Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(Laura* @ 2007 05 24, 10:12)
nu ir kaip ispudziai? ar jau pasakojaisi, tik as praleidau?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

greiciausiai praleidai, ispudziai siaip sau...apacioje vienas dantis vel atsikiso, priekinis primas nuvaziavo zemyn, antriuke uzkili i prieki, vaizdelis, galetu buti ir geresnis, plokstele nesioju, daugiau nei reikia, bet va tokie ir rezultatai...
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 24, 13:34)
2. nu man čia irgi taip įdomu patapo, ta pardavėja kokia ragana, siaubas doh.gif jaučiu sugadino moteriškei nuotaiką. o jeigu pinigų neturi su savim, ką tada daryti? g.gif

tiesiai į kaliūzę dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 24, 14:11)
tiesiai į kaliūzę  dirol.gif

nu ne schmoll.gif sakau gi ka viduj sudauzej, del to kad buvo padeta ne vietoj, ar todel kad kasikas susluzo ar pan, aisku neskaitant piktybiniu dauzymu, viskas yra ne tavo bedos!!!
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 05 24, 14:07)
ispudziai siaip sau...

jetau jetau unsure.gif kodėl tokie rezultatai? doh.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 24, 14:25)
sakau gi ka viduj sudauzej, del to kad buvo padeta ne vietoj, ar todel kad kasikas susluzo ar pan, aisku neskaitant piktybiniu dauzymu, viskas yra ne tavo bedos!!!

tai tipo tai reikia pardėj ir sasky naglai, kad čia ne mano bėdos? o jeigu tikrai į kaliūzę uždarys? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 24, 14:40)
jetau jetau unsure.gif kodėl tokie rezultatai? doh.gif
tai tipo tai reikia pardėj ir sasky naglai, kad čia ne mano bėdos? o jeigu tikrai į kaliūzę uždarys? lotuliukas.gif

taigi sakau kad pagal istatymus tu uz nieka kas buvo ne vietoj padeta ir tu uzkliuvai, ar kad ju kasikas suluzo ir tau viskas ispuole tu neatsakai, aisku jei nori susimokek, nes jei pardaveja nagles tai taip ir lieps padaryti, bet jei pardaveja normali tai pasakys nieko tokio ir susisluos sukes.. jie gi nuraso tas prekes ir viskas.. is savo kiseniaus nemoka.. mirksiukas.gif o jei ir iskvies palycija, tai jie jau ne toki kiauri kaip tos pardavejos, niekur taves nesives tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 24, 14:45)
taigi sakau kad pagal istatymus tu uz nieka kas buvo ne vietoj padeta ir tu uzkliuvai,

žinai dėl ko taip kapstau tongue.gif ogi dėl to, kad man kaip svieto lygintojai norisi tai bjauriai pardavėjai išaiškinti, kad jinai neturėjo teisės reikalauti pinigų cool.gif bet reikia įstatymo ar kokio teisės akto. nieko, gal surasiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 24, 15:08)
žinai dėl ko taip kapstau tongue.gif ogi dėl to, kad man kaip svieto lygintojai norisi tai bjauriai pardavėjai išaiškinti, kad jinai neturėjo teisės reikalauti pinigų cool.gif bet reikia įstatymo ar kokio teisės akto. nieko, gal surasiu mirksiukas.gif

gaila jau per velu.. reikejo vakar aiskinti.. o kad paaiskinsi jai vienai, tai paklausys, pasius mintyse toli ir tada vel taip pat elgsis mirksiukas.gif neismokino tevai kulturos, neismokinsi ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
dėl sudaužytų daiktų reiktų paskambinti į vartotojų teises, jie viską aiškiai išaiškina ir pataria ir pasakys koks aktas ir ką reglamentuoja tokiu atveju. O mokėti už sudaužytą daiktą tikrai nereikia ax.gif

Mojito, eina sau, tai jau kreivinasi dantukai doh.gif Na absurdas, nešioji nešioji, kankiniesi, o paskui vėl š... gaunasi doh.gif Va taip man buvo su plokštelėm, dabar baisu kad po kelių metų po breketų nebūtų tas pats š... doh.gif
Atsakyti
linete, aciu labai 4u.gif

gal turi ka nors kad spinteles butu juodos spalvos? viena maciau, ale labai mazos spintutes nesimato normaliai doh.gif ir dar, gal turi kokiu mazyciu virtuvyciu pvz? g.gif nes pas mane labai maza.. pagrindine siena tik 2 metrai doh.gif reik viska ir sutalpinti ten doh.gif

kas del dantu, niekur jie negrizta jei prisiziuri.. ta prasme naktim nesioji prokstele.. nereik cia gasdintis be reikalo mirksiukas.gif

beje, linete, jei ne paslaptis ka dirbi? bigsmile.gif su virtuvem kaip supruntu kazka susijusio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 24 gegužės 2007 - 14:58
Zuikuti, tas vokelis kainavo 21 lt ir atrodo štai taip mirksiukas.gif gal visai nieko bigsmile.gif

user posted image

user posted image

O mano bičas sugebėjo nusibalnoti per krepšinį nosį doh.gif tai rytoj ta proga ne tik aš make up darysiu, bet ir jį dar nupudruosiu lotuliukas.gif bus jam lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 24, 16:37)

Koks puikus vokelis 4u.gif
Jei ne paslaptis - kur Tau jį darė?
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2007 05 24, 16:52)
Koks puikus vokelis  4u.gif
Jei ne paslaptis - kur Tau jį darė?

biggrin.gif paslaptis paslaptis, bet aš tau ją atskleisiu mirksiukas.gif
darė jį senamiestyje, VG studija ar kažkaip panašiai vadinasi, šalia Hansa banko 4u.gif
Laura paaiškins jeigu reiks plačiau, nes ir jinai ten shopinasi.
Iki, aš jau išlekiu, rytoj nebūsiu mirksiukas.gif

Kadangi savaitgalį prognozuoja LT pavirsiančią į Tunisą, tai visoms smagių atostogų Afrikoje.
Buššškis,
BrBk bigsmile.gif
Atsakyti