Slapux, sveikinu tavo berniuką su gimtadieniu !!!!!
Ech, pasiguosiu, šiandien sunki diena buvo

Ogi netikėtai paskambino Latkauskienė ir tipo ryt ateik konsultacijai, na sutrikau kodėl paainkstino viską ir šiandien nuėjau. Na ir kagi žinios nieko gero

Keramikinių breketų dėt mano atveju negali, tik neaaiškino kodėl, be to negali dėl kitokių breketų, tik tuos kur su žiedais

O chirurgas kur operavo man dantį sakė jokiu būdu man negalima breketų dėt ant to paskutinio danties, nes jis vos laikosi ir jokių žiedų. jeigu juos dėsiu atsisveikinsiu su dantim, jis išluš

O latkauskienė sako nieko tokio kas čia yra, tik vienas dantis

Bet ji dar gal visai pamiršo kad dėl breketų jau netekau dviejų dantų, ir dar du rauti turi viršuje ketvirtus ir jeigu dar tas 7 išluš viso 5 prarasti dantys

Eina sau. Be to iškart pasakė kad valgyt negalėsiu porą mėn, nes nesusikas dantys kaip jau anksčiau minėjau, nes pasimaus ant breketų

O mano skrandis vargšiukas nesveikas, tai opa skrandžio vėl garantuota. Susinervinau nerealiai, prieš tai sakė galėsiu dėl keramikinius, bus breketai su užraktais be žiedų, o šiandien staiga viskas pasikeitė. Be to išrovus tuos porą viršutinių dantų sumažės viršutinis žandikaulis ir automatiškai lūpa eis į vidų, išryškės smakras

Einasau dar ir velnias žino kaip atrodysiu

Siaubas po šiandienos vizito išvis atšoko noras dėt breketus

Be to pasakė kad užrašė mane į operacinę savaitę prieš breketus, klausiu ką darys, sako pamatysi. Tai kaip suprast, ką daro toje operacinėje

Blyn man jau nebepatinka Latkauskienės darbo metodai, nepasako iki galo kas ir kaip, labai skuba, nes žmonių pilna, nespėja

Tai gal kas žino ką daro operacinėje prieš breketų dėjimą. Šiaip logiškai mąstat tai turėtų dėt gumas prieš žiedų dėjimą, bet tam manau operacinės nereikia, patarkit man, jau nebežinau ką daryt. Ir tiesa ką tie žiedai duoda, tai ir nesuprantu, ar už jų kabina breketus ar kaip, na nesu mačius kaip jie atrodo.
Zuiqti, aš dirbu eksporto-importo vadybininke, bet tvarkau ir finansinius reikalus. Šiaip turiu du diplomus, vieną - rūbų dizaino ir technologijos bakalaurą, kitą - tarptautinės ekonomikos magistro. taigi dirbu beveik pagal abi specialybes, nes prekiauju tekstilės gaminiais. Kas dar domina?