QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 12, 19:39)
aciu
nezinau, pradejau abejoti del magistro.. jei as bakalaure sitaip susidirbau, tai isvis ar verta eiti toliau
o ir i mano pazimius seip niekas neziuretu
nes vistiek stociau i mokama vieta, ba kita specialybe.. reiks skirtumus laikytis pries tai ir panasus sudai.. nu cia taip anksciau galvojau.. db nebezinau.. o ir diedas mano kai susake po visko: 'dabar apie magistra jau gal nebegalvosi?' tai tik dar labiau nusviro rankos.. nieko.. biski pailsesiu ir tada galvosiu.. tevai vistiek turbut privers
noresiu to as ar ne..
seip siandien diedas mano labai britkus buvo.. nuo pacio ryto reke ir reke.. seip tokia diena galejo ir padoriau elgtis marods
tas dar turbut dasidejo.. seip tai iki siol dar asaras ridenu prisiminus.. bet stengiuosi vyti tas mintis salin 

nezinau, pradejau abejoti del magistro.. jei as bakalaure sitaip susidirbau, tai isvis ar verta eiti toliau

Eina sau, vargšiukė, tai ir diedas duoda, nuo pat ryto galėjo tave padrąsint, na su tais vyrais amžinai taip, kai reikia tai nepadrąsins, bet dar nuotaiką sugadins. Na tikrai nenusimink, atsipalaiduok, pailsėk, po kelių dienų viskas pasimirš ir negalvok kad bus kažkas blogai magistre, viskas bus puiku, bandyk ir stok toliau be kalbų, pamatysi viskas bus gerai