Įkraunama...
Įkraunama...

Montesori darželiai Kaune

Na mielos mamytes!!! Studencioke, gal gali papasakoti kaip pagaminti farsa is sojos, chemijos? Matosi, kad visai nenusimanai apie maisto produktus. Ir nelyginkit visos valgyklinio maisto su darzelio. Pastoviai yra tikrinama jo kokybe. O kad sutiktum moketi 10-20 lt daugiau, tai cia tik vaizduoteje. Kiek girdejau tevu, kad ir taip daug kainuoja. Kai aukletojos papraso 10 lt priemonems visada atsiranda nepatenkintu. O jei nepatinka aukletojos, galima vaika laikyti namu salygomis su aukle. Tai ir maistas bus geras ir priziuretas...
Baikit viena karta issidirbineti. nestuke.gif
Atsakyti
as brangioji nerasiau kad farsas is sojos, o jeigu tu nezinai kad kotletai gaminami is sojos papildu ir kitu elementu, tai jau nekaltink manes. Nereikia cia tiesiogiai suprasti kiekvieno zodzio, esme tame kad mesos tikros, kaip karbonado, meniu nera.... O uz aukle siais laikas apie 1000 reikia plot, taigi man per brangu, as gi studente 4u.gif bet iki 200 visai mokeciau uz darzeli jai tai ka nors pakeistu....

Ir nereikia cia kabinetis prie manes, supratau kad sis klausimas niekam neaktualus, negi as jau negaliu savo nuomones isreiksti, laisvas gi forumas ax.gif
Atsakyti
Paprasciausiai yra tokie darzeliai privatus, kur grupese po 10 ir nedaugiau vaiku, tai tokiu atveju galima ir karbonadus kepti ir tiems vaikams supjaustyti. Kaip sukramtyti vaikams lopselio ta mesos gabaleli? uz diena mokame apie 4,5 litus.
Idomu kaip daznai ir ivairiai gamini namie?

Na bet gal jau baikim ta tema. Tik pradejai vesti vaika i darzeli, o jau keli tokias pretenzijas. Viskas aisku su tokiomis mamytemis. Vaikas vargsas. Mes norime jiems padeti, bet atsitinka atvirksciai. Tad pamastyk... tongue.gif
Atsakyti
nu va norejau gera darba padaryt bet dar ir izeide mane, manyciau neturi jokios teises apie mane taip kalbeti, pati kokia esi mama jai tau nerupi kuom vaikas maitinasi. Beje maistas tikrai pas mane ivairus ir vaikas laimingas nes turi rupestinga mama tongue.gif

O si klausima pradejau pacios aukletojos prasoma, pati niekad nesumastyciau del kazko kazkam priekaistauti, man ir paciai atrodo kad maistas yra normalus, o tie vaikai taip ir valgo, niekas gi ten neziuri kaip namie, kad suvalgytu viska ir butu sotus. Matyt pacios aukletojos nepatenkintos maistu juk jos irgi ten ta pati valgo vat ir karbonado uzsinorejo.

Zodziu atlikau savo tyrima ir paaiskejo, kad kai kuriom mamytem rupi ne vaiku mityba o kitu mamu izeidinejimas g.gif
Papildyta:
beto "kiski", matyt pati tam darzelyje dirbi nes jau labai viska zinai ir kad ten pastoviai maistas tikrinamas ir kad jis yra geras, nes labai tu jau apie ji gerai rasai. g.gif

Nieko pries neturiu, kiekvienas turi teise isreiksti savo nuomone, bet nauduoti juoda propoganda pries mane nereikia, o savo nuomone kokia as esu mama pasilik sau tongue.gif
Atsakyti
Na as lieku prie savo nuomones, maistas kaip maistas, kad kaip valgyklinis, o kaip zinia, man dar dabar valgykliniai katlietai skaniausi nei naminiai biggrin.gif

Bent jau musu aukletojos tikrai niekad nevede temos del maisto, o ir man nekilo net abejoniu del jo kokybes.

Studencioke, tu ka tik vaikuti pradejai vest, tad labai jautriai i viska reaguoji, to nereiktu. Visoms mus rupi vaikai. Mano vaikis namie nevalgo, darzeli anot aukletoju valgo, tad jam darzelio maistas pats tas, o man reiktu eit pasitobulint is maisto ruoseju biggrin.gif

Visi supranta tavo nuomone, vieni sutinka su ja, kiti ne. Tik tavo aukletoju (vaiko) elgesys neturetu toks but, peikti darzelio, kad ir virtuve, jos turetu kazkaip sia nuomone pasilikt sau, o ne dar tevams paset abejoniu. Nors jei teisingai manau ir jos irgi valgo ta ka vaikai, tai gal per daug metu joms atsibodo (nors siuo klausimu nesu tikra, logiskai mastant turetu jos but maitinamos g.gif ).
Siaip musu aukletojos nuo pirmos dienos sake, kad vaikui gerai, viskas tinka, ir man tai patinka, palieku vaikiuka ramiai, matau, kad jam ten gera, o tai man kaip mamai ir svarbiausia.
Tad, studencioke, balionelis tau 4u.gif , kad skaudziai nereguotum i kitokia nuomone, visi mes skirtingi, ir daugeli dalyku priimame ir suprantame kitaip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(studenciuke @ 2007 01 31, 20:59)
nu va norejau gera darba padaryt bet dar ir izeide mane, manyciau neturi jokios teises apie mane taip kalbeti, pati kokia esi mama jai tau nerupi kuom vaikas maitinasi. Beje maistas tikrai pas mane ivairus ir vaikas laimingas nes turi rupestinga mama tongue.gif

O si klausima pradejau pacios aukletojos prasoma, pati niekad nesumastyciau del kazko kazkam priekaistauti, man ir paciai atrodo kad maistas yra normalus, o tie vaikai taip ir valgo, niekas gi ten neziuri kaip namie, kad suvalgytu viska ir butu sotus. Matyt pacios aukletojos nepatenkintos maistu juk jos irgi ten ta pati valgo vat ir karbonado uzsinorejo.

Zodziu atlikau savo tyrima ir paaiskejo, kad kai kuriom mamytem rupi ne vaiku mityba o kitu mamu izeidinejimas g.gif
Papildyta:
beto "kiski", matyt pati tam darzelyje dirbi nes jau labai viska zinai ir kad ten pastoviai maistas tikrinamas ir kad jis yra geras, nes labai tu jau apie ji gerai rasai.  g.gif

Nieko pries neturiu, kiekvienas turi teise isreiksti savo nuomone, bet nauduoti juoda propoganda pries mane nereikia, o savo nuomone kokia as esu mama pasilik sau tongue.gif

Kiskis kazkada klause apie muzike is sio darziuko, tad lyg neturetu klaust jei dirbtu biggrin.gif
Atsakyti
Labutis. Tavo tiesa TAFI. As tikreai nedirbu siame darzelyje, taciau esupedagoge ir puikiai pazistu tokius tevelius. Dar studenciokes vaikas mazas, taciau is karto galiu parasyti, kad siam vaikuciui bus sunku, jei mamyte ardysisdel bet ko... Tokie teveliai daznai perlenkia lazda. verysad.gif Mano vaikas lanko si darzeli ir labai patrenkintas, viska valgo ir dziaugiasi aukletojomis.

O tarp kitko kiek rasei tai tavo vaikas eina i lopseli? Jei taiptai kiek zinau tose grupese jokiu Rasu nera. Tad manau tik pletku prisiklausei... Nevedipas ta aukletoja, o visaminternetui skelbi paskalas... tongue.gif
Atsakyti
Jaigu tu KISKI skelbi esanti pedagoge ir pazisti tokius tevus kaip as, tai tu jau subrendusi moteriske, bet pedagoginio isprusimo visai nesimato, matyt bloga pedagoge esi :h Arba perdaug isijautei tongue.gif

Jauciu tokia gera pedagoke kaip ir Rasa jai tu ja taip gini lotuliukas.gif
Atsakyti
beto ne paskalas skelbiu o tiesiog savo nuomone issakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Deja ne taip mane supratai. Jokiu budu as jos (Rasos) neginu. as pati esu visko girdejusi, taciau mano vaikaspas ja nelanke, tai ir neskelbiu tokiu ziniu. tongue.gif
Papildyta:
4u.gif O be to, kodel savo nuotrauka tokia grazia panaikinai?????????
Tik ramiai, ne vel ne taip suprasi... g.gif g.gif g.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na zinokit, as kasdiena negaliu atsidziaugt savo vaiko aukletojoms, malonios, visada besisypsancios, viska pasako valge, ka veike, kur buvo, kiek miegojo ir pan. Visada kabo nauji darbeliai, grazu ziureti
Atsakyti
Special for you KISKIS biggrin.gif
Papildyta:
Mano maziukas nors tik dar dvi sav lopseli lanke, bet jau irgi darbeli savo sukure, namie jis tik zbitkus daro ax.gif

tik labai jau sunkiai susirgom, cia pirma kart taip, anksciau ligos tik kelios dienos tesesi, o dabar jau dvi sav snargliojames, zadam nuo kitos sav vel laime bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2007 02 01, 21:18)
Special for you KISKIS  biggrin.gif
Papildyta:
Mano maziukas nors tik dar dvi sav lopseli lanke, bet jau irgi darbeli savo sukure, namie jis tik zbitkus daro  ax.gif

tik labai jau sunkiai susirgom, cia pirma kart taip, anksciau ligos tik kelios dienos tesesi, o dabar jau dvi sav snargliojames, zadam nuo kitos sav vel laime bandyt  smile.gif

Tie sirgimai praeis, turek kantrybesm jei po savaites vel susirgs, nenustebk labai, maniskis kai pradejo lankyt istisai 3-4 men sirgo, savaite darze, tada namie, vel savaite darze vel namie, dabar musu naujokeliai taip sirguliuoja
Atsakyti