o man bedu iskilo..

nesuprantu kame kampas, bet kazkas man su aukletoja ne taip..

maniskis buvo nedraugiskas, kategoriskas savo nuomone ir pestukas, aukletojos pasake, kad cia seimos problemos (na nesitaskom namie visi ir net prie vaiku nesipykstam..). Kadangi mums patiems aktuali si problema buvo, sprendem - kelis men. lankemes pas vaiku psichologe ir rezultatai del elgesio

bet viskas apsiverte: vaikai atstumia, nenori su mano gerieciu draugauti, kazkas su aukletojom ne taip..

viena vakara gryzo su sulauzytu sautuvu (na toks "kosminis" is fantastikos, su lazeriuku sviecianciu), klausiu kur likusi dalis, kad suklijuoti - "auklyte ismete"

kita diena apdraskytu kaklu gryzo.. "Paslaptis, negaliu sakyt.."

siaip ne taip iskvociau, jog su kitu berniuku susikibo, aukletoja bande isskirti ir apdraske kakla maniskiui (cia jo istorijos variantas). Na, galejo ka nors ir pasakyti del sio atvejo, kas is tikruju nutiko. Siaip ne tam mes taip stengiamies, noretusi ir zinoti kai kazkas ne taip, o cia paslaptys kazkios.. Kiek paklausi - viskas gerai. Aiskintis negaliu del paskutinio ivykio, vaikui gi pazadejau, kad nesakysiu niekam ir neklausinesiu aukletojos.. Na nera idealus mano uzsispyrelis, bet mes saziningai stengiamies pasikeisti ir suaugti

Nezinau.. Stengsimies pratempti iki birzelio kaip nors, o paskui jau perkels i kita grupe, nors tas pratempimas - salyginai, nes pastoviai ryte asaroja ir prasosi likti namie, prizada net kambari susitvarkyti, netrugdyti dirbti, kad tik likti namie

tai pastaruoju metu darzelyje tik atsarginiu variantu pasirodo, gaila net moketi uz tas nebutas dieneles

Susirupinau del to, jog seniau jokiu bedu su ejimu nebudavo, o dabar bedos kazkokios..
Del mokyklos - tos pacios bedos buvo su maniske.. (turiu omenyje "Kita mama" atsiliepimus). Kiek suprantu toje pacioje 3 klaseje vaikai mokosi

Kai pasikeite mokytoja, buvo bedu del mokslu: protesta reiske nesimokymu ir atseit mokytoja labai griezta, pabaisa ir t.t.

Nuo rudens viskas susistygavo, mokslai normos ribose ir jau nebe ragana ta mokytoja

zinau, jog maniske tinginiuke ir svajokle, bet mokytojai neturiu jokiu priekaistu

Tegul spaudzia, nes veliau bus tik sunkiau, o kazkaip maniske ir nesiskundzia kruviu, tik del eilerasciu mokymosi atmintinai raukosi

ir su anglu nesiseka, nezinau ka daryti, nes is manes - mazai naudos (mokiausi vokieciu)