Na as lieku prie savo nuomones, maistas kaip maistas, kad kaip valgyklinis, o kaip zinia, man dar dabar valgykliniai katlietai skaniausi nei naminiai
Bent jau musu aukletojos tikrai niekad nevede temos del maisto, o ir man nekilo net abejoniu del jo kokybes.
Studencioke, tu ka tik vaikuti pradejai vest, tad labai jautriai i viska reaguoji, to nereiktu. Visoms mus rupi vaikai. Mano vaikis namie nevalgo, darzeli anot aukletoju valgo, tad jam darzelio maistas pats tas, o man reiktu eit pasitobulint is maisto ruoseju
Visi supranta tavo nuomone, vieni sutinka su ja, kiti ne. Tik tavo aukletoju (vaiko) elgesys neturetu toks but, peikti darzelio, kad ir virtuve, jos turetu kazkaip sia nuomone pasilikt sau, o ne dar tevams paset abejoniu. Nors jei teisingai manau ir jos irgi valgo ta ka vaikai, tai gal per daug metu joms atsibodo (nors siuo klausimu nesu tikra, logiskai mastant turetu jos but maitinamos

).
Siaip musu aukletojos nuo pirmos dienos sake, kad vaikui gerai, viskas tinka, ir man tai patinka, palieku vaikiuka ramiai, matau, kad jam ten gera, o tai man kaip mamai ir svarbiausia.
Tad, studencioke, balionelis tau

, kad skaudziai nereguotum i kitokia nuomone, visi mes skirtingi, ir daugeli dalyku priimame ir suprantame kitaip
Papildyta:
QUOTE(studenciuke @ 2007 01 31, 20:59)
nu va norejau gera darba padaryt bet dar ir izeide mane, manyciau neturi jokios teises apie mane taip kalbeti, pati kokia esi mama jai tau nerupi kuom vaikas maitinasi. Beje maistas tikrai pas mane ivairus ir vaikas laimingas nes turi rupestinga mama
O si klausima pradejau pacios aukletojos prasoma, pati niekad nesumastyciau del kazko kazkam priekaistauti, man ir paciai atrodo kad maistas yra normalus, o tie vaikai taip ir valgo, niekas gi ten neziuri kaip namie, kad suvalgytu viska ir butu sotus. Matyt pacios aukletojos nepatenkintos maistu juk jos irgi ten ta pati valgo vat ir karbonado uzsinorejo.
Zodziu atlikau savo tyrima ir paaiskejo, kad kai kuriom mamytem rupi ne vaiku mityba o kitu mamu izeidinejimas
Papildyta:
beto "kiski", matyt pati tam darzelyje dirbi nes jau labai viska zinai ir kad ten pastoviai maistas tikrinamas ir kad jis yra geras, nes labai tu jau apie ji gerai rasai.
Nieko pries neturiu, kiekvienas turi teise isreiksti savo nuomone, bet nauduoti juoda propoganda pries mane nereikia, o savo nuomone kokia as esu mama pasilik sau
Kiskis kazkada klause apie muzike is sio darziuko, tad lyg neturetu klaust jei dirbtu