Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero stilius

Patinka Arabiško stiliaus bigsmile.gif .

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 12 lapkričio 2010 - 21:39
Jau atsibodo plokstes ir tas siuolaikiskas modernumas tai kuo toliau, tuo labiau musu namuciai panaseja i klasikinius siltus ir jaukius wub.gif
Atsakyti
Viena buta isirenginejau modern stiliuje, tai buvo 8 metai atgal buvau jaunas,nepatyres.Baldu projektuotojai dave dizainiere,kuri nusigrybavo...,daug ka keiciau na ir supratau,kad man modernus stilius ne man,cia gal labiau senmergei,kuri dirba ofise,o vakare gal vaziuoja su sefu i kavine vakarieniaut.
Namai turi buti biski netvarkos,biski triuksmo,kvepeti,ugnele zybseti.Salti zmones,karjeristai,vienisiai tegul gyvena moderniame pasaulyje.O as dukti su vaikuciais,mesti i zidini malkas, ir tampyti vaikus aplink nama su rogutem. lotuliukas.gif
Ar gerai ka nors pasakiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 27, 23:37)
cia gal labiau senmergei,kuri dirba ofise,o vakare gal vaziuoja su sefu i kavine vakarieniaut.

Ar gerai ka nors pasakiau? g.gif

a tai ko gi tų senmergių dabar nemėgstat bigsmile.gif

šeip, tai gerai parašėt, namuose turi jaustis, kad juose gyvena, o ne kaip į vaistinę užėjus
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 11 20, 16:32)
Jau atsibodo plokstes ir tas siuolaikiskas modernumas tai kuo toliau, tuo labiau musu namuciai panaseja i klasikinius siltus  ir jaukius wub.gif

Tas minimalistinis stilius labai paplitęs ir manau dar ne vienerius metus užėją pas draugus ar kaimynus galėsime jį pamatyti.
Atsakyti
O as manau, kad kiekvienam savo... Vieniems patinka vienoks interjeras , kitiems kitoks... Man asmeniskai nesvarbu koks bus tas interjeras, svarbu neapsikrauti daiktais, bereikalingom smulkmenom ir, kad butu svaru ir tvarkinga, nieko nera baisiau uz netvarka namuose. smile.gif Tokiose namuose tikrai nesijausciau gerai...
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 06 01, 09:51)
Va cia namo Kacerginej miegamojo sienu spalva manau tiktu manajam,prie tu nelemtu tapetu biggrin.gif

Labai grazu.Suzaveta. bigsmile.gif
Atsakyti
o mano skonis keiciasi...anksciau buvau tik uz salta minimalizma, juodus(tamsiai rudus) baldus , o db patinka labiau country style, visiskai balta virtuve.kazkaip patrauke ant jaukumo...
Atsakyti
Nan irgi seniau minimalizmas patiko,paskui rytietiski motyvai...
dabar skandinaviskas minimalizmas su country priemaisom, neperkrautas provansas.
Ta linkme dabar ir darysim virtuve.
Atsakyti
ax.gif o mane labai traukia ir jauku ir gražu Skandinaviškas ir vintage stilius tas šviesumas namuose, panašiai bandom kurti savo namuose visokiom smulkiom detalėm, nes viskam reikia lt ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal bus idomu smile.gif
http://keksointerjer...p;max-results=1
Atsakyti
Aš tai mėgstu klasikinį interjerą su modernaus detalėmis. Klasiką renkuosi dėl to, kad ji niekada nepasens, nes ir taip jau sena yra, tuo tarpu modernus interjeras su laiku sensta ir kai kurios interjero detalės gali tapti atgyvena.
Atsakyti