Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero stilius

Sitoje vietoje tu tikriausiai teisi wink.gif

QUOTE(Bagi @ 2007 09 11, 11:12)
Aš tai supratau, kad jis toks tarpinis, nei per daug modernumo, nei per daug klasikos smile.gif paprastas, šiltas, jaukus, kai kur yra vienokio ar kitokio stiliaus detalių, bet neapkrauta, suderinta.

Papildyta:
o tu pabandyk konkrečiai intike surast apie demokratišką stilių, jei rasi duok žinot wink.gif
Mane dabar jau suintrigavo ax.gif

QUOTE(Monikju @ 2007 09 11, 11:04)
Vadinasi isvada tokia- Demokratiskas stilius , tai toks stilius kuris yra visu skirtingai suvokiamas  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2007 09 11, 12:21)
o tu pabandyk konkrečiai intike surast apie demokratišką stilių, jei rasi duok žinot wink.gif
Mane dabar jau suintrigavo  ax.gif

Is bustovizijos:
Klasikinis – stabilumą, solidumą, istorizmą deklaruojančios vertybės.
Modernus – aprėpia savyje naujovių, lengvumo, neperkrautos erdvės idėjas.
Demokratiškas – šiltos buities, daiktų gausos ir įvairių kultūrų simbolių derinimo menas.

Atsakyti
Man minimalizmas labai prie sirdies...
Atsakyti
man "demokratiškas stilius" skamba kaip "bele koks", o ne kaip nors su politika susijęs. Įtariu, kad užsienyje paplitęs "fusion" stilius ir vadinamasis "demokratiškas" iš esmės yra tas pats... g.gif
Atsakyti
aš suprantu taip:
kai nepavyksta padaryti klasikinį arba modernų - gaunasi demokratiškas smartass.gif
Atsakyti
mano namai modernaus stiliaus su senoviniaias interjero puosybos elementais.t.y senoviskais rakandais ir pan.... puosybos elementais... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 09 28, 00:37)
man "demokratiškas stilius" skamba kaip "bele koks", o ne kaip nors su politika susijęs. Įtariu, kad užsienyje paplitęs "fusion" stilius ir vadinamasis "demokratiškas" iš esmės yra tas pats...  g.gif

Ivairiu stiliu daiktu maisalyne interjere, vadinama eklektika.
Tai pvz kai stovi senovine kaimo liaudies spinta, 70-uju disko stiliaus fotelis, salia "karaliskas" klasikinis kreslas, tarybiniu laiku sofa, ar sofa vos ne is automobilio, japiniskas sviestuvas, indiskas liaudies kilimas, kokie nors modernus metaliniai siu laiku daktai ir t.t. Kad visi sie labai skrtingi , skirtingos stilistikos ir laikmecio daiktai graziai deretu interjere, butu grozis ir harmonija labai sunku suderinti, tai manau gali tik menininkas. Man asmeniskai tai labai grazu. Kol kas Lietuvoje manau tokiu dalyku nelabai yra arba ishvis nerasta. Sis stilius paplites uzsieni lofto tipo butuose.
Papildyta:
O seip visi stiliai, prie ju ir tas pats demokratiskas ar eklektika, tai jie turi irgi labai grieztas ribas, taisykles. Nemanau kad galima sakyti, kad pas mane demokratiskas stilius, jei apstatai viska laisvai ir "belekaip". O ir tas pats minimalizmas, tai pas mus lt jo tikro nera, pastebejau, kad zmogus laiko minimalizmu neperkrauta erdve, o tai toli grazu ne tiktai tai. Ka cia jau kalbeti, kad net lt zurnaluose neteisingai prie interjero nuotrauku priraso jo stiliu 4u.gif
Atsakyti
O man graziausia provanso stiliaus namai ir pati stengiuosi tokius susikurti - viskas sviesu (grindys, sienos, baldai), truputi sendinta, taip labai jauku smile.gif Tik gaila, kad Vilniuje taip mazai tokiu parduotuviu galima rasti, tai tenka pasitelkti fantazija smile.gif Gal yra mano bendraminciu?
Atsakyti
QUOTE(Italiana @ 2007 10 02, 13:15)
O man graziausia provanso stiliaus namai ir pati stengiuosi tokius susikurti - viskas sviesu (grindys, sienos, baldai), truputi sendinta, taip labai jauku smile.gif Tik gaila, kad Vilniuje taip mazai tokiu parduotuviu galima rasti, tai tenka pasitelkti fantazija smile.gif Gal yra mano bendraminciu?

Papildyta:
QUOTE(Italiana @ 2007 10 02, 13:15)

man toks stilius irgi patinka, tik savo namu tokiu nedariau g.gif bet labai megstu senovinius elementus ijungti i siuolaikiska interjera...
man patinka neperkrautas interjeras su senovinem detalem...
Atsakyti
Mes dabar visus namucius kuriam moderniame stiliuje, ale visokie senoviniai man ne prie sirdies schmoll.gif

Pagrinde vyrauja balta-juoda spalvos wub.gif
Atsakyti
Provansiskam stiliui sukurti yra tokia parduotuve BOCOTE, ten nemazos kainos, bet daiktai tai labai grazus, jie kartu tokio siek tiek smaikstumo turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2007 10 03, 21:50)
Provansiskam stiliui sukurti yra tokia parduotuve BOCOTE, ten nemazos kainos, bet daiktai tai labai grazus, jie kartu tokio siek tiek smaikstumo turi smile.gif

O kur ji yra, labai sudominai thumbup.gif
Atsakyti