Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero stilius

user posted image
user posted image
user posted image
Kazi kuri spalva tiktu prie tapeto?Zalia gal kiek ryskoka cia? g.gif Ryt jau reik dazyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 06 04, 16:39)
Kazi kuri spalva tiktu prie tapeto?Zalia gal kiek ryskoka cia? g.gif Ryt jau reik dazyti doh.gif

Jau ta žalia/salotinė ne tai, kad ryškoka, ji absoliučiai ne į temą schmoll.gif
Jei jau bijot labai šviesių spalvų, tai rinkitės šviesiai pilką iš antros foto.

Jūs va taip (ant greitųjų sumečiau, darbe neturiu programos tinkamos, kad daug atspalvių būtų) pasidėliokit su kokia programėle ir pasirinkit sau labiausiai patinkančią spalvą.
Pavyzdys:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 04 birželio 2010 - 16:27
Gal kam pravers
Interjeras
Atsakyti
Na merginos,pagaliau mano miegamojo sienos baigtos thumbup.gif Parodau rezultata.Nors man realybej kambarys graziau atrodo,o svarbiausia,kad man jame viskas patinka biggrin.gif Nera jame nieko mandro,bet man to ir nereikejo blush2.gif Baldai bus rudos spalvos siek tiek i rausvuma,dabar mastau kokia tiktu lovatiese g.gif Gal kazka galesit patarti?Nors nematant vaizdo su baldais gal bus kiek sunkoka g.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 07 09, 11:14)
Baldai bus rudos spalvos siek tiek i rausvuma,dabar mastau kokia tiktu lovatiese g.gif Gal kazka galesit patarti?Nors nematant vaizdo su baldais gal bus kiek sunkoka g.gif

jo be baldu nera bendrro vaizdo ...bet as linkus siutis lovatiese sienu atspalviu tik riskesniu g.gif o uzuolaidos sitos lieka ?
o naktines su lovatieses spalva derink bigsmile.gif
gerai ziuretusi tas zalsvai melinas atspalvis riskesnis --lig vandeninas lova butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 10 liepos 2010 - 22:54
man ta liustra-vejalis nepatinka....manau gadina visa vaizda:) o tapetai tai grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 07 11, 11:29)
man ta liustra-vejalis nepatinka....manau gadina visa vaizda:) o tapetai tai grazus biggrin.gif

Vyras uzsispyre to liustro,es jam nuolat karsta biggrin.gif O naktiniu uzuolaidu,pas mane nebus,desiu tik roletus.Kad as jau nenoriu tu prikabinetu uzuolaidu,man uztenka dieniniu,o ir tas pacias vienam sone segsiu segtukais specialiais.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 07 11, 01:29)

Labai geras dalykas tas vejelis, ypac siom karstom dienom, kas neturejo matyt nesupranta to gerio tongue.gif ir visai jis grazus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 07 11, 22:26)
Labai geras dalykas tas vejelis, ypac siom karstom dienom, kas neturejo matyt nesupranta to gerio tongue.gif ir visai jis grazus biggrin.gif .

thumb_yello.gif Sutinku,tik kad iki karsciu dar niekaip neisejo isikraustyt i kambari,nes lova jau daugiau kaip menesis laiko nepagamina doh.gif
Atsakyti
o as namus ryskius darausi ,nes pastelines ir sviesios spalvos nusibodo ...
dar grindis deda ir galesiu parodyti gyvenama erdve- apie 45 kvm -kokia susikuriau ....
kiek visokiu interjeru ziurejau ,studijavau ,bet vistiek apsistojau ties ryskiom sienu spalvom --daug zalios noriu namie ,nes ji ramina ...
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 06 01, 17:07)
nežinau kodėl jūs taip baidotės tos baltos spalvos  g.gif Visų pirma tai balta baltai nelygi, pas mus miegamieji abu baltom, bet abu skirtingom baltom išdažyti. Vaiko - į pilkumą,melsvumą gal kiek, šalta, o mūsų pieno, švelni, jauki ir šilta. Pirmas aukštas laukia dažymo artimiausiu metu ir taip pat negaus jokios kitos spalvos,tik baltos,su vos vos matomu polinkiu į kokį nors šiltą atspalvį,tinkantį prie šviesių plytelių. GRindys tamsios. O paskui galiu pagal nuotaiką- prieš kalėdas dėt raudonas pagalvėles,servetėles,vazeles,žvakes ir t.t., laukiant pavasario visa tai pakeist skania žalia spalva,o jei užplauks ir bet kuria kita. Smulkias detales lengviau keist nei įsikyrėjusią sienų spalvą  ax.gif

tiesa,visuose kambariuose,po sieną ar dvi yra pagal spalvą priderintų tapetų  smile.gif

ir beje pirmą kartą girdžiu,kad džiūnantys dažai šviesėja  g.gif Pas mus  (kai dar laikiaus minties dėti kažkokios spalvos nors kiek) jie kaip tik tamsėjo, nors ėmėm pačią šviesiausią spalvos gamą  g.gif Nudžiuvus (2 skirtingi bandymai - gelsvai ir žalsvai) spalvos  buvo ryškios  g.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku del baltos spalvos, pas mus irgi jinai visur karaliaus su svelniais atspalviukais smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokiu anglisko stiliaus pavyzdeliu, labai butu idomu.... 4u.gif
Atsakyti