Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

tai gal turi ir balta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2007 06 14, 16:33)
jetus, ištrink savo el,pašto duomenis, juk tai asmeniška unsure.gif
Tuoj aš įkelsiu tavo suknutės foto čia, tik ištrink tuos duomenis 4u.gif
Papildyta:
Diva22 suknutė:
user posted image

labai aciu 4u.gif , kad ikeliai, nes nemokejau.O del elektroninio pasto cia mano naujas nesinaudoju vistiek as juo.Tik reikalams.o ir istrint nemoku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gala @ 2007 06 14, 16:41)
grazi suknute, bet noretusi, kad modelis stovetu, tai suknele geriau matytusi  smile.gif

Neturiu kitos nuotraukos reiktu paieskoti.O kaip tau spalva?Man inai patiko del spalvos, nes nenoriu baltos ir modelis neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 06 14, 17:59)

pirmoji thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif pamačiau ir isimylėjau. Kur tokią galima butu pasimatuoti? Čia internete tik žiurinejai ar ir LT galima išsinuomoti? Labai miela ir romantiška...
Atsakyti
spalva liux, tik nelabai ikertu kokia ji cia biggrin.gif bet atrodo graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber @ 2007 06 14, 23:04)
pirmoji  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pamačiau ir isimylėjau. Kur tokią galima butu pasimatuoti? Čia internete tik žiurinejai ar ir LT galima išsinuomoti? Labai miela ir romantiška...

Madonnoj galima issinuomot..
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 14, 22:15)
Madonnoj galima issinuomot..

Ačiū už info smile.gif
ech... gaila kad tik Vilniuje ir internete radau, kad savaitgaliais nedirba.... verysad.gif
labai patiko.... jau reikia ir paskubėti man, vestuvės ant nosies, o suknelės dar neturiu....
Atsakyti
QUOTE(amber @ 2007 06 14, 23:20)
verysad.gif

Ačiū už info  smile.gif
ech... gaila kad tik Vilniuje ir internete radau, kad savaitgaliais nedirba....  verysad.gif
labai patiko.... jau reikia ir paskubėti man, vestuvės ant nosies, o suknelės dar neturiu....

as pries pora menesiu buvau, tai sake, kad kai sezonas ir daug darbo tai ir sestadieniais dirba. paskambink, paklausk! mirksiukas.gif tikrai verta pasiziuret, graziu suknyciu turi. sekmes renkantis! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kampulia: 14 birželio 2007 - 22:25
QUOTE(kampulia @ 2007 06 14, 22:24)
as pries pora menesiu buvau, tai sake, kad kai sezonas ir daug darbo tai ir sestadieniais dirba. paskambink, paklausk!  mirksiukas.gif  tikrai verta pasiziuret, graziu suknyciu turi. sekmes renkantis!  4u.gif

Dėkui, tada pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 06 14, 17:59)

Praėjusį šeštadienį KAuno rotušėj mačiau nuotaką, vilkinčią pirmąją suknelę smile.gif Suknelė labai daili ir originali, bet ant tos nuotakos nelabai gražiai žiūrėjosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 12, 09:54)

Sita nereali suknyte, kaip is filmo "Pride and prejudice" laiku... wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 15 birželio 2007 - 01:45
QUOTE(amber @ 2007 06 14, 23:20)
verysad.gif

Ačiū už info  smile.gif
ech... gaila kad tik Vilniuje ir internete radau, kad savaitgaliais nedirba....  verysad.gif

Nezinau kaip tau, bet man tai per tamsi pasirode, modelis super duper, nu spalvyte galetu buti balta, nes vitrinoj tai stovejo tokia lygiai kaip nuotraukoj, tai visai atrodo ne kaip nuotakai... g.gif
Atsakyti
Bet pats modeliukas pirmos suknytės tai labai super man tokios patinka thumbup.gif
Atsakyti