Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

QUOTE(Dzijanka @ 2007 06 05, 22:24)
nesimato mergaites, kodel??????????????

Na zinok nesupranto kodel dingsta jau du kartus keliau g.gif Nesamone kazkokia..
Atsakyti
man jau krize, nors iki vestuviu maziau kaip 3 men wacko.gif blink.gif wacko.gif darbu regis iki kalko,, siandien leksiu pirma karta i savo suknutes primatavima, tikiuosi iskas gausis gerai unsure.gif net naktimis nebemiegu 2.gif

kaip jus neisprotejat nuo tiek rupesciu (nors maniu, kad ju bus kur kas maziau) g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 06, 04:15)
man jau krize, nors iki vestuviu maziau kaip 3 men  wacko.gif  blink.gif  wacko.gif  darbu regis iki kalko,, siandien leksiu pirma karta i savo suknutes primatavima, tikiuosi iskas gausis gerai unsure.gif  net naktimis nebemiegu  2.gif
kaip jus neisprotejat nuo tiek rupesciu (nors maniu, kad ju bus kur kas maziau)  g.gif

as tai nesuprantu ko cia panikuot g.gif nesureiksminkit taip tu detaliu visu kad naktim nemiegot reiktu. man tai absoliuciai ramu.jei rasiu suknele -ok.nerasiu - na vis vien kakzokia rasiu biggrin.gif visa kita taip pat.nulis rupesciu.ir taip ju pakanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 06 04, 23:46)
Gal kuriai nors pravers, ypac lasvegietei, nes liepos 7 kazin ar gaus ji norima suknute, o jei ir gaus tai kainos turbut bus kosmines. http://www.vestuvine...s.lt/index.html
Nera cia labai ispudingu (mano nuomone), bet kainos prieinamos nusipirkti suknele.

Labai aciu, suknytes tikrai grazios, yra is ko pasirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi rami ax.gif
viska susideliojau jau senai, tai sedziu ramiai ir laukiu.
4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Nors viska susiruosiau is anksto, bet rami sedeti tikrai negalejau.

Dzijanka, pas tave p[erpildytas az. Vis nesekmingai bandau parasyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 06 06, 06:38)
Labai aciu, suknytes tikrai grazios, yra is ko pasirinkti  rolleyes.gif

o man sita labai grazi http://bohemoje.lt/i...mid=21#category (paskutine pirmam puslapyje, nepavyksta normalaus dydzio nuotraukos isaugoti)
ech, gaila, kad kai uzsakinejau, tokios nebuvo verysad.gif
jei tik spes atkeliauti iki mano vestuviu (liepos 7d.), ir jei tik tiks, butinai pasikeisiu savo suknute i sita!!! ir tas nuometas visai idomus.
Papildyta:
QUOTE(lasvegiete @ 2007 06 05, 06:50)
Mergaites, man reikia jusu patarimo. As teku liepos 7d, ir esu uzsienyje. Grisiu i Lietuva su savo isrinktuoju tik savaite iki vestuviu. Apziurejau keleta salonu, taciau mados atsilike nuo Europos, nieko gero, o kainos kosmines. Radau stai toki internetini puslapi:
http://www.dpdphotog...esses Main.html
Ten yra labai neblogu sukneliu, taciau reikia uzsakyti pagal ismatavimus. Kaip manot, ar verta rizikuot ir uzsakyt tiesiog is nuotraukytes? Ar geriau nerizikuot, ir ieskot grizus i Lietuva. Beje sitas sukneles siuncia ir i Europa, ir kainos mazos.  blush2.gif

O kur esi Europoj, kad ten mados tokios pazengusios?
Mano issirinkta suknute yra Pierre Cardin, tik ne siu metu. O ta, i kuria noriu ja pakeisti, italiska Radiosos.
Aisku, ten kur lenkiskas ar kokias kinietiskas sukneles veza, tai gali buti ir atsilikimas (irgi laiko reikia, kad nukopijuot viska)
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 06 06, 13:01)
o man sita labai grazi

Sita?
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 05, 23:55)
Na zinok nesupranto kodel dingsta jau du kartus keliau g.gif  Nesamone kazkokia..

gal kazka blogai darai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 06, 16:04)
gal kazka blogai darai mirksiukas.gif

poster_offtopic.gif na savo albumeli sukeliu i fotki nukopijuoju adresa ir ideda kazkuriam laikui, bet po kokios valandos viskas dingsta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 06 06, 15:07)

jo sita!!!
O kaip tau ja pavyko issaudoti?
Atsakyti
na as tikiu kad ir as nebusiu rami kai liks maziau laiko, nes daba galva uzkista sesija ir bakalauro gynimu doh.gif
Atsakyti