truputi pasitikslinu ... o tai , gal neaiskiai parasiau . turejau omeny , kad kaip yra numegsta pirstine ja ko prikimsti ir apvelti
[/quote]
pabandyk

norint gauti rankos dydzio ranka is megztos pirstines, ar zinai kokio dydzio ji turi buti dar nesuvelta? Suvelk pristine ir pamatysi, kad ji net 3 metu vaikui bus maza, o ka jau kalbet apie jos panaudojima, kaip papuosalu laikikli

Aiskiai parasei, bet nesigaus, as tai zinau
[/quote]

gal ir teisi ...

pas tave didesne patirtis
Papildyta:
O aš supratau, kad ji tą pirštine su vata nori apvelti adatėlėmis. Ar netaip, anna(k.k)
panasiai ... (ilgai nebuvau prisijungus , sveciu is Lietuveles turiu ir ka veikt

)
NEATSAKIAU OMENY ILGAI ...
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2007 06 17, 20:59)
O aš jau nebesuprantu, kaip čia norima tą pirštinę apvelti/suvelti...

Jau susipainiojau pasisakymuose.
Galų gale-yra daugybė būdų padaryti ranką. Bet padaryti tokią grakščią kaip Minesotos-tai įmanoma,manau, tik adatėlėmis
teisingai, tokia grakscia padaryti reik pastangu ir laiko
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 18, 09:04)
tai kad labai ir spalveles taip graziai pereina
Papildyta:
QUOTE(Minesota @ 2007 06 19, 06:31)
Ačiū ačiū

. Badyti visai ne kančia, o grynas smagumėlis. O dėl kantrybės, tai man apskirtai iš vilnos niekas greitai neišeina. Gal čia nuo charakterio priklauso, bet krapštausi ilgai prie visų darbelių, šlapių taip pat. Nemoku su broku daryti

. O dar privalumas adatėlių, kad nereikia ypatingų sąlygų darbui, galima ant sofkės įsitaisius baksnoti.

.
teisybe , as taip ir darau ...
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2007 06 20, 13:37)

va tas mane adatelese labiausiai ir žavi ir nereikia nieko ten šlapinti ir apsitaškyti, ir vaikai netrukdo, nes vandeni pamate iškarto prisistato....
as tai aplamai amziais turiu laiko kai jie miega , o tai vadinasi vakare nes pietu jie pas mane jau nebemiega , didelius vaidina