Suknutė kainavo tik 350 Lt
Va ir aš įmetu kaip atrodžiau savo vestuvių dieną
Tikiuosi pavyks tai padaryti, nes darau pirmą kartą
Labai grazus sukneles virsus, man labai grazu kai peciai taip atidengti.
QUOTE(Aterol @ 2007 05 25, 16:15)
o tai man ir nuotaka
viskas savo vietoj, o kokia sukneles kaina - koks skirtumas!
na, pamažinsiu truputį agnesses nuotraukytę
graži labai nuotaka
graži labai nuotaka
QUOTE(Mylia @ 2007 05 23, 10:51)
Tik nepergyvenkit jus del tu sleifu
jei gerai prisisega, tkrai bus patogu vaikscioot su suknele ir sleifo nesijaus, o isskleidus atitinkamais momentais, labai graziai atrodo
Mano sleifas buvo gana ilgas ir sunkus, bet jokiu problemu del to nebuvo, gamtoje ji prisegdavau, baznycioje buvo isskleistas, o po ceremonijos ant rankos permesta nesiojausi, man labai patiko
Tik galit del viso pikto i jaunosios arba pamerges rankinuka isimesti balta siula su adata, jei netycia kur gamtoje sleifo sagute istruktu
Mano sleifas buvo gana ilgas ir sunkus, bet jokiu problemu del to nebuvo, gamtoje ji prisegdavau, baznycioje buvo isskleistas, o po ceremonijos ant rankos permesta nesiojausi, man labai patiko
Tik galit del viso pikto i jaunosios arba pamerges rankinuka isimesti balta siula su adata, jei netycia kur gamtoje sleifo sagute istruktu
Maniske bus su nedideliu, gal kokio 1 metro ilgumo sleifuku, labai jau jaudinausi kaip man su uo kovot reiks
"Eden Bridal" labai grazios suknytes...

na vienu zodziu pasiklausius nuomos kainu visgi apsisprendziau siutis, ir pigiau ir gausiu tai ko is tikro noriu. susiradau galutinai kelis modeliukus ir kazkuri arba paemus is vieno detales ir priedejus prie kito pasisiusiu

realiausiai mastau apie sita

bet labai patinka ir sitos nerinukai ir kaspino dirzas ant liemens..

situ irgi virsus patinka ir rasteliai bet manau bus sunku rasti panasia medziaga

realiausiai mastau apie sita

bet labai patinka ir sitos nerinukai ir kaspino dirzas ant liemens..

situ irgi virsus patinka ir rasteliai bet manau bus sunku rasti panasia medziaga

Labai grazios sukneles, tokios paprastos ir kartu ne
QUOTE(liniux @ 2007 05 27, 12:44)
dekui
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 05 27, 11:48)
o gausi tokio gipiuro?
QUOTE(gala @ 2007 05 27, 13:08)
o gausi tokio gipiuro?
identisko tai faktas kad negausiu.bus matyt kai prasieisiu parduotuves,kazko panasaus manau rasiu
suknute tavo grazi, bet as tai per vestuves noreciau biski putesnes. sita jau labai paprastute.