Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Atleiskite už klausimą gal ir ne vietoj, bet vistik noriu paklausti, kaip nusivelti rankinę? Reikia kažkokios formos? g.gif doh.gif
Atsakyti
Aha o aš norėčiau kokio švarkelio, nedidelio, jis ir ant formos veliasi?
Atsakyti
Nieko sau ambicijos blink.gif
patariu ish shirdies,- pradekit nuo ko paprastesnio,- ne viskas taip lengva,kaip gali pasirodyt is pirmo zvilgsnio 4u.gif
Atsakyti
Oj tai gerai, naudosiu kita muila, kaip tik is Kretos esu daug parsivezusi alyvuogiu aliejaus muilo. Nes nagai tai tikria jau vargsai doh.gif

O atsakykite kas galite del tu "riesiniu". Ar paskui is sonu jus nukerpate ar jau veliant taip susivelia, kad nereikia kirpti? Ar nukerpat ir dar biski paveliat??? Ir svarbiausia kaip daryti uzsegima???

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 06 15, 11:04)
Šaunuolė  thumbup.gif  Sveikinu užsikabliavus  4u.gif
Taip, sluoksnos sluoksnius dėlioji skirtingomis kryptimis, bet geriausia-lyginį skaičių, pvz. du sluoksniai vertikaliai, du horizontaliai pakaitomis, aišku. O karšinį irgi galima sluokaniais dėti, nes bet kaip gniužulėliais klojant yra didelė tikimybė,kad gaminys gausis nelygus, vienoj vietoj plonesnis, kitoj-storesnis.
O dėl tapkyčių padukų-gal pabandyk lateksu nutept, bus kaip guminis padas-neslydinės ir ilgiau nešiosis, ir nereikės batsiuvio ieškoti  mirksiukas.gif

ačiū smile.gif

QUOTE(g00te @ 2007 06 15, 15:56)
gera pradzia puse darbo. kai darysi slepetes , veldama vis pakoreguok prakirpinma - graziau gausis, tik, zinoma, jei kerpi - po to gerai apvelk. o siaip fainai, tik su forma dar padirbeti reiketu, kai veli, isivaizduok, kaip atrodo peda, man padeda.
mano batsiuvys padukams naudoja naturalia oda, parenka ir nuperka ja pats.
Del ranku odos ir nagu - po velimo rankas nusiplaunu labai geru L'occitane alyvuogiu muilu bei pasitepu kremu su taukmedzio sviestu, tiesa, nagai bishki pasilpo

dėkui, kaip pirmu blynu aš labai patenkinta, nors ir vidus nelabai gerai susivėlęs ir kraštai nelygūs, bet tikiuosi, kuo toliau, tuo tobuliau smile.gif tuo labiau kad yra į ką lygiuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 11, 20:07)

Oi, Katinyti, tu musu rankiniu meistre thumbup.gif . Man visa visuma grazi ir kiekviena atskira detale taip pat wub.gif

QUOTE(Minesota @ 2007 06 13, 07:41)

ohmy.gif swoon.gif fantastinis darbelis wub.gif Ir is kur tiek kantrybes pasisemti doh.gif
Atsakyti
[/quote]
na as pirstines is veltinio darau, o ne megztas veliu, kad megzta suvelti, zinai kokio dyzio reiktu numegzti blink.gif
[/quote]

tongue.gif truputi pasitikslinu ... o tai , gal neaiskiai parasiau . turejau omeny , kad kaip yra numegsta pirstine ja ko prikimsti ir apvelti ax.gif cool.gif
Atsakyti
Nu va, niekas nepasako kaip daryti uzsegima riesinems ax.gif bet kazka pati sumasciau biggrin.gif
Papildyta:
Mano pirmosios riesines, tik dar be uyzsegimu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 06 15, 19:10)
Atleiskite už klausimą gal ir ne vietoj, bet vistik noriu paklausti, kaip nusivelti rankinę? Reikia kažkokios formos? g.gif  doh.gif

QUOTE(Cocoon @ 2007 06 15, 20:53)
Aha o aš norėčiau kokio švarkelio, nedidelio, jis ir ant formos veliasi?

ambicijos yra gerai, varomoji jega, tsakant mirksiukas.gif
jo, reikia formos, issikerpi is burbulines pleveles 2x didesne norima forma ir veli, paskaitinekit forumus, paziurekit mokomuosius filmukus ir pirmyn
ale garantuoji, pirmus bent pora darbu sugadinsit, bet jei turite kalnus vilnu, marias laiko bei vandenyna kantrybes plius atsparias rankas - negi gaila, gal ne visai racionalu, ale kaip linksma ir tikrai kazka suprasit
KristiTal > riesines linksmu labai vaiskiu spalvu, ale del dekoro nzn, kazko reikia, bet ar sito? nzn, o gal ir sito, nu bet as visa laika cia del dekoro galeciau bambeti, man vis per daug buna smile.gif
del uzsegimu irgi nezinau, nedarau riesiniu

Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 17, 10:11)
Nu va, niekas nepasako kaip daryti uzsegima riesinems  ax.gif  bet kazka pati sumasciau biggrin.gif
Papildyta:
Mano pirmosios riesines, tik dar be uyzsegimu 4u.gif

su uzsegimais nieko mandro smile.gif 'knopkes' arba is pacio veltinio (skylute+bumbuliukas). dar galima prigalvot su raisteliais visokiais, tik reik gerai apgalvot, kad patogu butu.
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 06 17, 12:05)
KristiTal > riesines linksmu labai vaiskiu spalvu, ale del dekoro nzn, kazko reikia, bet ar sito? nzn, o gal ir sito, nu bet as visa laika cia del dekoro galeciau bambeti, man vis per daug buna smile.gif
del uzsegimu irgi nezinau, nedarau riesiniu

As dauguma riesiniu draugems darau, tai jos norejo su priklijuojamais swarovski. O aisku, kaip pirmos riesines, tai ko noreti, kad viskas butu super. Na o man paciai, tai pries saule jos labai graziai atrodo kaip blizga.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 17 birželio 2007 - 15:26
QUOTE(uups @ 2007 06 15, 21:01)
Nieko sau ambicijos blink.gif
patariu ish shirdies,- pradekit nuo ko paprastesnio,- ne viskas taip lengva,kaip gali pasirodyt  is pirmo zvilgsnio 4u.gif

Tai kad jau pabodo daryti paprastus karolius, norisi ir kažką rimto pabandyti doh.gif
Atsakyti