinojau  bigsmile.gif

Iš kur? mirksiukas.gif Lyg ir ne su tavim kalbėjau... arba jau nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 05 24, 22:12)
Iš kur?  mirksiukas.gif  Lyg ir ne su tavim kalbėjau... arba jau nepamenu  g.gif

tai matyt skiriamasis ženklas padėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 24, 22:18)
tai matyt skiriamasis ženklas padėjo  lotuliukas.gif

Oj, tai kad buvau seniai jau, dar skiriamųjų ženklų neturėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 05 24, 22:40)
Oj, tai kad buvau seniai jau, dar skiriamųjų ženklų neturėjau  smile.gif

Tai matyt labai įsimintina buvai, o tai nėr blogai mirksiukas.gif
Atsakyti