QUOTE(paukstulis @ 2007 01 17, 13:21)
Sakykit, brangiosios kumutes

, Pries kiek laiko uzraset i Zibureli? Kokios ten eiles?
nera ten jokiu eiliu, rugpjucio viduryje uzsirasem, nuo rugsejo ejom....
nezinau, kaip ten su tuo laisvumu, bet mano vaikas per pietu miega prikakojo kelnes ko namie nera buve jau senai... bijojo keltis, nes ten nieks neleidzia keltis, lovos uzdangstomos paklodemis kad vaikai vienas kito nematytu ir neduktu...
nesu savo patalyne, bet sunus grizes aiskina kad gulejau ne savo, bet Luko lovoj, ir ne viena karta, tai kam tada skalbiu patalyne ir ja nesu???
atsiimant vaika is darzelio ranksluoscio kuri atnesiau nesugebejo rast, tai kas cia per higiena???
reikejo sunest priemones vaikams kuo greiciau (piestukai, popierius, guasas ir pan.) kai atsiemiau vaika gruodzio menesi kai kurie dazai net supakuoti kaip nunesiau taip ir buvo, piestukai isvis dinge, nors vaikai turi kiekvienas savo stalciuka...
tai kaip ten ugdo, jeigu priemoniu nenaudoja??
kaimynes mergaite skundesi kad neleido klijuot nes neturi savo kliju, nors priemoniu sarase nebuvo parasyta kad ju reikia, lygiai taip pat kaip mano sunus sake neduoda lipdyt, nes neturiu plastilino, na nunesiau as ji , bet po keliu dienu vel skundesi, kad vaikai paeme ir neatidave
na mano vaikas toks smulkutis, tai aukletojos visur ji rase kad jam trys metai, nors jam jau keturi, tai ir sakau jus ne i ugi ziurekit, o i gimimo data...
zodziu man tas isgirtasis darzelis visiskai nepatiko, juolab nera priesmokyklines paruosiamosios grupes...
o sunus jau nera toks mamyciukas, nors ir smulkutis, bet sugeba uz save pastovet ir nera labai jau drovus, patinka jam su vaikais ir visur randa greit bendra kalba
beje kaledinis vaidinimas visiskai nepatiko, isvis vaikai neparuosti, o seniui labiau mamytes ne vaikuciai rupejo...