gal kas galit pagelbeti, noreciau suzinoti kuo daugiau apie art deco stiliu, bet per google nelabai ka randu. Labai gerai butu kokiu trumpu aprasymu ir nuotraukyciu

Istikruju tai kol neturi savo,tai visko prisvajoji,o kai nusiperki,prasideda.Tai pajamos per mazos,tai butas per mazas ir t.t.Musu bute vyrauja minimalizmas.Svetaine zaisminga,tikra draugu priemimo vieta.Darbo kambarys yra japonisko stiliaus,kur gera atsikvepti,medituoti
O miegamasis bus lyg ir klasikos ir siu dienu misinys.mazuose buteliuose neisivaizduoju senoviniu spindu ir komodu,nes tam tiesiog per maza vietos.

Ar kas vakar matėte "Stilius" laidą ?? Rodė vienos šeimos namus japonišku stiliumi įrengtus - nerealu

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 08, 11:59)
Ar kas vakar matėte "Stilius" laidą ?? Rodė vienos šeimos namus japonišku stiliumi įrengtus - nerealu 

Anonsa maciau, bet taip ir nepaziurejau laidos

O as tai noriu kazko is pasteliniu spalvu gal ne visur bet miegamajam tai tikrai kazka darysiu is pasteliniu ir kelis akcentus is (raudonos ar geltonos o gal is tarpines orandzines) dar del akcento spalvos nesu apsisprendusi. laukiu kada jau galesiu tai pradeti igyvendinti, tik kad va dar siuntinejau uzsakymus del spintos su stumdomomis duris kainai paskaiciuoti na jie ir uzlankste us mano miniatiurine spinta vieni 1700 o kiti 2700
jau geriau patiems kazka pasigaminti

As tai net nezinau kaip pavadinti tai kas man patinka... toks urbaniskas, minimalistinis loftu stilius, zemi baldai, ryskios akcentines spalvos (ypac raudona), dideli paveikslai ir dekoro elementus visokius aksesuarus dievinu...
nu visiskai negaleciau gyventi klasikiniam - antikvariniam stiliui, viktorijos angliskas irgi nea... toks lengvas modernumas...

va sitas man toks fainas, tik kilimo noreciau ne juodo... ir torseras nea... bet sienos, paveikslai, baldu forma - puikiai
nu visiskai negaleciau gyventi klasikiniam - antikvariniam stiliui, viktorijos angliskas irgi nea... toks lengvas modernumas...

va sitas man toks fainas, tik kilimo noreciau ne juodo... ir torseras nea... bet sienos, paveikslai, baldu forma - puikiai

Kadangi neradau tokios temos, tai nutariau užvesti temą interjero dizaineriams ir ne tik.
Prisijungiu 
Aistė - interjero, baldų projektavimas
868758676
vaistule@gmail.com

Aistė - interjero, baldų projektavimas
868758676
vaistule@gmail.com