Man atrodo jau visi pasisotino minimalistiniu stiliumi, man jis kažkada buvęs smagus, dabar net šiurpą kelia.
Man patinka aukštos lubos, užuolaidos, jaukūs namai, oroginalios sienos.Savo namų dar neturim, todėl tai nekonkretu, tik vizijos.
gal žinote i-netinių puslapių interjero detalių, kūrimo temomis?
Man patinka aukštos lubos, užuolaidos, jaukūs namai, oroginalios sienos.Savo namų dar neturim, todėl tai nekonkretu, tik vizijos.
gal žinote i-netinių puslapių interjero detalių, kūrimo temomis?
Man asmeniskai patinka etninis stilius , o kadangi megstu ryskias spalvas, siokia tokia eklektika, tai labiau artima meksikietiska kultura. Jei tureciau savo namus, padaryciau ten kokia freska ant sienos valgomajame meksikietiskais motyvais, ir siaip manau, kadangi baldai pas mus visus daugmaz vienodi ir pasikartojantys ( nes jau ipirkt kazkokia vienetine dizaineriska kede ne visi turi pinigu) tai labiausiai apsimoka interjera pagyvinti geru paveikslu nei prabangiu kilimu, nes butent paveikslas priduos butui isskirtinuma

oi,man kaip Ievai-Pievai,patinka visokie antikvariniai daiktai,aukštos lubos,portjeros,gobelenai ir visi pan.dalykai..tik gaila,mano vyrui ne
o apie dabartinį mūsų namų interjerą neverta net kalbėt,mes nieko neinvestuojam,nes žinom,kad šitą butą parduosim kada nors,ir čia yra tik mūsų laikinieji namai..
aš jau svaigstu kaip įrenginėsiu naująjį būstą,tik va-kertasi mūsų su vyru skoniai,tai nežinau nežinau kaip bus,arba aš jį apgausiu ir viską darysiu pagal save,nes jis yra sakęs,kad namus įrenginėsiu aš,arba nežinau-reiks kažkokio kompromiso..nes jam patinka toks minimalistinis intrejeras,na kažkas kaip japonų stiliaus,o aš noriu natūralumo,medžio,senovinių baldų ir pan.

aš jau svaigstu kaip įrenginėsiu naująjį būstą,tik va-kertasi mūsų su vyru skoniai,tai nežinau nežinau kaip bus,arba aš jį apgausiu ir viską darysiu pagal save,nes jis yra sakęs,kad namus įrenginėsiu aš,arba nežinau-reiks kažkokio kompromiso..nes jam patinka toks minimalistinis intrejeras,na kažkas kaip japonų stiliaus,o aš noriu natūralumo,medžio,senovinių baldų ir pan.

O aš tai iš viso neapsisprendžiu, kokio stiliaus namus daryti, nes kaip tik jau planuojam tą daryti.
Klasikinio stiliaus lyg ir patiktų, bet tik ne su antikvariniais baldais. Jie man kažkokie "sunkūs" atrodo...
O ir mažuose kambariuose visai neatsiskleidžia jų grožis, manau. O minimalistinis, a la japoniškas, man irgi nepatinka. Pasižiūrėjus į tokius interjerus, toks vaizdas, kad bet koks daiktas, padėtas ne į savo vietą, ardo visą harmoniją...
Reikėtų būti labai jau pedantams tokiuose namuose...
Turbūt kiekvienas turime savo skonį, dėl to ir nesiginčiju. Bet man svarbiausia, kad namuose būtų miela, jauku, šilta, kad nekvepėtų "ofisu", kad būtų ergonomiška, patogu ir miela juose gyventi...

hmm, dėl stiliaus nežinau. Bet žinau, kas man patinka.
Tiesios linijos, aiškiai išreikšti kampai (jokių ten vingių ar apvalumų), šiltos grindys, žemi patogūs pufai ir foteliai, daug atviros vietos, mažai gėlių ir jos sutelktos vienoje-dviejose vietose, kuo mažiau baldų, jokių užuolaidų, dideli langai, visi reikalingi daiktai sudėti patogiai ir lengvai pasiekiami, jokių daiktų, kurių reikia kuisti ir ieškoti pasilipus ant kėdės.
Tam mums trūksta kokio 100 m2 ploto ir kokiu 1 sunkvežimiu daiktų per daug
Tiesios linijos, aiškiai išreikšti kampai (jokių ten vingių ar apvalumų), šiltos grindys, žemi patogūs pufai ir foteliai, daug atviros vietos, mažai gėlių ir jos sutelktos vienoje-dviejose vietose, kuo mažiau baldų, jokių užuolaidų, dideli langai, visi reikalingi daiktai sudėti patogiai ir lengvai pasiekiami, jokių daiktų, kurių reikia kuisti ir ieškoti pasilipus ant kėdės.
Tam mums trūksta kokio 100 m2 ploto ir kokiu 1 sunkvežimiu daiktų per daug

Mes irgi su maniskiu pesames del stiliaus- as svajoju butent apie japonisko stiliaus miegamaji- patikekit isbandziau ir miego kokybe skiriasi kaip diena nuo nakties, nuo tada atsisakiau TV miegamajame ir begale chlamo kampuose, belieka baldus pakeisti
O maniskis uzsispyre indisko stiliaus svetaines- zemi baldai ir t.t. Buvo, indiskame bare tai alpo kaip jam patiko, o as niekaip negaliu suvokti kaip visa tai teks priderinti prie bendros virtuves, juk nekas gautusi

O maniskis uzsispyre indisko stiliaus svetaines- zemi baldai ir t.t. Buvo, indiskame bare tai alpo kaip jam patiko, o as niekaip negaliu suvokti kaip visa tai teks priderinti prie bendros virtuves, juk nekas gautusi

nezinau kokio stiliaus musu namai
nesa i skandinaviska.
Gali pasakyti tik tiek, kad man jie laaaabai painka
ir jei daryciau is naujo tai nieko nekeisciau. Aisku yra keletas baldeliu paveldetu is tevu, kurie nelabai isispaiso, bet viskam svas laikas
palengva einame link tobulumo

Gali pasakyti tik tiek, kad man jie laaaabai painka

Oi,mamos,kokią skaudžią temą užvedėt
Mes ką tik nusipirkom butą,nors šeimininkai dar gyvens iki kovo, bet jau suku sau galvą kas ir prie ko.Antikvaro,klasikinį stilių tiesiog nekenčiu
Man visa tai lavonais kvepia
Nu nepatinka,nejauku...Sutinku,kad minimalizmas,jau nelabai madoj,bet man visai nieko.O kas tai per skandinaviškas stilius?