Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(Slapux @ 2007 06 19, 14:29)
Sveiki visi, klaipėda vėl online  thumbup.gif Burbuk, imk  4u.gif  čia už tą diiiidelį pasiilgimą  wub.gif

Zuiki, nu ne visi vaikai murzinais rūbais ir pirštais vaikšto  schmoll.gif  Maniškiai ne  tongue.gif Ir sienas per 7 metus tik mažoji papuošė, bet ne murzinais pirštais, o kreidukėmis  tongue.gif Teip, kad  mirksiukas.gif

Aij nežinau ką čia jums dar papasakot, nebepamenu ką prirašėt kol viską perskaičiau  biggrin.gif  Kelionę apturėjom liuks, tik tas lietutis niekadėjas biškutį planus pakoregavo  unsure.gif  Pietavom Berneliuose, nu skanus, Burbukėli, skanus tas kugelis  tongue.gif  Tai va, tokios tokelės iš vakarų pusės  rolleyes.gif

nu tik nereikia, vistiek vaikai valgo sokoladus ir seip beleka, valosi i save, svariu vaiku nebuna schmoll.gif as nesakau kad vaiksto visa para sutrini, bet kat isimurzina tai faktas tongue.gif
Atsakyti
Aš tai biškelį papykus, nu bet nieko rolleyes.gif durnių laivas šitoj kontoroj doh.gif gerai, kad kitą savaitę mane iškomandiruoja užjūrin, tai iki atostogų taip laiką ir pratempsiu mirksiukas.gif

Pas mane tai žinokti pirmą kartą gyvenime naujuose namuose buvo lėliukas, tiksliau ne lėliukas, o jau visas lėlius lotuliukas.gif fainai thumbup.gif gerai, kad turėjau kažkokių žaislų, kamuolį, vaikas nors turėjo ką veikti mirksiukas.gif ujujuj, kaip noriu wub.gif
Ir kad laksto murzinas vaikas, dzin, man faina lotuliukas.gif alia kai išvažiavo, reikėjo grindis plaut ir stalą taip gerai nugremžt, nes visur buvo sūrio, kokosų ir šiaip bele ko lotuliukas.gif vis tiek aš nepykau absoliučiai tongue.gif

Zuiki, tai paprašyk, kad anciuke pasidomėtų kaip ten kas 4u.gif

Slapukėli, ko tu po mūsų kraštą važinėjai, ką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 19, 14:34)
nu tik nereikia, vistiek vaikai valgo sokoladus ir seip beleka, valosi i save, svariu vaiku nebuna  schmoll.gif  as nesakau kad vaiksto visa para sutrini, bet kat isimurzina tai faktas  tongue.gif

Pavalgę tokių dalykų iškart eina plautis arba prašo servetėlės tongue.gif Negi tu paleistum tokį vaiką po kambarius lakstyt bigsmile.gif Ne tik sienas, bet ir visus baldus šveistum paskui biggrin.gif

QUOTE(BrBk @ 2007 06 19, 14:50)
Aš tai biškelį papykus, nu bet nieko rolleyes.gif durnių laivas šitoj kontoroj doh.gif gerai, kad kitą savaitę mane iškomandiruoja užjūrin, tai iki atostogų taip laiką ir pratempsiu mirksiukas.gif

Slapukėli, ko tu po mūsų kraštą važinėjai, ką? bigsmile.gif

Ania bigsmile.gif ir kur jau dumsi ax.gif Kaip mes čia be tavęs, kąąą verysad.gif

Važiavom į aviacijos šventę, paskui aplankėm Trakus, Vilnių ir sekmadienį per Kauną grįžom namo rolleyes.gif
Atsakyti
BrBk, kur gi keliausi?

o anciuko kad jau paprasei, tai ir pasidomes gal biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2007 06 19, 15:07)
Pavalgę tokių dalykų iškart eina plautis arba prašo servetėlės  tongue.gif Negi tu paleistum tokį vaiką po kambarius lakstyt  bigsmile.gif Ne tik sienas, bet ir visus baldus šveistum paskui  biggrin.gif

nu metu vaikai nelabai praso serveteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 19, 15:08)
nu metu vaikai nelabai praso serveteles  mirksiukas.gif

Mokint reikia plautis, šluostytis į servetėlę, paskui patys rankutes išteptas atkiša, kad nuvalytum - įpranta būt švariais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 06 19, 15:13)
Mokint reikia plautis, šluostytis į servetėlę, paskui patys rankutes išteptas atkiša, kad nuvalytum - įpranta būt švariais  mirksiukas.gif

nu nesigincysiu as cia su tavim, vistiek vaikai yra murziukai ir man toki jie patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 19, 15:14)
nu nesigincysiu as cia su tavim, vistiek vaikai yra murziukai ir man toki jie patinka  wub.gif

irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo jo, galima vaikus įpratint, pritariu mirksiukas.gif šita mergaičiukė irgi žino, kad negalima prie sienos liestis, prašo servetėlės, toks švarus vaikas, alia argi pastoviai sužiūrėsi mirksiukas.gif
nors metų laiko tai dar per mažas kinderiukas...

Mausiu į Lenkiją 3 dienom mirksiukas.gif

Mergaitės, tuoj reiks naują temą atidaryt mirksiukas.gif kuri ryšis? aš nemoku tos primos žinutės įkelt, pasiduodu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 19 birželio 2007 - 14:21
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 18, 23:11)
nezinau, parasiau anglu testa..
pazystama sutikau  biggrin.gif  gaila tik kalbejausi su nepazystama biggrin.gif

cia pas mumi kazka pazysti??

QUOTE(BrBk @ 2007 06 19, 08:46)

Amberlaif lotuliukas.gif  thumbup.gif
Burbukas turi jau visas fotkes, superinės, bet deja deja deja tongue.gif
Zuiki, nori eit darban pas anciukę? Tai jinai jau tars savo svarų žodį pagal seną pažintį, ania? mirksiukas.gif kada jau pradedi darbą? tongue.gif

Jau maniau uzjurin tai i status kur nors leksi tongue.gif
norejau pasakyti Amberlady, et kazkaip subludijau lotuliukas.gif
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 19, 15:08)
BrBk, kur gi keliausi?

o anciuko kad jau paprasei, tai ir pasidomes gal  biggrin.gif
Papildyta:

gal tu man parasyk nors savo pavarde i AZ tongue.gif bet rytoj nezinau ar busiu darbe
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 06 19, 19:29)
cia pas mumi kazka pazysti??

norejau pasakyti Amberlady, et kazkaip subludijau  lotuliukas.gif

gal tu man parasyk nors savo pavarde i AZ  tongue.gif  bet rytoj nezinau ar busiu darbe

nugi ten kaip ieini i ta atranku grupe, sekretore yra, o uz tu ale buvusiu duru iskart sedi daiva tokia ir turbu arijana g.gif antros vardo nezinau, tik yra teke kartu subaliavoti biggrin.gif gal ir susimaisiau biggrin.gif o daiva tai pazystu kiek geriau, ale irgi ne drauge kokia schmoll.gif

o as jau zinau kas ten per jos vyrs tongue.gif

ai man tai ten nepatiko teisybe pasakius, atejau i pokalbi del darbo, o jie klausia kokio as noriu doh.gif nu taigi nurodziau pareigas i kurias pretenduoju doh.gif o jie man dar visokiu siulo doh.gif prastesniu aisku biggrin.gif del to turbut ir pasipiktinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 19, 21:12)
nugi ten kaip ieini i ta atranku grupe, sekretore yra, o uz tu ale buvusiu duru iskart sedi daiva tokia ir turbu arijana  g.gif  antros vardo nezinau, tik yra teke kartu subaliavoti  biggrin.gif  gal ir susimaisiau  biggrin.gif  o daiva tai pazystu kiek geriau, ale irgi ne drauge kokia  schmoll.gif

1 o as jau zinau kas ten per jos vyrs  tongue.gif

2 ai man tai ten nepatiko teisybe pasakius, atejau i pokalbi del darbo, o jie klausia kokio as noriu  doh.gif  nu taigi nurodziau pareigas i kurias pretenduoju  doh.gif  o jie man dar visokiu siulo  doh.gif  prastesniu aisku  biggrin.gif  del to turbut ir pasipiktinau biggrin.gif

1. tai pasidalink informacija, a arba gal reikia titrus pasekti, gal yra koks Amberleidis tongue.gif
2. Taigi atejai i pirmine atranka, kurioje ir ziuri, kur tave padeti tongue.gif

o Ajirana tai Marija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciuke: 19 birželio 2007 - 20:16
QUOTE(anciuke @ 2007 06 19, 21:16)
2. Taigi atejai i pirmine atranka, kurioje ir ziuri, kur tave padeti  tongue.gif
o Ajirana tai Marija  lotuliukas.gif

tai susimaisiau tada lotuliukas.gif o belekur as nenoriu gi dirbti tongue.gif arba ten arba niekur mirksiukas.gif nors seip db jau kitaip galvoju biggrin.gif svarbu penegu duotu biggrin.gif
Atsakyti