Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Kokie atsiliepimai apie Clinique savaiminio idegio priemones? g.gif
Atsakyti
o gal kas gali pasakyti, kiek laiko galioja dramaticaly different moisturizing lotion atidarius indeli? aciu 4u.gif
Atsakyti
24 men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 01, 13:06)

o, tai liux, galiu drasiai naudoti. man sis kremas nepakeiciamas atsalus orams, kai oda pradeda sauseti ir serpetoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2007 08 31, 00:00)
Kokie atsiliepimai apie Clinique savaiminio idegio priemones?  g.gif

turiu savaiminio idegio putas.. fainos visai, pavyksta lygiai issitept (tai cia jau praktika), patinka kad spalva kaip saulej buciau idegus, taip pat patinka kad kvapas manes neerzina (man siu putu kvapas primena juoda duona biggrin.gif ), bet minusas kad tepa drabuzius labai (viena kart vakare issitepiau siom putom ir po kokio pusvalandzio nuejau miegoti, atsikeliu is ryto, ziuriu kad balta patalyne pasidare nebe balta, tai cia nuo bronzantu (nes putos rudos), tai visa laik dabar kai tepuosi jom, tai palaukiu kol paruduoju, ir tada nusiprausiu po dusu , tai normaliai tada)..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 02, 17:32)
turiu savaiminio idegio putas.. fainos visai, pavyksta lygiai issitept (tai cia jau praktika), patinka kad spalva kaip saulej buciau idegus, taip pat patinka kad kvapas manes neerzina (man siu putu kvapas primena juoda duona  biggrin.gif ), bet minusas kad tepa drabuzius labai (viena kart vakare issitepiau siom putom ir po kokio pusvalandzio nuejau miegoti, atsikeliu is ryto, ziuriu kad balta patalyne pasidare nebe balta, tai cia nuo bronzantu (nes putos rudos), tai visa laik dabar kai tepuosi jom, tai palaukiu kol paruduoju, ir tada nusiprausiu po dusu , tai normaliai tada)..

Aciu uzatsakyma, tai turbut pabandysiu nusipirkti, o gal kokia nuoroda imestumet, kurias butent naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2007 09 02, 18:01)
Aciu uzatsakyma, tai turbut pabandysiu nusipirkti, o gal kokia nuoroda imestumet, kurias butent naudojat?  4u.gif

stai toki turiu:
user posted image
bet man dar taip pat patinka ir Clarins savaiminio idegio kremukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2007 08 31, 00:00)
Kokie atsiliepimai apie Clinique savaiminio idegio priemones?  g.gif

turiu savaiminio idegio krema,tai labai patinka.Spalvyte grazi gaunasi ir kvepia kitaip nei visi. mirksiukas.gif
Dar turiu clinique seselius,tai speriniai thumbup.gif Tusas man nepatiko-kvepalai dar nieko.
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2007 09 01, 08:46)
o gal kas gali pasakyti, kiek laiko galioja dramaticaly different moisturizing lotion atidarius indeli? aciu 4u.gif

thumbup.gif kremas.neapsakomas pojutis kai pasitepi veida.as dar pries tai naudoju veido prausikly tad tepu krema.faina.dar noriu nusipirkt losjona tos pacios serijos.
Atsakyti
norejau paklausti mamyciu, kurios pirko pore minimizer. kuo skiriasi tos dvi spalvos, invisible light ir invisible deep. kuriuos jus pirkote?
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 09 16, 17:53)
norejau paklausti mamyciu, kurios pirko pore minimizer. kuo skiriasi tos dvi spalvos, invisible light ir invisible deep. kuriuos jus pirkote?

na tai tamsumu matyt skiriasi biggrin.gif šviesesnę pirkau. juolab, kad pudrytę naudoju. kita vetus aš jo su pudra nebenaudoju biggrin.gif bet vistiek šviesesnę tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 17 rugsėjo 2007 - 12:16
Labukas
Turiu 3-Step Skin Care Moisture on-call, visai nieko, o ypac ziema man jis patinka bigsmile.gif
Atsakyti