Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

cia tik krepselis papuosaliukams ir kosmetine, kuri visada dabar mano tasej. Megstu tokias rudens spalvas biggrin.gif ir juros dar megstu biggrin.gif
Atsakyti
cia as biski ne i tema, bet man rutuliukai gaunasi lopiški, tokie kaip is dvieju daliu sudėti, ir seip daug raveliu, ar reikia ilgiau sukti ir kaip nors kitaip?

va kaip atrodo blush2.gif user posted image user posted image
Atsakyti
JuzTea, mes tokius rutuliukus "subiniukais" vadinam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tu labai skubi darydama. Pradzioje reikia sukti svelniai ir nespaudziant. Tik kai pradeda kieteti, tada galima stipriau pasukti. Tokio jau niekaip neistaisysi. Kantrybes dirbant ir pavyks 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus bateliai thumbup.gif
QUOTE(g00te @ 2007 05 31, 09:59)
joo, mozaika grazi  thumbup.gif
o cia mano eiliniai batai, si karta berniukishki, zodziu, vieni is tu nesekminguju burio smile.gif
user posted image

Vilke... tikra saunuole. labai grazus ir toks siltas tasiukas. thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Vilke @ 2007 05 31, 10:33)
ramkos, tikrai grazus mozaikos komplektukas  thumbup.gif o is photobucket gali tiesiai nuotrauka ikelti kopijuodama img koda smile.gif

g00te, geri baciukai  thumbup.gif tik kodel sakai, kad nesekmiu?  g.gif

na rodau savo vasarini tasiuka Briza, cia nuno felt ant silko ponge, puosta mawata silku  ax.gif
user posted image

Atsiprasau, bet kas tai yra? Graziai atrodo, bet neikertu kas tai 4u.gif
QUOTE(kazarniene @ 2007 05 31, 10:46)
mano mazas, bet labai mielas darbelis  blush2.gif

user posted image

Atsakyti
man rodos kad kazardienes darbelis yra maiselis toks lyg paimtum uz visu skareles kampu ir juos suristum ax.gif
visu darbeliai tiesiog stebuklingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 05 31, 18:13)
JuzTea, mes tokius rutuliukus "subiniukais" vadinam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tu labai skubi darydama. Pradzioje reikia sukti svelniai ir nespaudziant. Tik kai pradeda kieteti, tada galima stipriau pasukti. Tokio jau niekaip neistaisysi. Kantrybes dirbant ir pavyks 4u.gif

o taprasme kai paimu pluosta vilnos reikia ji sausa suviniot i kamuoliuka ar paprasciausiai suspaust kumstyje ir slapinti? blush2.gif
Atsakyti
o taprasme kai paimu pluosta vilnos reikia ji sausa suviniot i kamuoliuka ar paprasciausiai suspaust kumstyje ir slapinti? 

Pradzioje suvynioji, tada slapini, muiluoji ir nespaudziant suki:)
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 05 31, 18:46)
Pradzioje suvynioji, tada slapini, muiluoji ir nespaudziant suki:)

aaaaaaaaaa, nu tai gerai.. dar vienas kl. nusipirkau 2 spalvu vilnas, atidarau: viena tokia kaip is plonu siuleliu padaryta, o kita tokia kaip vata panasiai, lengvai plėsosi ir visai kitokia nei ana.. ka daryt? kuri bloga?
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 05 31, 11:08)
Šaunuoliai batukai thumbup.gif Iš tikro jau matosi savas braižas 4u.gif Kodėl iš nesėkmingųjų būrio? Kad tipo vėl nedaveltas?  irnesakyk.gif Su tokiu užsispyrimu ir darbštumu tikrai išmoksi pilnai vilną sutramdyti. Man nesiseka  šlapiai, nors tu ką verysad.gif

man irgi nesiseka
verysad.gif
situ baciuku vidus - rudas is karshinio, jis velesi, susivele ir susigarbanojo
o pavirsius is sliuksnos, sita nedasivele
ir spalvos ne tos
ir forma nelabai...
aj ir siaip, kai taip sluoksniuoji, viena spalva viduje, kita isoreje arba puse bato tokia, kita puse kitokia, man kyla problenu, viena vilna daugiau traukiasi, kita maziau,,,
kai darau viena i kita pereinancias spalvas tokiu problemu nekyla, tik man nesinori pereinanciu, norisi daryti "saviskai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 31 gegužės 2007 - 17:04
QUOTE(g00te @ 2007 05 31, 14:59)
man irgi nesiseka
verysad.gif
situ baciuku vidus - rudas is karshinio, jis velesi, susivele ir susigarbanojo
o pavirsius is sliuksnos, sita nedasivele
ir spalvos ne tos
ir forma nelabai...
aj ir siaip, kai taip sluoksniuoji, viena spalva viduje, kita isoreje arba puse bato tokia, kita puse kitokia, man kyla problenu, viena vilna daugiau traukiasi, kita maziau,,,
kai darau viena i kita pereinancias spalvas tokiu problemu nekyla, tik man nesinori pereinanciu, norisi daryti "saviskai"

jei maishysi ir toliau sluoksna su karshiniu sluoksniais,- ir toliau nesiseks.
sluoksniuojant vienarushe vilna (2 spalvu sluoksna) bent man problemu nekyla schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 05 31, 16:58)
aaaaaaaaaa, nu tai gerai.. dar vienas kl. nusipirkau 2 spalvu vilnas, atidarau: viena tokia kaip is plonu siuleliu padaryta, o kita tokia kaip vata panasiai, lengvai plėsosi ir visai kitokia nei ana.. ka daryt? kuri bloga?

kaip suprantu, viena - sluoksna, kita - karsinys
pagal idejaturetu buti geros abi, ale kartais pasitaiko nesivelencio karsinio arba sluoksnos
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 31, 19:18)
kaip suprantu, viena - sluoksna, kita - karsinys
pagal idejaturetu buti geros abi, ale kartais pasitaiko nesivelencio karsinio arba sluoksnos

tai va kame bėdos 4u.gif bandziau is naujo daryti kad nesigautu "subiniuku" bet vistiek gavosi, bet dabar tik vienas ax.gif blush2.gif
Atsakyti