Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

sveikos mergaites!
Mano suknute labai panasi i sita... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Europiete @ 2007 05 21, 05:55)

mano 5 suknute blush2.gif
Papildyta:
gal siek tiek gipiuras kitoks... o siaip modeliukas toks pats
Atsakyti
grazu thumbup.gif
Atsakyti
tokia ir mano suknytekaip jum? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 22, 12:13)

Grazu wub.gif , tik as nuimciau petneseles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 05 22, 14:25)
Grazu wub.gif , tik as nuimciau petneseles  ax.gif

ji be petnesyciu,ten liemeneles petnesytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 22, 13:13)

o realiai irgi taip blizga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 22, 14:31)
o realiai irgi taip blizga?  g.gif

nea,bet nuotraukoje tai labai blizgi ir nesimato viso sijono grozio.
Atsakyti
Graziu suknelyciu pridejot (turiu omeny paskutiniasias) wub.gif

Siaip patarciau nesirinkti su ilgais sleifais, besivelkanciais, nes kiek maciau, tie sleifai ("uodegos") susitepa ir nekaip atrodo unsure.gif
Ypac pernai, buvau per Jonines drauges vestuvese (kas ten sake, kad nelijo - nuo pietu pliaupe kaip is kibiro blink.gif ) tai tas sleifas atrode siaubingai verysad.gif Suknele labai grazi, bet jis prisigere vandens, purvo...
Na, nebent daug gamtoje nebusit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2007 05 22, 16:25)
Graziu suknelyciu pridejot (turiu omeny paskutiniasias)  wub.gif

Siaip patarciau nesirinkti su ilgais sleifais, besivelkanciais, nes kiek maciau, tie sleifai ("uodegos") susitepa ir nekaip atrodo  unsure.gif
Ypac pernai, buvau per Jonines drauges vestuvese (kas ten sake, kad nelijo - nuo pietu pliaupe kaip is kibiro  blink.gif ) tai tas sleifas atrode siaubingai  verysad.gif Suknele labai grazi, bet jis prisigere vandens, purvo...
Na, nebent daug gamtoje nebusit  ax.gif

blink.gif kaip ziauru.Jauciu atrode tragiskai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Ir suknele sunki kokia pasidaro,kai prisigeria vandens unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 05 22, 16:40)
blink.gif kaip ziauru.Jauciu atrode tragiskai doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir suknele sunki kokia pasidaro,kai prisigeria vandens unsure.gif

verysad.gif Tai jau patikek, vilkte vilkti ta sleifa turejo... Na, viso pradzioj buvusio grozio tikrai nebeliko, ypac, pagaliau atvykus i sventes vieta... Todel manau, geriau truputi paprastesne sukneles apacia, kad nebutu tokiu siurprizu (o oras pas mus gi nenuspejamas), nebent laaabai iskilmingos vestuves ir nevazinejama po gamta fotografuotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 22 gegužės 2007 - 15:46
QUOTE(aggate @ 2007 05 22, 16:40)
blink.gif kaip ziauru.Jauciu atrode tragiskai doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir suknele sunki kokia pasidaro,kai prisigeria vandens unsure.gif

na, reikia tiketis, kad vestuviu diena nelis, nes man suknele su sleifu yra nepalyginamai graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 05 22, 16:46)
na, reikia tiketis, kad vestuviu diena nelis, nes man suknele su sleifu yra nepalyginamai graziau  smile.gif

Grazu su sleifu,as neneigiu schmoll.gif Tik kiek teko matyti jis velkasi zeme tik baznycioje,o paskui jis prisegamas ir nebelieka grozio unsure.gif
Man teko salone uzsideti 4 sukneles su sleifais,bet man nepatiko blush2.gif Man nepatogu,jauciausi susikausciusi.Nusprendziau nesiaukoti del grozio.Jei jausiuosi patogiai,tai ir patenkinta busiu,nenervuota blush2.gif
Gerbiu merginas,kurios tokias sukneles velkasi ir istveria visa diena thumbup.gif
Atsakyti