Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(daivasta @ 2007 05 31, 11:10)
tai jo zinau ,kad nemazai kainuos.

meetas turbut tik kita savaite bus doh.gif  mirksiukas.gif

kur musu baisa dingo?kaip pas tave su vietom 070707?

Labai tingiu ziureti... doh.gif Zinau kelias turiu uzsirasius, bet tau vieteles visada rasiu, tik apie tikslesni laika paplepesim po mano atostogu, ok? 4u.gif
Beja, buvau pasikeisti viela (suluzhus buvo ir vos to gabaliuko neprarijau blink.gif nuluzhusia sagute tai suvalgiau... ax.gif ) tai klausiau musu brangiosios gydytojos ar visiems kas nesioja breketus gresia paradontoze, sake, kad nesamone! O ash jau buvau persigandus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa: 31 gegužės 2007 - 17:54
QUOTE(Baisa @ 2007 05 31, 17:53)
Labai tingiu ziureti... doh.gif  Zinau kelias turiu uzsirasius, bet tau vieteles visada rasiu, tik apie tikslesni laika paplepesim po mano atostogu, ok?  4u.gif 
Beja, buvau pasikeisti viela (suluzhus buvo ir vos to gabaliuko neprarijau  blink.gif nuluzhusia sagute tai suvalgiau... ax.gif ) tai klausiau musu brangiosios gydytojos ar visiems kas nesioja breketus gresia paradontoze, sake, kad nesamone! O ash jau buvau persigandus smile.gif

ok, o kada tau jos baigsis?

tai aisku ,kad nevisiem,beje ir man apie paradontoze nieks nieko neminejo.(nors gal ir yra nezinau)
Atsakyti
Sveikutes,

Tai va as irgi breketininke biggrin.gif

susiduriau su tokia problemele. man po kokiu triju men nesiojimo atsirado tokios pilkos lyg tai apnasos, lyg demeles. Kas tai? Jum taip nesadaro niekam?????
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2007 05 31, 19:19)
ok, o kada tau jos baigsis?

tai aisku ,kad nevisiem,beje ir man apie paradontoze nieks nieko neminejo.(nors gal ir yra nezinau)

Birzelio 19d. jau busiu darbe. O as tai del viso pikto uzsirasiau pas higieniste... g.gif Seniau galvojau, kad kai breketai yra higienps neisheina darytis, pasirodo klydau... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 05 31, 19:50)
Birzelio 19d. jau busiu darbe. O as tai del viso pikto uzsirasiau pas higieniste... g.gif  Seniau galvojau, kad kai breketai yra higienps neisheina darytis, pasirodo klydau... bigsmile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif nu ir sekasi gi man.. visad kai reikia dirbi bigsmile.gif 21 diena jei viskas gerai ir reikes aiti i isleistuves, tai lauk sveciu biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Butinai! Visada prashom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
baisiai cia prisiskaiciau, daivasta laikykis 4u.gif man irgi vienas dantis truputi apsinuogines blink.gif
Gal tu pasiskambink ar nuvaziuok pas savo ortodonte ir issiaiskink kokio baisumo ta operacija, paciai bus ramiau (arba ne blink.gif ) bent jau zinosi ko tiketis, nes dabar tai visko gali prisigalvoti.
O siaip manau jauna esi, viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Baisa @ 2007 05 31, 19:50)
Birzelio 19d. jau busiu darbe. O as tai del viso pikto uzsirasiau pas higieniste... g.gif  Seniau galvojau, kad kai breketai yra higienps neisheina darytis, pasirodo klydau... bigsmile.gif

Brangioji, o kad gi tos atostogos prasideda? man jau labai reikia ax.gif
Ir higieniste parekomenduok, eisiu ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 05 31, 21:53)
thumbup.gif  Butinai! Visada prashom  biggrin.gif

mane 21 diena iterp kur nors i vidudieni.. mirksiukas.gif iki 15 val man jau graziai reik buti biggrin.gif jei vel neprisisnekesiu per anksti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 05 31, 22:00)
Sveikutes,
baisiai cia prisiskaiciau, daivasta laikykis  4u.gif  man irgi vienas dantis truputi apsinuogines  blink.gif
Gal tu pasiskambink ar nuvaziuok pas savo ortodonte ir issiaiskink kokio baisumo ta operacija, paciai bus ramiau (arba ne  blink.gif ) bent jau zinosi ko tiketis, nes dabar tai visko gali prisigalvoti.
O siaip manau jauna esi, viskas bus gerai  4u.gif
Brangioji, o kad gi tos atostogos prasideda? man jau labai reikia  ax.gif
Ir higieniste parekomenduok, eisiu ir as  ax.gif

Man jau irgi paranoja prasideda, kaip atrodo tie apsinuoginę dantys? O tai jau visko toj savo burnoj pradedu įžiūrėt g.gif
Atsakyti
o man strenas labai skauda cray.gif nesuprantu kas uzejo.. pasikeliau is pavakariu miegelio nuejau dar iki tuliko ir nuo jo acistojus kad sudiege.. daba nei pajudeti negaliu doh.gif paskutinioji jau kiba ateina blink.gif
Atsakyti
Anciuke, atostogos prasideda ketvirtadieni kita, bet laiko iki tol neturiu nei truputelio blush2.gif Tik po atostogu smile.gif Reiks kazka daryt su tuo klijantu antpludziu, nes dabar tai tik begu begu, o norisi kiekvienam daugiau demesio skirti, o ne konvejeriu varyt g.gif
O pas higieniste tai Ortodontijos centre uzsirasiau, nes gyd. Latkauskiene sake, kad ji spec. aptreniruota elgtis su breketuotais zmogais lotuliukas.gif Zodziu lankysiuos 20d. tai papasakosiu placiau wink.gif

Zuikenas, o ka mes darysim? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 05 31, 23:16)
Zuikenas, o ka mes darysim? unsure.gif

viska bigsmile.gif nuo a iki z-iet biggrin.gif nors daba suabejojau ar verta g.gif
Atsakyti