Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(uups @ 2007 05 31, 17:15)
jei maishysi ir toliau sluoksna su karshiniu sluoksniais,- ir toliau nesiseks.
sluoksniuojant vienarushe vilna (2 spalvu sluoksna) bent man problemu nekyla  schmoll.gif

pirma karta maisiau, pabandziau, pamaciau ir tiek
as mat veliu batus is karsinio, ir sluoksniuoju pati matai kaip, bato nosis pvz tik vienokios spalvos, aulai kitokios, nosis susivelia greiciau, aj jau pasakojau
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2007 05 31, 17:37)
tai va kame bėdos 4u.gif bandziau is naujo daryti kad nesigautu "subiniuku" bet vistiek gavosi, bet dabar tik vienas ax.gif  blush2.gif

tai tavishke vilna gi veliasi, tu tiesiog gerai isiskaityk, ka tau moteros patare - nespausk pradzioj, svelniai, svelniai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos, jūs manęs nepažystate, bet kartais aš užsuku paskaitinėju jūsų temelę. blush2.gif Pati esu nuvėlusi tik karoliukus blush2.gif , daugiau kažkaip neprisiruošiau vilnos nusipirkti lotuliukas.gif , o su mažu vaikeliu ir velti nelabai yra kada.
O dabar prie reikalo: gelbėkit... vyras mano pamatė mano karoliukus- jam labai labai patiko ir sumąstė mūsų šeimos galva kad jam reikia automobiliui, ant pavarų svirto 9ar kaip ten) burbulo- ir kad aš turiu jį nuvelti doh.gif , taigi ten gero kumščio dydžio kamuolys turi būti doh.gif net nežinau ar tai įmanoma šlapiuoju būdu, jaučiu ne. Teks su adatyte darbuotis... gal kas bandėte? ar tai ymanoma? ar burbulas nesideformuos kai perjunginės bėgius?
Papildyta:
būčiau dėkinga visoms kurios atsakys 4u.gif
Atsakyti
tai tavishke vilna gi veliasi, tu tiesiog gerai isiskaityk, ka tau moteros patare - nespausk pradzioj, svelniai, svelniai  smile.gif

pagaliau, gavosi ir visai normalus smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu dar karta uz gerus zodzius smile.gif
Klepesova, slapiai gali nuvelti ir kumscio dydzio, o deformacija priklausys nuo to, kaip kietai suvelsi. Jei suvelsi kaip akmenuka, tai nesideformuos. Galima i vidu kazko deti, kad maziau vilnos reiketu, aplink tik apvelt. Pafantazuot galima.
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 05 31, 18:37)
tai va kame bėdos 4u.gif bandziau is naujo daryti kad nesigautu "subiniuku" bet vistiek gavosi, bet dabar tik vienas ax.gif  blush2.gif

Veliant kamuoliukus iš sluoksnos(tos vilnos, kuri kaip iš siūlelių), dažnai kamuoliukai kažkokie nelygūs išeina, tie siūlai, gijelės slidinėja ir nepavyksta. Geriau, mano manymu , iš karšinio. Bet sluoksnos karoliai tai daug švelnesni prie kaklo pavyzdžiui, mieliau nešiojasi. Siūlau prieš veliant šlapiai susuktą į kamuolėlį sausą vilną pabadyti badymo adata, tarsi apvelti šiek tiek ir suteikti pirminę formą.O tada užbaigti šlapiai.Darbo nemažai, bet rezultatas neturėtų nuvilti. Sėkmės smile.gif

Klepesova - galima keliais būdais vyro prašymą išpildyt. Žiūrint,kokia ta svirtis yra .Jos galas bet kokiu atveju yra kaip bumbulas ar bent jau kažkokios išplatėjusios formos.Tai galima šlapiai nuvelti tarsi tuščiavidurį kamuoliuką (velti ant šablono) ir užmauti ant svirties galo. O kad neslidinėtų, tai dar šlapią ir tarsi vos vos mažesnį veltinuką užtempti ir palikti išdžiūti.Nors ir nebežinau-per mažą angelę reiktų užtempti pirmiausia ant platesnės formos, to bumbulo, tai ar velto bumbulo skylė neišsitampytų? g.gif Adatėlėm badyti kamuolio, mano manymu, neapsimoka. na, gal dar kas ką kita patars.
Atsakyti
Labai dėkui už patarimus- bandysiu- ryt nueisiu vilnos ir bandysiu- kaip seksis papasakosiu- jei išeis nufotografuosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 05 31, 19:59)
Veliant kamuoliukus iš sluoksnos(tos vilnos, kuri kaip iš siūlelių), dažnai kamuoliukai kažkokie nelygūs išeina, tie siūlai, gijelės slidinėja ir nepavyksta. Geriau, mano manymu , iš karšinio. Bet sluoksnos karoliai tai daug švelnesni prie kaklo pavyzdžiui, mieliau nešiojasi. Siūlau prieš veliant šlapiai susuktą į kamuolėlį sausą vilną pabadyti badymo adata, tarsi apvelti šiek tiek ir suteikti pirminę formą.O tada užbaigti šlapiai.Darbo nemažai, bet rezultatas neturėtų nuvilti. Sėkmės  smile.gif

man tai asmeniškai is sluoksnos vilnos geriau gaunas kazkaip ax.gif o is karšinio vilnos tai kiek bandau tiek nesigauna doh.gif
Atsakyti
bonbonkea tikrai maisiukas, naudoju kaip kosmetine, bet susirisa su virvute atlasine, kuri sujungta su tais veltinio tutuliukais. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,
pratesiu vakarykste tema smile.gif

Veliant kamuoliukus iš sluoksnos(tos vilnos, kuri kaip iš siūlelių), dažnai kamuoliukai kažkokie nelygūs išeina, tie siūlai, gijelės slidinėja ir nepavyksta.

Man rutuliukai is sluoksnos gaunasi zymiai grazesni, kai pries susukdama i kamuoliuka, vilna supasau, pakedenu, paveliu tarp pirstu - tiesiog padaru netvarkingus plaukelius.
Atsakyti
Pameciau temele is akiu ir radau ja visai kitoj vietoj biggrin.gif
parodysiu ir savo paskutinyji darbeli ax.gif , kam jis skirtas ir taip aisku manau
user posted image
Atsakyti
nu gi labai labai labai stilinga thumbup.gif uzsipavydes tos, kurios akiniu nenesioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 06 01, 15:48)
nu gi labai labai labai stilinga  thumbup.gif uzsipavydes tos, kurios akiniu nenesioja  biggrin.gif

Gražu wub.gif
Nei velnio, aš akinius nuo saulės dėčiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 01 birželio 2007 - 15:54