Niu biškelį smegenis išsivalysiu, paplepėsiu su jum, jeigu dar neišsibėgiojot
Slapux ir Zuiki, ačiū už sveikinimus, testo nepirksiu
XXS, sveika prisijungusi, viską apie "kramtoškes" mergaitės spartuolės jau papasakojo, atsakysiu į paskutinį klausimą - tas gumas kiek reiks nešiot pasakys tik gydytoja. aš pvz. nešiojau kokius gal pusę metų (gal daugiau), dabar vėl nereikia

mistika tos gumos.
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 13, 13:59)
jaunoji uzsimane kad berniuku slipsai butu panasios spalvos kaip bobelku apredai, tai va..
Mes kai ėjom į veseilią irgi derinom šiek tiek spalvas

aš buvau su raudonais bateliais, mano bičas su raudonu šlipsu - geras toks variantas batelius derinti su šlipsu
Akropolyje yra pilna parduotuvių, kuriose vien kaklaraisčiai ir marškiniai, galima rasti kaklaraištį nebūtinai šilkinį ir jo kaina panašiai apie 60 Lt.
QUOTE(XXS @ 2007 06 13, 14:18)
Dabar jau apsipratau su tais breketais, bet kartais toks jausmas, kad kliba tai vienas tai kitas dantis, nu nezinau kaip paaiskint

Ir kazkaip nebe tokie balti tie dantis..
Kliba kliba dantys, nenustebk, alia ir nesijaudink, jie tikrai neiškris. nors baisoka, įsivaizduoju
Tiesa, aš vakar Maximkoj nusipirkau dantų pastą rūkantiems, pažiūrėsiu ar jinai tikrai veiksmingesnė, nors kažko vakar taip neatrodė. man mirtinai reikia balinti dantis, nes jau atsiranda kompleksas