Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

QUOTE(remisita @ 2007 06 18, 20:26)
va va,butent mirksiukas.gif

o kaip ziekit juoda atrodo...kas tokio stiliaus,tai man neraliai blink.gif user posted image

vajeezau, kas cia per kosmaras blink.gif cia kaip is adamsu seimynos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzada @ 2007 06 18, 22:12)

100 procentu uz Nr 1 drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2007 06 18, 22:50)
Na kadangi cia dauguma pasisake uz tai,kad rezti viska i akis, tai pasisakysiu ....
Papildyta:
Ne viena tiesa sakant  doh.gif  bet jeigu kas iremes pistoleta lieptu rinktis, tai rinkciausi nr. 2, nes su antra i kiema net siuksliu nenesciau  tongue.gif  toks kicas, tokia beskonybe, kad ojojojojojojojoj  doh.gif
Papildyta:
blink.gif  kosmaras
Papildyta:
blink.gif  o cia kas?  blink.gif  tokias sukneles renkasi mergaites neigyvendinusios svajones tapti princesemis ir sulaukti princo ant balto zirgo  bigsmile.gif  biggrin.gif  wub.gif

Markizze
Savo nuomonės reiškimas visada sveikintinas, tačiau tai galima padaryti subtiliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 06 18, 23:02)
Markizze
Savo nuomonės reiškimas visada sveikintinas, tačiau tai galima padaryti subtiliai  mirksiukas.gif

as irgi pritariu
Atsakyti
blink.gif ogo, matyt cia blogas pavizdys uzkreciamas
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 18, 23:00)
100 procentu uz Nr 1  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

as irgi tik uz Nr.1 thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Markizze,2007 06 18, 23:50]Na kadangi cia dauguma pasisake uz tai,kad rezti viska i akis, tai pasisakysiu ....

Markizze thumbup.gif: oj galvojau nugriusiu,kai skele tai skele cia lotuliukas.gif
as tai truputi nesuprantu kam cia tada deti tas nuotraukas,jeigu visos laukia kazkokios tiesios ivyniotos i vata,jei bijai kad ispeiks tai nedek.Antravertus,ta panele pati pasisake kad jos nesiruosia deveti savo vestuviu diena,tai ko cia isizeisti del nuotraukos????as atleiskit nesuprantu,ir ruosiuos sakyti viska ka galvoju,cia internetas,ir as nei vienos nepazistu,beto nesijauciu kad pasakiau kazka izeidzianco doh.gif as ir savo geriausiai draugei ir mamai pasakau kad kada jos apsirengia kaip kaimietes,ir jos man pasako,ir mes gardziai pasijuokiam ir pasakom kas atrodo negerai,o cia matai jautruciu susirinkimas lotuliukas.gif Dzada saunuole,man patinka zmones kurie nebijo teisybes,tai va pasakysiu kad pasirasau uz Pirmaja suknia,nes atrodo lyg virsus butu kaip "sasyska celofone" o apacia kaip balionu po sijonu prigrusta mirksiukas.gif tikiuosi neisizeisi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Jolanccike,2007 06 19, 00:15]blink.gif ogo, matyt cia blogas pavizdys uzkreciamas
[/quote]

pati uzsikretei pastebejau mirksiukas.gif veliumu temoje mano ideta nuotrauka su veliumo is interneto primena sovietinius laikus lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia labai panasu su tais kibirais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 19 birželio 2007 - 02:19
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 18, 15:51)

SIta is nepustu suknliu serijos tai laaabai grazi smile.gif dar pridet didele balta skrybele, gal ilgas pirstines ir taip elegantiska butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 19, 03:13)
pati uzsikretei pastebejau mirksiukas.gif  veliumu temoje mano ideta nuotrauka su veliumo is interneto primena sovietinius laikus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif cia labai panasu su tais kibirais lotuliukas.gif

Nu taip ir ieskai kur prikibti prie manes, uzkliuvau tau muset rolleyes.gif bet duosiu tau kelia ir nesigincysiu su tavim, kaip sakant duok ....... kelia ir bus ramybe tavo namuose irnesakyk.gif
cia ne nuometu tema jeigu ka mirksiukas.gif

Geros tau dienos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 19 birželio 2007 - 07:01

man pirmoji, todel ja ir pasirinkau savo vestuvems mirksiukas.gif bet tu berods buvai issirinkus antraja? g.gif
Atsakyti
Įdėsiu dar vieną, galit peikt , bet man tai labai gražiuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 19, 08:32)
Įdėsiu dar vieną, galit peikt , bet man tai labai gražiuser posted image
user posted image

Ale man tai nelabai schmoll.gif nes nepatinka kai buna suknutes sleika per viena peti, tiesiog man atrodo siuo metu jos tikrai nemadingos, bet zinoma nebutina vaikytis madu... kam tinka ir patinka tai liux... bet man viena sleika nepatiko ir tada kai dar buvo "ant bangos"... tiesiog man asmeniskai ne prie sirdies rolleyes.gif
Atsakyti

Man abi nelabai , bet tik dėl to, kad tokio tipo nepatinka, o jei reiktų rinktis, tai rinkciausi 1 variantą smile.gif ai bet aš gi jau ištekėjusi blush2.gif na bet labai rūpi pažiūrėti kokias dabar renkasi suknytes ax.gif
Atsakyti