Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 18, 14:28)
tai pala, pas tave ta naujobine sistema? ar senobine? pati reguliuojiesi ir pagal tai moki? ar visi tiek pat gaunat ir po tiek pat mokat?  g.gif

***** man city servise susvaigo kad negalima ventiliu, bet mes juos uzsidejom.. reik zinot ka sneket kai ateis.. jeigu istatymas neleidzia, tai nepapusiu as pries veja, bet jei cia tik city servisas sugalvojo tai papucia tegu jie man i ...

pas mus senovine sistema, visi moka pagal kvadratura.

siaip tai jei tu gyveni pirmam aukste (kaip supratau), tai ventiliai tikrai yra beda. nu tu sugalvosi pvz uzsukti juos, ir kiek suprantu, siluma kitiems gyventojams gal maziau eis. nu ne santechnike as, bet kazka aiskino man taip.
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 18, 15:33)
pas mus senovine sistema, visi moka pagal kvadratura.

siaip tai jei tu gyveni pirmam aukste (kaip supratau), tai ventiliai tikrai yra beda. nu tu sugalvosi pvz uzsukti juos, ir kiek suprantu, siluma kitiems gyventojams gal maziau eis. nu ne santechnike as, bet kazka aiskino man taip.

bet tai tu db ziurek pvz is mano puses, prakiursta pas mane radijatorius, ir visas vanduo nuo 9 auksto subega pas mane.. o jeigu as uzsuku ventilius iskart, tai subega tik mano radijatoriaus turinys.. gerai, nesuku daba as tu ventiliu, ale kas man po to nuostolius atlygins? g.gif ir as tu ventiliu nesiruosiu naudoti schmoll.gif jie tik avarinei situacijai esant arba keiciant radijatorius reikalingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 18, 14:38)
bet tai tu db ziurek pvz is mano puses, prakiursta pas mane radijatorius, ir visas vanduo nuo 9 auksto subega pas mane.. o jeigu as uzsuku ventilius iskart, tai subega tik mano radijatoriaus turinys.. gerai, nesuku daba as tu ventiliu, ale kas man po to nuostolius atlygins?  g.gif  ir as tu ventiliu nesiruosiu naudoti  schmoll.gif  jie tik avarinei situacijai esant arba keiciant radijatorius reikalingi  mirksiukas.gif

ale tiksliai, kaip tu radiatorius planuoji keist kada nors be ventiliu? g.gif siaip tai jie tikrai reikalingi va tokiems neplanuotiems atvejams. taip kad dekites tuos ventilius ir viskas.
Atsakyti
O pokalbio įdomumas doh.gif lotuliukas.gif super tema - radiatoriai lotuliukas.gif žiūriu, kad išmanot apie juos taip gerai kaip ir apie breketus, keiskit profesiją lotuliukas.gif
Laurai gal sunkiau bus persiorientuot, o tau Zuiki dabar ypatingai geras laikas lotuliukas.gif

QUOTE(Enita @ 2007 06 18, 15:14)
Hmm, kažkaip nepamenu tokio įvykio - matyt pražiopsojau momentą  g.gif  Bet keista, rodos viską taip atidžiai skaitau  blush2.gif

Buvo buvo, jau seniai rolleyes.gif nepasidalinom įtakos sferom lotuliukas.gif apsižodžiavom, prasivardžiavom, išsidurniavom, fui, kaip nemalonu net prisimint rolleyes.gif alia aš tokia zlopamiatna tai niekaip nepamirštu doh.gif

Kur mano draugas Slapukėlis rolleyes.gif Slapux, aūūūūū, grįžk greičiau į forumą ir dėstyk kaip tu gyveni, yra labai pasiilgusių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 18 birželio 2007 - 15:00
QUOTE(Laura* @ 2007 06 18, 15:44)
ale tiksliai, kaip tu radiatorius planuoji keist kada nors be ventiliu?  g.gif siaip tai jie tikrai reikalingi va tokiems neplanuotiems atvejams. taip kad dekites tuos ventilius ir viskas.

tai mes ir susidejom, ale mums neleido.. tai daba ateis, ka kalbeti nezinau g.gif gi perspejo kad nepasirasines ant popieru jei susidesim biggrin.gif o mes ir susidejom biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai perspėjo gydytoja kad su negyvais dantim būna prasčiau esant breketams, tipo labai gerai turi būti užtaisyti kanalai, jei tik biškutį kažkas ne taip, tada dantį gali iškelt, jis gali supūliuot ir teks raut. Bet kai tau darė rentgeną turėjo maždaug matyti ar viskas gerai. Man irgi ant klaustuko vienas dantis, bet pakolkas aš jo pertaisyti nesiruošiu ax.gif Gal nueik pas ortodontę ar bent paskambink, gal visgi nieko baisaus.

Ziurejo nuotrauka ir dar ejau konsultuotis del jo pas kita gyd. , tai sake, kanalai uztaisyti kokybiskai.
o kada tas laikas, kad normaliai kramtyti galima bus? blush2.gif Ar taip visa laika nedakandus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 18, 08:27)
Hello bigsmile.gif
Zuiki ir aiduke, paklausykit manęs - pats gražiausias bernas seriale yra...... pamiršau vardą  tongue.gif lotuliukas.gif

Geros visoms dienos, einu bandyt gal po trupučiuką dirbt? cool.gif no no no.

Sapnavau sianakt, kad kazkaip suzinojau, kuris cia tas bernas yra Amberlaif vyras lotuliukas.gif bet nepamenu dabar kuris lotuliukas.gif

Kazkokia patologija cia man blink.gif

Burbuk, tai kaip cia tos veseilios nuotraukos? nieko nespejau paveizeti ax.gif

Baisute thumbup.gif jau baisiai ilgai taves nebuvo, rasykis mane kitos savaites pradziai 4u.gif

zuiki, tai kaip tau sekesi penktadieni?
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 06 18, 22:20)
Sapnavau sianakt, kad kazkaip suzinojau, kuris cia tas bernas yra Amberlaif vyras  lotuliukas.gif  bet nepamenu dabar kuris  lotuliukas.gif

Kazkokia patologija cia man  blink.gif

Burbuk, tai kaip cia tos veseilios nuotraukos? nieko nespejau paveizeti  ax.gif

Baisute  thumbup.gif  jau baisiai ilgai taves nebuvo, rasykis mane kitos savaites pradziai  4u.gif

zuiki, tai kaip tau sekesi penktadieni?

nezinau, parasiau anglu testa..
pazystama sutikau biggrin.gif gaila tik kalbejausi su nepazystama biggrin.gif
Atsakyti
Hello mergaitės bigsmile.gif
Kaip nuotaika?
Mano tokia superinė, saulės smūgis jau kelinta diena nesibaigia lotuliukas.gif
Vakar tokią mergaičiukę mažučiukę turėjau namuose, kaip noriu vaikųųųųųųųųų bigsmile.gif labai man tinka lotuliukas.gif ir mano namuose tinka, nepaisant šviesios sienų spalvos ir šokoladinių lėliuko pirščiukų lotuliukas.gif ir netgi mano mama jau svajoja kaip pirks savo namuose lovytę lotuliukas.gif žodžiu, spaudimas iš visos familijos ir genties labai didelis ir mano noras dar didesnis mirksiukas.gif

Ok, baigiu čia my..., judam prie reikalų.

QUOTE(Herra @ 2007 06 18, 22:00)
o kada tas laikas, kad normaliai kramtyti galima bus?  blush2.gif Ar taip visa laika nedakandus....

Pradėsi kramtyt tada, kai priprasi prie breketų, kai jau nebeskaudės dantų, kai galėsi normal jaustis. Reikia biškelį laiko.
Visos mes pabuvom šiek tiek vilkais, maistą beveik visoms teko ryti, bet skrandžiui tai nesveika. Gal geriau valgyk kokias košes, jogurtus ir pan. 4u.gif

QUOTE(anciuke @ 2007 06 18, 22:20)
Sapnavau sianakt, kad kazkaip suzinojau, kuris cia tas bernas yra Amberlaif vyras.
Burbuk, tai kaip cia tos veseilios nuotraukos? nieko nespejau paveizeti  ax.gif

Amberlaif lotuliukas.gif thumbup.gif
Burbukas turi jau visas fotkes, superinės, bet deja deja deja tongue.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 18, 23:11)
nezinau, parasiau anglu testa..

Zuiki, nori eit darban pas anciukę? Tai jinai jau tars savo svarų žodį pagal seną pažintį, ania? mirksiukas.gif kada jau pradedi darbą? tongue.gif
Atsakyti
Dienas labas. Atiduokit saulute blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 19, 08:46)
Hello mergaitės bigsmile.gif
Kaip nuotaika?
Mano tokia superinė, saulės smūgis jau kelinta diena nesibaigia lotuliukas.gif
Vakar tokią mergaičiukę mažučiukę turėjau namuose, kaip noriu vaikųųųųųųųųų bigsmile.gif labai man tinka lotuliukas.gif ir mano namuose tinka, nepaisant šviesios sienų spalvos ir šokoladinių lėliuko pirščiukų lotuliukas.gif ir netgi mano mama jau svajoja kaip pirks savo namuose lovytę lotuliukas.gif žodžiu, spaudimas iš visos familijos ir genties labai didelis ir mano noras dar didesnis mirksiukas.gif

Zuiki, nori eit darban pas anciukę? Tai jinai jau tars savo svarų žodį pagal seną pažintį, ania? mirksiukas.gif kada jau pradedi darbą? tongue.gif

zinokis as irgi kai pabuvu su vaikais, pradedu saviskiui kliedeti paskui.. jam tai pastoviai uzkliuva kad tie vaikai pastoviai purvinais nagais ir rubais, bet man tai kazkaip miela, patinka man murziukai biggrin.gif ale va kai pabuna pas mus ilgiau MB sesuo, tai as pervargstu doh.gif biggrin.gif paskui aisku kai pailsiu vel jos noriu pas save ir taip pasaka be galo biggrin.gif ale galvoju, jei butu tai gi priprastum ir nebutu jokio vargo wub.gif

nugi radau kad iesko mano specialybes vaiku, nusiunciau cv, pasikviete ant pokalbiaus.. nuejau ir tiek.. daugiau jokiu ziniu schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki visi, klaipėda vėl online thumbup.gif Burbuk, imk 4u.gif čia už tą diiiidelį pasiilgimą wub.gif

Zuiki, nu ne visi vaikai murzinais rūbais ir pirštais vaikšto schmoll.gif Maniškiai ne tongue.gif Ir sienas per 7 metus tik mažoji papuošė, bet ne murzinais pirštais, o kreidukėmis tongue.gif Teip, kad mirksiukas.gif

Aij nežinau ką čia jums dar papasakot, nebepamenu ką prirašėt kol viską perskaičiau biggrin.gif Kelionę apturėjom liuks, tik tas lietutis niekadėjas biškutį planus pakoregavo unsure.gif Pietavom Berneliuose, nu skanus, Burbukėli, skanus tas kugelis tongue.gif Tai va, tokios tokelės iš vakarų pusės rolleyes.gif

Atsakyti