Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 06 13, 09:16)

blink.gif  blink.gif  blink.gif  kaip taip  unsure.gif

draugas pavoge ish VU muziejaus. Ir man padovanojo doh.gif nebuvo kaip nesht atgal,- nei ji iskust,nei paciai apsimest kad nushvilpiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Labai atsiprašau, neperskaičiau viso forumo apie vėlima, tiek daug čia prirašyta ax.gif nežinau ar yra aprašyta...
Gal galite aprašyti kaip pasidaryti veltinius karolius? Niekad nesu vėlusi. Ir kokias medžiagas naudoti?
Atsakyti
nieko sau dovana swoon.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 13, 12:24)
draugas pavoge ish VU muziejaus. Ir man padovanojo doh.gif nebuvo kaip nesht atgal,- nei ji iskust,nei paciai apsimest kad nushvilpiau rolleyes.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o bože,vietoj tikro marinuotas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 06 13, 08:41)
Rodau savo ilgai badytą daiktą - papuošalų laikiklį  ax.gif 

user posted image

mega_shok.gif good.gif good.gif first.gif first.gif first.gif kantrybes kibireli nemaza turi thumbup.gif

ievuschka,ta pilkoji labai labai wub.gif
Atsakyti
draugas pavoge ish VU muziejaus. Ir man padovanojo  nebuvo kaip nesht atgal,- nei ji iskust,nei paciai apsimest kad nushvilpiau 

Cia labai ne i velimo tema, bet kiek prisimenu is studiju laiku, tai dauguma tu vargseliu marinuotu vaikiuku dar ir su baisiais apsigimimais verysad.gif verysad.gif Jeigu ne paslaptis, tai koks likimas istiko ta dovanele?

Atsakyti
Nu jau ta Minesotos ranka tai nereali unsure.gif

Vakar nusivėliau auskariukus-vyšnaites,tai dabar taip vasariškai jaučiuos,kai jie ausyse tabaluoja ;DDD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katzeee: 13 birželio 2007 - 13:28
QUOTE(tshh @ 2007 06 13, 11:30)
Sveikos  smile.gif
Labai atsiprašau, neperskaičiau viso forumo apie vėlima, tiek daug čia prirašyta  ax.gif nežinau ar yra aprašyta...
Gal galite aprašyti kaip pasidaryti veltinius karolius? Niekad nesu vėlusi. Ir kokias medžiagas naudoti?

Nereikia viso forumo perskaityti... Užtenka atsiversti pirmą puslapį ir nueiti į veltinio forumą, o ten tikrai labai aiškiai ir trumpai išdėstyta, kaip velti paprastus karolius tongue.gif
Reikia muilo, vandens ir vilnos wink.gif Dar ir stiprių, vandeniui atsparių rankų biggrin.gif
Beje, VELTINIO FORUMAS >> Kamuoliukų vėlimas.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 13 birželio 2007 - 13:30
na jūs čia visos jau senos vėlikės ir suprantu, kad būsiu ne į temą. nors ir rekomenduojama pasiieškoti atsakymų senose temose, bet tikrai neskaitysiu >20 temų - neatsakysit, tai bandysiu patii išrasti dviratį...
o klausimai būtų tokie:
kokia nors nuoroda į paprastą ir teisingą vėlimo metodą (medžiagos gabalo) ir kur perkate vilną?
ačiū.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2007 06 13, 16:09)
na jūs čia visos jau senos vėlikės ir suprantu, kad būsiu ne į temą. nors ir rekomenduojama pasiieškoti atsakymų senose temose, bet tikrai neskaitysiu  >20 temų - neatsakysit, tai bandysiu patii išrasti dviratį...
o klausimai būtų tokie:
kokia nors nuoroda į paprastą ir teisingą vėlimo metodą (medžiagos gabalo) ir kur perkate vilną?
ačiū.

pvz http://community.liv...200.html#cutid1

ir vilna http://www.vilnosfabrikas.lt
Atsakyti
O man vakar labai daug pussikniuku kamuoliuku gavosi doh.gif , bet kaip ir istaisiau juos bigsmile.gif Veliu draugei ant kaklo papuosala.
Atsakyti

NE LIUDNA ... atsiminiau ir paselusius laikus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti