QUOTE(ERA @ 2005 10 17, 07:49)
Jeigu Ziburelio direktore Tilindiene, tai manes nestebina, kad vis reikia ir reikia ir reikia pinigu.Mano sunus Montesori darzeli lanke dar Panemuneslaikais,kai tilindiene dirbo cia.Dieve dieve kaip ji pinigus myli.Mes su mamom net atsikirsti nesugebedavom.O prase paremti visur ir visada.Ir gan ikyriai.Ir vis ta pati daina apie pinigus.Bloga budavo.Tais laikais pamenu mokejom nerealius pinigus.Kazin kiek dabar pas ja tas Montesori.
Vat aukletoju tai yra buve tikrai geru.Bet kad is jos visos geros aukletojos iseidavo.Visos.
O jei apie pacia sistema, tai man patiko.Vaikus moko susikaupti.Ir kaip pamenu viena mano prietelka sakydavo;"Ten vaikus durniukais daro, vis ta pati veiksma liepia kartoti ir kartoti".Bet juk paziurekim kaip vaikai, jie labai mrgsta kartoti pvz:mano dukra klausosi pasaku per CD, tai jei uzsiciklina tai ant vienos ir kuri laika tik ta viena pasaka ir klauso.Vaikams patinka besikartojantys veiksmai.
Taigi jei ne direktore tai as visai buciau buvusi patenkinta tuo darzeliu.Ji is zmoniu vampyru, kurio eidamas stengiesi nesusitikti.
Vat aukletoju tai yra buve tikrai geru.Bet kad is jos visos geros aukletojos iseidavo.Visos.
O jei apie pacia sistema, tai man patiko.Vaikus moko susikaupti.Ir kaip pamenu viena mano prietelka sakydavo;"Ten vaikus durniukais daro, vis ta pati veiksma liepia kartoti ir kartoti".Bet juk paziurekim kaip vaikai, jie labai mrgsta kartoti pvz:mano dukra klausosi pasaku per CD, tai jei uzsiciklina tai ant vienos ir kuri laika tik ta viena pasaka ir klauso.Vaikams patinka besikartojantys veiksmai.
Taigi jei ne direktore tai as visai buciau buvusi patenkinta tuo darzeliu.Ji is zmoniu vampyru, kurio eidamas stengiesi nesusitikti.
Taip, pastaruoju metu Montesori direktore Tilindiene. Anksciau buvo labai inteligentiska, silta, pagyvenusi direktore, bet as jos pavardes neatsimenu.
Sis darzelis yra valdiskas, ir mokesciai tokie pat kaip ir kitur.. Tik kas menesi dar dedames po 10 Lt, bet nenesame jokiu popieriu, muilu ar ko kito..
Jokio spaudimo remti pinigais nesame patyre

Bet kadangi pati sistema yra gera, aukletojos ir mokytojos nuostabios (bent jau tos, su kuriomis tenka susidurti) - vaikai labai noriai lanko tiek darzeli, tiek mokykla

Mano vyresnioji jau ketvirtoke, mokytojos teigimu - protinga ir gabi