Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

[Sveikos veltiniautojos 4u.gif
jau kuris laikas skaitau jūsų temas (tiesą pasakius perskaičiau nuo pirmos iki paskutinės ax.gif ) Ale jau ir prirašėt doh.gif
bandysiu ir aš prie jūsų prisijungti smile.gif Pradėjau žinoma aš nuo karoliu ir dar toliau nepasistumėjau, nes noriu išmokti pirma bent jau gražius kamuoliukus ridenti biggrin.gif bandysiu įdėti pirmus savo karolius ir stengsiuos toliau tobulėti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes, na ir grazus jusu darbeliai.seniai jau stebiu mugese ir kitur veltinukus, bet pati niekaip neismoks tu pasidaryti blush2.gif drauge kazkada aiskino kad su ukisku muilu kazkaip, bet nelabai supratau.sake buna medziagu pirkti o jus perkate? dabar vasara laiko turiu noreciau pabandyti, tik nezinau nuo ko pradeti. ax.gif
Atsakyti
Sveikute,
gal vertėtų paskaitinėti senas temas - ten mes kartu mokėmės , dalijomės patirtim. Yra nuotraukų ,nuorodų. Paskirk tam šiek tiek laiko ir bandyk . Bus daug smagumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 06 29, 09:30)
Sveikute,
gal vertėtų paskaitinėti senas temas - ten mes kartu mokėmės , dalijomės patirtim. Yra nuotraukų ,nuorodų. Paskirk tam šiek tiek laiko ir bandyk . Bus daug smagumo  4u.gif

taip taip, tikrai įdomu paskaityt visas temeles thumbup.gif aš beveik visas perverčiau ir daug ką įdomaus radau, tik kad vasarą nėr nei noro nei laiko darbuotis tongue.gif
Atsakyti
na va jau si ta paskaitinejau.bandysiu is suns vilnos (nes kitokios neturiu) unsure.gif turiu toki plovikli avies vilnos pagalviu uzvalkalams skalbti ar tiks? smile.gif tik va dar su dazymu nelabai gaudausi bet kolkas be dazymo bandysiu. labai noriu karoliu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal tau neverta dažyti namie , dabar tokia dažytos vilnos pasiūla?
Daugelyje mezgimo siūlų parduotuvių prekiauja spalvota vilna, arba užsisakyk internetinėje parduotuvėje.
www.rankdarbiai.com
http://vilnosfabrikas.googlepages.com/

Šuns vilna labai greitai veliasi , bet turi savybę išslinkti- gali būti labai apsipūkavusi nuo savo karolių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 06 27, 11:59)
KristiTal spalvingos riešinės 4u.gif
Papildyta:
O čia pagražinimui, labai numirusi tema biggrin.gif
Mamuko darbo mirksiukas.gif
user posted image

nu jau Doseth mamos rankine tai tobula bigsmile.gif rankenos kaip islietos, nu super thumbup.gif ir spalvos taip graziai soka ax.gif

QUOTE(kitaniux @ 2007 06 29, 11:49)
na va jau si ta paskaitinejau.bandysiu is suns vilnos (nes kitokios neturiu)  unsure.gif turiu toki plovikli avies vilnos pagalviu uzvalkalams skalbti ar tiks?  smile.gif tik va dar su dazymu nelabai gaudausi bet kolkas be dazymo bandysiu. labai noriu karoliu  bigsmile.gif

nu kam taip vargti doh.gif gal tu nueik i veltinio forumuka http://veltinis.eforum.lt ten informacija konkreciau, kas kur ir su kuo, gal aiskiau bus nuo ko pradeti ax.gif o vilnos gali isigyti kad ir cia http://www.vilnosfabrikas.lt
sekmes wink.gif
Atsakyti
na kadangi pirmas blynas gali buti prisviles tai pabandysiu su suns vilna, kad bent jau matyciau kas gaunasi o poto nusipirksiu vilnos ax.gif
Atsakyti
Vasaros žiedai ( sagės):

user posted image

user posted image

O čia anksčiau daryti karoliai draugės mamai-melsvos spalvos fanei mirksiukas.gif

user posted image
Ir sagė-gėlė
user posted image

Komplektuką galima nešioti keliais būdais:
1.user posted image

2.
user posted image

3.user posted image

4.
Sagę-gėlę įsisegti atskirai.
Atsakyti
labai graži kombinacija gėlės ir karolių thumbup.gif o gėlės tai super thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif man si karta antra geltona gelyte graziausia, pirmai lyg kazko truksta, gal truputi isformavimo, kad ziedas labiau sukiles butu, sorry uz mano subjektyvia nuomone ax.gif
ir karoliai labai grazus, as nesiociau be geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitaniux @ 2007 06 29, 10:43)
na kadangi pirmas blynas gali buti prisviles tai pabandysiu su suns vilna, kad bent jau matyciau kas gaunasi o poto nusipirksiu vilnos  ax.gif

Tai, kad gryna (nemaišyta su avies) šuns vilna gali ir visai nesivelti (priklauso nuo šuns, pvz.: maniškių nesivelia nė kiek)
Dirbsi dirbsi ir š... gausis, bus gaila laiko ir pastangų. Aš kaip tik siūlyčiau pradėti su gera vilna (kad mažesni "nuostoliai" būtų pradėk nuo mažyčių bandymukų), tada ir noras nepraeis ir tikrai kažkas gausis. O vėlimui naudok ne skalbiklį o muilą (geriausia alyvuogių spec. vėlimui (pravers ir prie "ūkio" - gerai dėmes naikina ir t.t.) arba glicerininis latviškas )
Atsakyti