Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

ir man nerodo suknytes cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 04, 18:54)
ir man nerodo suknytes  cray.gif

As ir pati nebematau suknytes cray.gif Kur ji dingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovii @ 2007 06 04, 18:10)
As ir pati nebematau suknytes cray.gif Kur ji dingo? g.gif

Na dedu dar karta, nes nesuprantu kur ji dingo..
user posted image
Atsakyti
matau clap.gif
grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 06 04, 08:23)
As maciau "Prie Boksto". Bet kazin ar daugiau kas Kaune turi Pronovias sukneliu. Gal as klystu. Isduok man kur tu matei! Begsiu ir as paziureti wink.gif

Maciau kazkur savanoriuose, bet ten labai slykstus aptarnavimas doh.gif doh.gif doh.gif Net nieko nesimatavau, isejau ir daugiau kojos nekelsiu ten
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 04, 10:04)

Super thumbup.gif wub.gif ech, būčiau aš kur radusi tokio modeliuko suknelę, per kaklą ir nepūsta apačia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovii @ 2007 06 04, 17:29)
naktine' gal turi savo suknytes pavyzduka? 4u.gif

jau buvau idejusi anksciau ax.gif pagal si pavyzdi siuna mano suknele, bet virsus bus korsetukas wub.gif user posted image
Atsakyti
Mergaites, man reikia jusu patarimo. As teku liepos 7d, ir esu uzsienyje. Grisiu i Lietuva su savo isrinktuoju tik savaite iki vestuviu. Apziurejau keleta salonu, taciau mados atsilike nuo Europos, nieko gero, o kainos kosmines. Radau stai toki internetini puslapi:
http://www.dpdphotog...esses Main.html
Ten yra labai neblogu sukneliu, taciau reikia uzsakyti pagal ismatavimus. Kaip manot, ar verta rizikuot ir uzsakyt tiesiog is nuotraukytes? Ar geriau nerizikuot, ir ieskot grizus i Lietuva. Beje sitas sukneles siuncia ir i Europa, ir kainos mazos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 06 04, 16:49)
Ar smagiai su ja jaustumeisi? Ar tokia isivazdavai? Jeigu taip - tavo, bet nekalbam apie tai kaip musu nuomones nuolat kinta  lotuliukas.gif  As t.p. nezinojau kokia siutis, bet pasirinkau savaja kuri jau i pabaiga, tai kuo toliau, tuo labiau ja esu susizavejusi  wub.gif
tavo katyte - paziurek puslapio virsuje, ten doviliuke21 idejus buvo jovii suknele

niu man raso tik "user post message.. " schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 06 05, 06:50)
Mergaites, man reikia jusu patarimo. As teku liepos 7d, ir esu uzsienyje. Grisiu i Lietuva su savo isrinktuoju tik savaite iki vestuviu. Apziurejau keleta salonu, taciau mados atsilike nuo Europos, nieko gero, o kainos kosmines. Radau stai toki internetini puslapi:
http://www.dpdphotog...esses Main.html
Ten yra labai neblogu sukneliu, taciau reikia uzsakyti pagal ismatavimus. Kaip manot, ar verta rizikuot ir uzsakyt tiesiog is nuotraukytes? Ar geriau nerizikuot, ir ieskot grizus i Lietuva. Beje sitas sukneles siuncia ir i Europa, ir kainos mazos.  blush2.gif

Mano nuomone, pas mus yra dar ir grazesniu sukneliu nei tavo nurodytam internetiniam psl. be to, jei tau nepatinka LT esancios sukneles, tai gali nusipirkti ten, kur esi ir nereikes rizikuot.
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 05, 07:20)
Mano nuomone, pas mus yra dar ir grazesniu sukneliu nei tavo nurodytam internetiniam psl. be to, jei tau nepatinka LT esancios sukneles, tai gali nusipirkti ten, kur esi ir nereikes rizikuot.

bet mergina sake, kad teka liepos 7 d., o pas mus ta diena siaubingai daug tuokiasi ir sukneliu bus laaaaaaaaabai daug isnuomotu, tai kad tik nebutu taip, kad paskui grizus tik savaite iki tos dienos cia Lietuvoje nebebus is ko pasirinkti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 05 birželio 2007 - 07:40
QUOTE(Mylia @ 2007 06 05, 08:37)
bet mergina sake, kad teka liepos 7 d., o pas mus ta dienas siaubingai daug tuokiasi ir sukneliu bus laaaaaaaaabai daug isnuomotu, tai kad tik nebutu taip, kad paskui grizus tik savaite iki tos dienos cia Lietuvoje nebebus is ko pasirinkti...  g.gif

tai tikriausiai jau nieko gero nebebus, nors jai ir taip nepatiko LT salonu sukneles mirksiukas.gif
Atsakyti