Įkraunama...
Įkraunama...

Montesori darželiai Kaune

QUOTE(Zana4 @ 2006 10 04, 22:53)
sveikos mamytes, turiu klausymeli, gal kas atsakys man prasau, zinau yra darzelis montesory aukstieji sanciai, kaip ten, kas gali papasakoti apie ji, noriu ten savo suneli uzrasyt, nuo keliu ten galima leisti?nuo triju. g.gif

Aukstuose sanciuose yra montesori darzelis- mokykla "Ziburelis".
Siaip reiketu paskaitineti sioje temoje, nes butent apie si darzeli yra nemazai prirasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kas girdejote ka nors apie "Ziburelio" muzike? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskis @ 2006 11 11, 09:55)
Ar kas girdejote ka nors apie "Ziburelio" muzike?  g.gif

Aš pažįstu ją asmeniškai mirksiukas.gif Ką būtent norėtum sužinoti?
Atsakyti
Girdejau, kad ji ne kaip elgiasi su vaikais. As jos nepazystu asmeniskai, taciau is matymo man ji atrodo simpatiska.Ar gali taip buti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskis @ 2006 11 28, 20:36)
Girdejau, kad ji ne kaip elgiasi su vaikais. As jos nepazystu asmeniskai, taciau is matymo man ji atrodo simpatiska.Ar gali taip buti?  4u.gif

Blogai girdėjai. Aš savo vaiką be baimės patikėčiau jai (tik maniškė dar per maža mirksiukas.gif ). Teko su ja turėti tiek darbinių, tiek asmeninių reikalų ir nieko bloga negaliu pasakyti. Gal tik tiek, kad labai jautriai reaguoja į nesekmes. Bet čia turbūt ne minusas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukriukas lanko garsią Rasos Drugelių grupe, būtų įdomu sužinoti kaip kitiems vaikučiams sekasi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oma: 09 sausio 2007 - 09:29
sveikos mamytes

mano vaikutis lanko si darzeli - lopseli, bet neseniai suzinojau kad maistas cia yra labai prastas, kasdien duoda valgyt ta pati, beto labai neskanu ir vyrejos visai nesistengia keisti meniu. Pati buvau kelias dienas kol vaikutis pratinosi ir is tiesu su maistu situacija ten prasta, ka jus apie tai manot? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oma @ 2007 01 09, 11:25)
Sveikos, mano dukriukas lanko garsią Rasos Drugelių grupe, būtų įdomu sužinoti kaip kitiems vaikučiams sekasi ?

Man labai gaila, kad Jums taip pasirode, bet mano vaikas yra patenkintas maistu ir visada viska suvalgo. O kai ejo i lopseli, taip pat teko su juo pabuti, tai ragavau to maisto. Neturiu jokiu nusiskundimu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(studenciuke @ 2007 01 09, 16:01)
sveikos mamytes

mano vaikutis lanko si darzeli - lopseli, bet neseniai suzinojau  kad maistas cia yra labai prastas, kasdien duoda valgyt ta pati, beto labai neskanu ir vyrejos visai nesistengia keisti meniu. Pati buvau kelias dienas kol vaikutis pratinosi ir is tiesu su maistu situacija ten prasta, ka jus apie tai manot? verysad.gif

Man labai gaila, kad Jums taip pasirode, bet mano vaikas yra patenkintas maistu ir visada viska suvalgo. O kai ejo i lopseli, taip pat teko su juo pabuti, tai ragavau to maisto. Neturiu jokiu nusiskundimu... g.gif

Papildyta:
QUOTE(oma @ 2007 01 09, 11:25)

Sveika. Names nelankeme sios grupes, taciau girdejau labai ivairia nuomone. Vieniems vaikams labai si aukletoja patinka, o ir tevai tada neturi prie ko prikibti, bet yra ir vaiku ir tevu kaprizingu... O tai kaip tavo vaikui sekasi toje grupeje?
Atsakyti
na meniu tam darzeli tikrai nelabai ivairus...
ir siaip nelabai man patinka, zadu sunaus ten nebeleisti, nors ir paejom nedaug, daznai sergam, dabar atsiemiau ji is darzelio visai ir pavasari turbut vesiu i kita, na ne prie sirdies man sitas o lankem mes 2 Garsiuku grupe
Atsakyti
o kaip jus manote siame darzelyje geros aukletojos? Mano maziukas lanko dar tik lopseli, pirma savaite viskas buvo gerai kai su manim ejo ir kai ji palikinejau 2, 3 val, bet dabar pradejau palikinet viena, tai zliumbia, verkia, is namu nenori eit, nei rengtis. Dar pastebejau kai issiskiriam su asarom tai pas viena aukletoja eina nors ir zliumbia o nuo kitos bega kaip nuo velnio g.gif

Beto viena karta anksciau atejusi isgirdau kaip ta pati aukle reke ant mano vaiko. As suprantu kad sunku su vaikais, ypac naujokais, bet nemanau kad staugimas yra gera priemone auklejimui, o jai aukletoja nesugeba susitvarkyti su vaikais tai tegu iesko kito darbo rolleyes.gif

Ka jus manote? Ar jusu vaikai noriai eina i si darzeli?
Atsakyti
Sakykit, brangiosios kumutes smile.gif , Pries kiek laiko uzraset i Zibureli? Kokios ten eiles?
Atsakyti
Na i lopseli mes patekom po 2 men,bet mums pasisieke kad viena grupe buvo nepilna, arba leme dar tai kad as esu studente, direktore labai i tai atsizvelgia, nes studentams reikia padeti smile.gif

O kaip zinau i darzeli reikia pries metus uzsirasyt, jai ne pries du, nes eiles ten labai dideles, geriausei butu patekt i lopseli, o is ten automatiskai i darzeli patenka vaikuciai.

Beto dabar esu visiskai rami del savo vaikucio, nors rytais dar is namu iseiname su riksmais, bet uztat pastebejau kad grizta labai laimingas thumbup.gif
Atsakyti