Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero stilius

gal kas galit pagelbeti, noreciau suzinoti kuo daugiau apie art deco stiliu, bet per google nelabai ka randu. Labai gerai butu kokiu trumpu aprasymu ir nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
www.salon.ru nuotraukos yra suskirstytos pagal stilių 4u.gif aprašymų gal ir nėr g.gif
Atsakyti
Istikruju tai kol neturi savo,tai visko prisvajoji,o kai nusiperki,prasideda.Tai pajamos per mazos,tai butas per mazas ir t.t.Musu bute vyrauja minimalizmas.Svetaine zaisminga,tikra draugu priemimo vieta.Darbo kambarys yra japonisko stiliaus,kur gera atsikvepti,medituoti ax.gif O miegamasis bus lyg ir klasikos ir siu dienu misinys.mazuose buteliuose neisivaizduoju senoviniu spindu ir komodu,nes tam tiesiog per maza vietos.
Atsakyti
Ar kas vakar matėte "Stilius" laidą ?? Rodė vienos šeimos namus japonišku stiliumi įrengtus - nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 08, 11:59)
Ar kas vakar matėte "Stilius" laidą ?? Rodė vienos šeimos namus japonišku stiliumi įrengtus - nerealu  wub.gif

Anonsa maciau, bet taip ir nepaziurejau laidos verysad.gif
Atsakyti
O as tai noriu kazko is pasteliniu spalvu gal ne visur bet miegamajam tai tikrai kazka darysiu is pasteliniu ir kelis akcentus is (raudonos ar geltonos o gal is tarpines orandzines) dar del akcento spalvos nesu apsisprendusi. laukiu kada jau galesiu tai pradeti igyvendinti, tik kad va dar siuntinejau uzsakymus del spintos su stumdomomis duris kainai paskaiciuoti na jie ir uzlankste us mano miniatiurine spinta vieni 1700 o kiti 2700 doh.gif jau geriau patiems kazka pasigaminti
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 23, 11:57)

Kol nuvalysi dulkes......... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As tai net nezinau kaip pavadinti tai kas man patinka... toks urbaniskas, minimalistinis loftu stilius, zemi baldai, ryskios akcentines spalvos (ypac raudona), dideli paveikslai ir dekoro elementus visokius aksesuarus dievinu...
nu visiskai negaleciau gyventi klasikiniam - antikvariniam stiliui, viktorijos angliskas irgi nea... toks lengvas modernumas...
user posted image
va sitas man toks fainas, tik kilimo noreciau ne juodo... ir torseras nea... bet sienos, paveikslai, baldu forma - puikiai smile.gif
Atsakyti
Mane labai sudomino "fusion" stilius.Kaip suprantu, tai visų stilių rinkinys.
Mano namai apstatyti man patinkančiais, bet stilistiškai nesuderintais baldais, tai gal pasistengus galima būtų juos sujungti į vientisą visumą, vadovaujantis šiuo stiliumi. g.gif
Atsakyti
Kadangi neradau tokios temos, tai nutariau užvesti temą interjero dizaineriams ir ne tik.
Atsakyti
Prisijungiu smile.gif
Aistė - interjero, baldų projektavimas
868758676
vaistule@gmail.com
Atsakyti
o gal galit padet patarimais ? rolleyes.gif
Atsakyti