Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

QUOTE(Shindila @ 2007 06 15, 12:34)
man tai grazi  mirksiukas.gif  bet truputi per tamsi  mirksiukas.gif
va sita labai grazi
kodel iskart nerodo nesuprantu  doh.gif

Nius tikrai labai graži wub.gif čia kokios forumietės, gal daugiau nuotraukyčių turi blush2.gif labai graži jaunoji thumbup.gif ir šiek tiek labiau panaši į mano suknelę, bet mano žymiai paprastesnė blush2.gif
Atsakyti
Nu kad ne verysad.gif cia fotografo puslapyje radau ir norejau parodyti nes laaabai jau graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 15, 11:47)
Man ji tokia grazi, kad sakes. man net is spalva, kad ir tamsesne, bet vistiek liuks. Aisku cia skonio reikalas, cia gal tik man ji tokia nereali thumbup.gif , bet kazkaip kiek paskaitau nelabai ja nuomojasi. tai dar geriau. bet reikia pamirsti

man irgi si spalva super thumbup.gif
Atsakyti
man tai si suknele super atrodo wub.gif
Atsakyti
nu va, jei kam idomu, tai paziurekit. va su tokia busiu liepos 21 d. nuotrauka cia nevykusi is sono, o ir mergina ....atsiprasau pabaisiuke biski( nu cia man taip atrodo, nes prie tos sukneles nuotaikos ji visiskai netinka). norejau su gifiuru neriniuotu tokiu kaip San Patriko, bet kad ant manes tai nea, nu blyn tokia skudurine onute pasidarau...o sita is taftos + toks kietas korsetas ir taip viska ciki piki ten paspaudzia ir isryskina kad liuks....uzdejo ir nenusiemiau.

nuotrauku kol kas negaliu ikelti tai va:
http://www.maggiesot...p;style=SSM5047
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2007 06 15, 13:18)
nu va, jei kam idomu, tai paziurekit. va su tokia busiu liepos 21 d. nuotrauka cia nevykusi is sono, o ir mergina ....atsiprasau pabaisiuke biski( nu cia man taip atrodo, nes prie tos sukneles nuotaikos ji visiskai netinka). norejau su gifiuru neriniuotu tokiu kaip San Patriko, bet kad ant manes tai nea, nu blyn tokia skudurine onute pasidarau...o sita is taftos + toks kietas korsetas ir taip viska ciki piki ten paspaudzia ir isryskina kad liuks....uzdejo ir nenusiemiau.

nuotrauku kol kas negaliu ikelti tai va:
http://www.maggiesot...p;style=SSM5047

Na nieko nieko suknelė thumbup.gif
Atsakyti
aha labai idomi suknele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 06 15, 12:34)
man tai grazi  mirksiukas.gif  bet truputi per tamsi  mirksiukas.gif
va sita labai grazi
kodel iskart nerodo nesuprantu  doh.gif

va dar radau
Atsakyti