Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

QUOTE(kampulia @ 2007 05 22, 19:39)
aggate, pasakysiu "naujiena"- visiems neitiksi. visi turi savo skoni, pavydi ir pan, todel kaip besistengtum del kitu, vis tiek apkalbes. nu bet pagalvok, kokia alternatyva:
-teketi su savo issvajota tau patinkancia suknele (bet ka zmones pasakys)
-teketi su visiems bet ne tau patinkancia suknele (vis tiek apkalbes+visa gyvenima zuresi i nuotraukas i save su sau nepatinkancia suknele)
ka renkiesi? g.gif

pamirsote trecia varianta-teketi su visiems ir tau patinkancia suknele tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 22 gegužės 2007 - 19:21
QUOTE(Fire @ 2007 05 22, 18:45)
Nea, nesimatavau, nes mano vestuves dar negreit bus  ax.gif As tik siaip pasiziurineju, kad veliau ramiai pradet ruostis  mirksiukas.gif Na, bet zinau, kad jei ir nebus labai kukli, tai prabangi, pusta ar su sleifu tikrai nebus. Ne todel, kad man nebutu grazu. Grazu paziuret i kitas, o sau to nesinori  rolleyes.gif

na zinai, dar ne visada tinka tokios, kokios mums patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 05 22, 20:20)
pamirsote trecia varianta-teketi su visiems ir tau patinkancia suknele  tongue.gif  lotuliukas.gif

taip nebuna! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2007 05 22, 18:56)
O ka manot apie visai paprastas, kuklias vestuvines sukneles?
As visai noreciau tokios...

as visom keturiom uz,sau ieskosiu butent kuklios sukneles.visu pirma tortu pakest negaliu,visu antra vestuves nusimato gana kuklios, seimos rate, nenoriu baliu visokiu per dvi naktis su pulku girtu zmoniu.
nu va variantai arba siusiuos kazka tokio arba ieskosiu nuomot
sita jau kazkada rodziau
user posted image
user posted image
sita isvis pasaka
user posted image
user posted image

beje pronovias 2008 metu kolekcija isties fantastiska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 23 gegužės 2007 - 04:41
4u.gif
sukneles pasirinkimas labai priklauso nuo pacios merginos ir jos skoniu. Man ziauriai patinka sifonines, kurios labiau panasios i vakarines, bet man jos netinka, nes neturiu idealios figuros. Todel manoji suknele su korsetu kuris paryskina mano liemeni. irgi norejau kuklesnes, tokios grieztos suknytes, bet vyras labai norejao kad atrodyciau puosniau, ir kai uzsidejau neriniuota tai ir nusivilkt nesinorejo, buvau dar karta madonoj, tai paziurejau vel i savo suknele, ir dabar jau neturiu abejoniu kad ji man graziausia....
Bet va dabar susinervinau del sleifo.... doh.gif doh.gif doh.gif
Manoilgas, bet prisegamas... man grazu, tik zinau kad nepatogu... na bet gamtoj ji galima prisegti, o fotografuojant atsegti... Nes dabar sukneles beveik visas su sleifu daro... na tas kurias matavausi tai visos tokiso buvo... tai gal ir visai nieko, teks isivaizduoti save kaip karalienes su tokios sukniom vaiksciojo kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 05 22, 22:29)
na zinai, dar ne visada tinka tokios, kokios mums patinka  mirksiukas.gif

Tas tiesa drinks_cheers.gif nors tikrai galeciau detis kokia pusta suknele, nes esu smulki ir plona. Taciau yra ir dar viena priezastis, kodel nenoriu - mano santuoka bus jau antroji... Tiesa, pirma karta tuokiausi irgi kukliai ir buvau su trumpa suknyte. Na, tada man buvo 18, atrodziau dar bent pora metu jaunesne, tai su prabangia suknele buciau atrodzius truputi keistai biggrin.gif
O dabar tiesiog nera poreikio ax.gif Jus jaunutes nuotakos, o man bus 30 ir turiu sunu ax.gif Aisku, dabar ir vyresnes (tuo labiau, kad atrodau jaunesne) tuokiasi su puosniom suknelem, ir tekancios antra karta nepaiso pletku del baltos sukneles. As pritariu daurai - reikia atrodyti taip, kaip pati troksti, nes apkalbanciu visada atsiras. Turiu minciu del zydros sukneles ir ne todel, kad antra kart netinka tuoktis balta suknele, o todel, kad zydra spalva man labai tinka mirksiukas.gif

B.Brigitte labai graziu sukneliu idejai, ypac trecia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 05 23, 08:13)
Bet va dabar susinervinau del sleifo....  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Manoilgas, bet prisegamas... man grazu, tik zinau kad nepatogu... na bet gamtoj ji galima prisegti, o fotografuojant atsegti... Nes dabar sukneles beveik visas su sleifu daro... na tas kurias matavausi tai visos tokiso buvo... tai gal ir visai nieko, teks isivaizduoti save kaip karalienes su tokios sukniom vaiksciojo kasdien biggrin.gif

Tik nepergyvenkit jus del tu sleifu 4u.gif jei gerai prisisega, tkrai bus patogu vaikscioot su suknele ir sleifo nesijaus, o isskleidus atitinkamais momentais, labai graziai atrodo wub.gif
Mano sleifas buvo gana ilgas ir sunkus, bet jokiu problemu del to nebuvo, gamtoje ji prisegdavau, baznycioje buvo isskleistas, o po ceremonijos ant rankos permesta nesiojausi, man labai patiko wub.gif

Tik galit del viso pikto i jaunosios arba pamerges rankinuka isimesti balta siula su adata, jei netycia kur gamtoje sleifo sagute istruktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 05 23, 07:51)
Tik nepergyvenkit jus del tu sleifu  4u.gif jei gerai prisisega, tkrai bus patogu vaikscioot su suknele ir sleifo nesijaus, o isskleidus atitinkamais momentais, labai graziai atrodo  wub.gif
Mano sleifas buvo gana ilgas ir sunkus, bet jokiu problemu del to nebuvo, gamtoje ji prisegdavau, baznycioje buvo isskleistas, o po ceremonijos ant rankos permesta nesiojausi, man labai patiko  wub.gif

Tik galit del viso pikto i jaunosios arba pamerges rankinuka isimesti balta siula su adata, jei netycia kur gamtoje sleifo sagute istruktu  ax.gif

Pas mane taip pat yra ilgas ir sunkus sleifas. Jis atrodo ispudingai, taciau kai ji prisega, man taip nebegrazu pasidaro. blink.gif Tokia uodega ispusta gaunasi, man visai nedailu. blush2.gif Tai turbut teks man ji per ranka persimetus nesiotis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 05 23, 10:15)
Pas mane taip pat yra ilgas ir sunkus sleifas. Jis atrodo ispudingai, taciau kai ji prisega, man taip nebegrazu pasidaro.  blink.gif  Tokia uodega ispusta gaunasi, man visai nedailu.  blush2.gif Tai turbut teks man ji per ranka persimetus nesiotis.  g.gif

dar buna variantu, kai prie sleifo prisiuva grandinele ar kaspineli ir tada i ta "apyranke" ikisi ranka ir nesioji sau sleifa ant rieso prikabinta, irgi visai patogu, tada ir abi rankos lieka laisvos, ir sleifas zeme nesivelka. Reik paziuret, ar konkreciai suknelei tinka,o tada gal galima salone paprasyti, kad padarytu 4u.gif na cia siaip ideja smile.gif

P. S. per pietus praejau pro Madonos salona, tai pasigrozejau realiai suknelemis wub.gif realybei jos visai kitaip atrodo nei internete, kai kurios internete atrodo visgi graziau ax.gif
Atsakyti
vakar buvau uzejusi i salona, kuris turi pronovias suknyciu. nesimatavau nei vienos tik perziurejau katalogus ir perziurejau salone sukabintas pronovias suknytes. tai zinokit vaizdelis nekoks (kalbant apie sleifus). as nezinau kiek kartu jos jau buvo devetos (nors Anglijoj dazniausiai sukneles yra parduodamos o ne nuomojamos) bet sleifai atrodo siaubingai: apsibruzine, purvini (ta prasme jau matosi, kad buvo isvalyti). tai as pagalvojau: o siaube, tai merginos kurios Lietuvoj nuomosis sukneles (o suknele bus jau du kartus deveta), tai kaip tie sleifai atrodys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 05 23, 12:54)
P. S. per pietus praejau pro Madonos salona, tai pasigrozejau realiai suknelemis  wub.gif realybei jos visai kitaip atrodo nei internete, kai kurios internete atrodo visgi graziau ax.gif

As gyvenu salia, tai daznai pasiziuriu, bet man irgi daznokai internete graziau atrodo, nei in real g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 05 23, 09:54)
dar buna variantu, kai prie sleifo prisiuva grandinele ar kaspineli ir tada i ta "apyranke" ikisi ranka ir nesioji sau sleifa ant rieso prikabinta, irgi visai patogu, tada ir abi rankos lieka laisvos, ir sleifas zeme nesivelka. Reik paziuret, ar konkreciai suknelei tinka,o tada gal galima salone paprasyti, kad padarytu  4u.gif na cia siaip ideja smile.gif

P. S. per pietus praejau pro Madonos salona, tai pasigrozejau realiai suknelemis  wub.gif realybei jos visai kitaip atrodo nei internete, kai kurios internete atrodo visgi graziau ax.gif

Aciu uz patarima. drinks_cheers.gif Bet manoji suknyte pusta, tai netiks tas variantas, kai sleifas labai dailiai ant rankutes pasikabina. unsure.gif Maciau kad kai kurioms suknytems tai labai graziai ir elegantiskai atrodo. wub.gif Taciau maniskei tai nekaip butu.
Na, bet as jau nebesijaudinsiu del sleifo, kaip bus taip, neprapulsiu ir pas siuvejas nebebediosiu, nes iki vestuviu liko labai nebedaug. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti