Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

Amberlady, prasom man i az vyro uzvadinima filme 4u.gif nu man labai cekava ir as niekam nesakysiu schmoll.gif o jei ne, tai .... db gasdint pradesiu lotuliukas.gif ... tai zinokis nedraugausiu su tavim ir pasakysiu kad BrBk nedraugautu, o jis turi itakos Slapukui, anas gerai sutaria su .... ir t.t. ir pan.. lex-s tik gal nepaveiksiu biggrin.gif
Atsakyti
O aš ryt keliauju į sostinę, seniai matytų draugių aplankyt ir gal dar "pasitusint" tuo pačiu tongue.gif yess.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 15, 10:47)
galima klausima?  g.gif  kada nors dauzei? ar tik norejai?  g.gif

nedaužiau, per daug gaila lotuliukas.gif o ir šiaip aš geriau į dubcę (čia norėjau parašyt į snukį, bet gal negražu lotuliukas.gif ) kam nors užplosiu negu savo turtą niokosiu cool.gif

QUOTE(Laura* @ 2007 06 15, 10:48)

einu, labai cekava biggrin.gif

QUOTE(Amberlady @ 2007 06 15, 10:52)

baisokoka? biggrin.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 15, 10:55)
Amberlady, prasom man i az vyro uzvadinima filme  4u.gif  nu man labai cekava ir as niekam nesakysiu  schmoll.gif  o jei ne, tai .... db gasdint pradesiu  lotuliukas.gif  ... tai zinokis nedraugausiu su tavim ir pasakysiu kad BrBk nedraugautu, o jis turi itakos Slapukui, anas gerai sutaria su .... ir t.t. ir pan.. lex-s tik gal nepaveiksiu  biggrin.gif

Man irgi, man irgi, taip smalsu, negaliu naktim miegot biggrin.gif
Amberlady, jauti pavojų lotuliukas.gif greit rašyk biggrin.gif

matėt fotkę? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 15 birželio 2007 - 10:24
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 10:12)

matėt fotkę? bigsmile.gif

kas? kur? apie ka? g.gif
Atsakyti
aga, kas kur kaip? amberlady rode? bigsmile.gif ar cia tu ka rodei BrBk? g.gif prasom pasipasakoti..
Atsakyti
buvau įmetus savo fotkę iš veseilios doh.gif aišku niekas nematė tongue.gif
įmetu dar, tik be citatų, ok? nes ištrinsiu iškart ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 15 birželio 2007 - 10:45
as patingejau skaityti ka parasei, paziurejau tik ir norejau klausti ar vesaila cia lotuliukas.gif

grazu!!!!
Atsakyti
BrBk, prašom visu ūgiu, o tai dabar nesimato bendro vaizdo mirksiukas.gif
Atsakyti
ujujuj, čia ne pageidavimų koncertas matosi ar nesimato visas ūgis - 165 cm jeigu ką lotuliukas.gif
dar neturiu visų fotkių, tik dvi mirksiukas.gif
bet kadangi nedirbu šiandien, tai galiu pažaisti su jumis, bet vėl tuoj išimsiu, ok? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 15 birželio 2007 - 10:55
as noriu miego cray.gif labai noriu miego cray.gif ale reik ait antis gaudyt cray.gif ka daryt? lotuliukas.gif
Papildyta:
Brbk, kur kastiuma pirkai? biggrin.gif
Atsakyti
Nu, BrBk, LABAI elegantiška! thumbup.gif Nors ir ne pageidavimų koncertas, bet noriu pamatyt dar daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 15 birželio 2007 - 10:58
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 15, 11:54)
as noriu miego cray.gif labai noriu miego cray.gif ale reik ait antis gaudyt cray.gif ka daryt?  lotuliukas.gif
Papildyta:
Brbk, kur kastiuma pirkai?  biggrin.gif

Zuiki, neverk, eik pamiegot geriau biggrin.gif
o ką reiškia antis gaudyt? biggrin.gif

Ai kostiumą pirkau Monton'e.
Kaip atrodžiau, gerai? rolleyes.gif

Aš jau po trupučiuką atsisveikinu, nes tuoj išvažiuoju bigsmile.gif
Gero visoms savaitgalio, gražių įspūdžių biggrin.gif

Enita, ačiū už koplimentus 4u.gif alia kaip minėjau, daugiau neturiu ką parodyt tongue.gif
Iki, lekiu kur nors skaniai papietaut, iki susitikimo pirmadienį mirksiukas.gif prašom pratęsti pokalbius mano crazy nuotaikos ritmu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 15 birželio 2007 - 11:04