Tai va, moteriskes, pabuvo vaikis visa diena kitoje grupeje, su vyrui savo vaiko nebepazistam nuo pat pirmos pilnos darzelyje isbuvimo dienos. Dabar tikrai zinau, kad neapsirikome ir tikrai vertejo anksciau eiti is Drugeliu grupes. Visu pirma, kai aukletojai nupasakojau bedas del WC reikaliuku, tai ji kuo supratingiausiai pasake, kad gi vaikis dar mazas ir naturalu, kad jam reikia priminti, o gal net ir puoduka atnesti. Nieko cia baisaus. O antra, tai neatpazinome vaiko del to, jog kazkur staiga dingo ta 3 m. krize (kuria vaiko elgesi mums aiskino Rasa, na ir as tai priemiau, nes zinau, kad ta krize buna). Anksciau vaika is darzo reikedavo neste isnesti rekianti (atejus pasiimti neidavo namo ar net is viso mus ignoruodavo, ka Rasa aiskindavo kaip begaline meile jai, o as manau, jog tai buvo pyktis ant musu, kad paliekam), visa kelia nmao vaikas masinoje liedavo pykti ir budavo neimanoma su juo susitarti, namuose buvo dauzomi zaislai (na, toks zaidimas), ka bepaklaustum vis atsakymas "NEEEEEEEEE"... Na, tikrai treju metu krize, ane. Va, ir as taip galvojau. Ale, kazkaip staiga netiketai jin baigesi. Vaikas mielai eina namo, pats atsinesa is spinteles rubelius, keliaujant namo pasakoja, ka veike, dainuoja daineles, nebeliko jokio pykcio....

Namuose irgi visas linksmas ir smagus, "ne" kiekis zymiai sumazejo. Nu, tiesiog pasaka, o ne vaikas. O as jau maniau, kas man atsitiko, kad visai nebeturiu kantrybes, su vaiku nuolat baruosi. Dabar to nebereikia...

Stebuklas kazkoks ir tiek.....
Zinoma, buna ir oziuku, buna ir asaru, buna ir "ne", bet lyginant su tuo kas buvo, tai vienas juokas...
Zinoma, ryte nenori keltis, nenori i darzeli, atsisveikindamas biski paverkia, kokias tris dienas dar liudejo anos grupes vaiku, bet man geriau taip, negu anaip kad buvo. Be to, pasako man, kad jam liudna, nors anksciau sakydavo tik apie tai, kad pyksta. man rodos, jis eme nebeslepti savo emociju. Ir as tuo galiu tik pasidziaugti.
O kas del spektakliuo, tai man pvz. ta ideja visai patiko, ir as mielai nuvesiu vaika i teatra. Jam patinka, nors, kaip ir Egidux mergaite, musu vaikis labai judrus.
Tarantula, leliuku grupe mes lankeme 4 grupe (Liutuku), bet dabar ten visai kitos aukletojos, tai nieko negaliu pasakyti. O dabar mes jau lankome didesniu vaiku grupe (dabar konkreciai 3 grupe, varliuku, o pabegome is 1 grupes, Drugeliu). prie mokykla dar gresia vienas grupes pakeitimas priesmokyklinuku grupe. O direktore, kaip direktore, jos interesas, kad klientas butu teisus ir niekur nepabegtu. Pasakyti, kad siltas zmogus (kaip cia apie kazkuria kita direktore buvo kalbama) tikrai negaleciau, betgi negali ir reikalauti to, ane.