Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

Sveikos,
turiu klausimą Burbukui ax.gif del gydytojos Smailienės, ar gera gydytoja? Na ar esi patenkinta jos darbu? Ir dar pakeiskit mano vardą iš vixia į Blogytė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 06 01, 13:18)
<..>Niu tai biškelį prašom visoms praryškinti savo "giminystės ryšius" bigsmile.gif

no, no - jokiu "giminystes" schmoll.gif

Susipazinom su ex-s pries ~3 m. (oho, pati nustebau, kad jau tiek laiko praejo blink.gif ) - na, ir dabar nors retai matomes, bet kai susitinkam turim apie ka pakalbet. Man ji patinka, su ja idomu.
Be to, Kaunas - l.mazas miestas. Kai vyksta koks renginys, tai susitinki visus draugus-draugelius-pazistamus. Taip buvo ir per ta rengini - susitiko visas Kaunas ir gabalelis Vilniaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberlady: 01 birželio 2007 - 13:45
QUOTE(Blogytė @ 2007 06 01, 14:34)
Sveikos,
turiu klausimą Burbukui  ax.gif  del gydytojos Smailienės, ar gera gydytoja? Na ar esi patenkinta jos darbu? Ir dar pakeiskit mano vardą iš vixia į Blogytė  biggrin.gif

Sveika, o tai kaip su Tercijonaite? g.gif Kiba ir Tu pabėgai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2007 06 01, 13:49)
Sveika, o tai kaip su Tercijonaite?  g.gif Kiba ir Tu pabėgai?  g.gif

dar ne, bet kai pasake, kad birzelio 14d.nuims breketus, tai stipriai susimasciau g.gif nes rezultatu nesu dar patenkinta, tai uzsirasiau dar dviems konsultacijoms pas ortodontes ir ziuresiu ka pasakys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 01, 13:02)
blyn, tu vaiku turi ar koki velnia?  lotuliukas.gif kad vis rupiniesi, tai paryskink pagaliau situacija, kieno ten tie vaikai? man amnezija, nepamenu, jei ir sakei  lotuliukas.gif

i mcdonalda  lotuliukas.gif ai ka zinau, tingiu galvot dabar, veliau parasysiu

turiu gi bigsmile.gif 8 metuku mergyte mirksiukas.gif ligoninej dabar guli unsure.gif ale kad patenkinta.. sake namo nenori.. klausiau kodel.. sake ai, visis visko prinesa biggrin.gif mama nori pasijamti ja, tai ta pyksta baisiausia biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Burbukas @ 2007 06 01, 14:18)
Vaikus tai tik į zoologijos sodą ir po to valgyt ledų lotuliukas.gif su Pažaislio vienuolynu čia jau neišsisuksi tongue.gif
ai, dar būtinai į karuseles, o jos kaune kažin yra g.gif
Niu tai biškelį prašom visoms praryškinti savo "giminystės ryšius" bigsmile.gif

zoologijos sode buvom ptaita vasara ax.gif karuseles tai va reik ziureti kur kada atvaziuoja g.gif ai, diedas sake i akropoli biggrin.gif vaikai is mazesniu miestu tik ir kliedi juom biggrin.gif biggrin.gif paskui giriasi visiems kad buvo akropolyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 01, 13:55)
<...>  8 metuku mergyte  mirksiukas.gif  ligoninej dabar guli  unsure.gif  <...>

kas nutiko?
(as su savo dukryte 11m. megstu i kina nueiti. o su suneliu 2m. tik i Zoo... arba dviraciais pasiveziname smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2007 06 01, 14:53)
dar ne, bet kai pasake, kad birzelio 14d.nuims breketus, tai stipriai susimasciau  g.gif  nes rezultatu nesu dar patenkinta, tai uzsirasiau dar dviems konsultacijoms pas ortodontes ir ziuresiu ka pasakys  blink.gif

Tai būtinai pasikonsultuok su kitom gyd. O ar sakei tercijonaitei, kad rezultatai Tavęs netenkina ?

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 01, 14:55)
zoologijos sode buvom ptaita vasara  ax.gif  karuseles tai va reik ziureti kur kada atvaziuoja  g.gif  ai, diedas sake i akropoli  biggrin.gif  vaikai is mazesniu miestu tik ir kliedi juom  biggrin.gif  biggrin.gif  paskui giriasi visiems kad buvo akropolyje  biggrin.gif

Per Kauno dienas karuselės buvo prie Kauno pilies. Tai mačiau, kad buvo parašyta, jog jos bus iki birželio kažkelintos dienos g.gif O iki kokios tai nelabai pamenu. Pabandyk susižinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberlady @ 2007 06 01, 14:58)
kas nutiko?
(as su savo dukryte 11m. megstu i kina nueiti. o su suneliu 2m. tik i Zoo... arba dviraciais pasiveziname smile.gif

nezinau zinok tiksliai.. labai nesidomejau, laiko neturiu.. zinau tik kad is pradziu miningita itare blink.gif bet paskui nepasitvirtino.. thumbup.gif dabar tik biski neprigirdi sake biggrin.gif va siandien snekejau tai nei vaistu neleidzia, nieko, zodziu gerai gyvena vaikas biggrin.gif ir as tokiu atostogu noreciau..
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2007 06 01, 14:34)
turiu klausimą Burbukui  ax.gif  del gydytojos Smailienės, ar gera gydytoja? Na ar esi patenkinta jos darbu? Ir dar pakeiskit mano vardą iš vixia į Blogytė  biggrin.gif

vajėėėėzau, kai šitą klausimą pamačiau, taip ir laukiu jau dabar kokios blogybės iš Blogytės blink.gif biggrin.gif
jeigu rimčiau, esu patenkinta savo gydytoja, tikrai ir pasitikiu ja. iš pradžių galvojau, kad jinai tokia gruboka, bet teko išgirsti, kad ne jinai viena tokia, gal čia tokia darbo specifika? mirksiukas.gif
kol kas nesiskundžiu - tfu tfu tfu tuk tuk tuk. o tu eini pas ją irgi? kaip sekasi? ax.gif

QUOTE(Amberlady @ 2007 06 01, 14:44)
Taip buvo ir per ta rengini - susitiko visas Kaunas ir gabalelis Vilniaus  lotuliukas.gif

thumbup.gif fainai, Kaunas yra jėga bigsmile.gif

kol parašiau, labai pasistūmėjot į priekį, aš nespėju, tad iki, gero savaitgalio visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbukas: 01 birželio 2007 - 14:15
QUOTE(Jolcė @ 2007 06 01, 15:01)
Tai būtinai pasikonsultuok su kitom gyd. O ar sakei tercijonaitei, kad rezultatai Tavęs netenkina ?
Per Kauno dienas karuselės buvo prie Kauno pilies. Tai mačiau, kad buvo parašyta, jog jos bus iki birželio kažkelintos dienos  g.gif O iki kokios tai nelabai pamenu. Pabandyk susižinoti  mirksiukas.gif

birzelis nelabai tinka schmoll.gif neturesim galimybes si menesi vaiko pasiimti.. nebent i pabaiga.. zodziu nesvarbu.. as tik seip paklausiau biggrin.gif bus vaikas, bus ir laikas galva pasukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2007 06 01, 14:01)

tai klausiau ar daugiau nepasistums dantys, tai sake, kad ir taip cia viskas labai gerai doh.gif ner daugiau ka daryt...o man atrodo, kad tikrai dar galima labiau islygint smile.gif na bus matyt, po konsultaciju parasysiu kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
labas dienas 4u.gif
vakar buvau ant Vln. koncerte tai prisitųsinau ojojoi rolleyes.gif

QUOTE(Burbukas @ 2007 06 01, 11:31)
ex-s, kodėl tavęs nėra šio ketvirtadienio "Žmonėse"

niekada nė už ką niekada schmoll.gif

alia apie Brbk kiek faktų paaiškėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
BrBk., kaži ko taip su ta veselia užspirgai mirksiukas.gif - gal dar ne viską mes žinom mirksiukas.gif

QUOTE(Blogytė @ 2007 06 01, 14:53)
dar ne, bet kai pasake, kad birzelio 14d.nuims breketus, tai stipriai susimasciau  nes rezultatu nesu dar patenkinta, tai uzsirasiau dar dviems konsultacijoms pas ortodontes ir ziuresiu ka pasakys

žodž., mano patarimas - jei kyla tau abejonės - būtinai būtinai pasikonsultuok dar su kuo nors, nes man tai taip nutiko - jau lyg ir nuėmimas nusimatė, o teks dar porą metų panešioti blink.gif
Atsakyti