pasidalinkit patirymu tos, kurios turit misria odele - koki krema naudojat tokiu oru ir ziema, kad nekimstu poru

nesenai pirkau prausikli liquid facial soap oily skin formula. superinis
labai gerai nuplauna makiaza, nereikia pries tai su niekuo valyt, oda svelnute lieka, ir visai nesausina
jau buvau isbandzius lancome, estee lauder ir labai nusivylus, todel visai nesitikejau, kad sitas tiks.
dar turiu clinique color true sampuna ir kondicionieriu, tai nelabai, plaukai kazkokie issauseje buna.

dar turiu clinique color true sampuna ir kondicionieriu, tai nelabai, plaukai kazkokie issauseje buna.

O aš jau daugiau nei metus, blakstienas dažau tik su šios firmos tušais, man jie
kokį benusipirkčiau ilginantį ar storinantį visi labai geri, svarbiausia jog blagstienos nesulimpa ir atrodo naturaliai

QUOTE(Catty @ 2007 11 14, 11:22)
O aš jau daugiau nei metus, blakstienas dažau tik su šios firmos tušais, man jie
kokį benusipirkčiau ilginantį ar storinantį visi labai geri, svarbiausia jog blagstienos nesulimpa ir atrodo naturaliai 

Esu turejus Clinique tusa, tai is pradziu keista buvo, kad vos padazo ir atrodo naturaliai, nes su kitais buvau ipratus, kad padarytu dramatiskas blakstienas

Gal zinote kas pigiau prekiauja Clinique tusu? gal siam forume tokiu yra?

Man labai patinka, kad sis tusas nenuteka, o plaunant "nueina" tokiais vaskiniais gabaliukais ir nereikia jokiu spec. priemoniu, tik vandens.
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 11:20)
Noreciau del Super balanced pudrytes paklausti - ji kiek supratau tinkama misriai odai. O kaip del maskavimo? Ji is tu labiau maskuojanciu?
Ar matiskumo suteikia?
Renkuos tarp sitos ir perfectly real, busiu dekinga uz pagalba 

Kai pabandžiau šitą pudrą ilgai galvojau, kodėl man protas anksčiau nesušvietė ją naudoti

Labai puikiai maskuoja, nesimato, kad pritepta pudrytės. Žodžiu aš teplioju jau antrą buteliuką

QUOTE(Auksuole @ 2007 11 16, 11:55)
Kai pabandžiau šitą pudrą ilgai galvojau, kodėl man protas anksčiau nesušvietė ją naudoti 
Labai puikiai maskuoja, nesimato, kad pritepta pudrytės. Žodžiu aš teplioju jau antrą buteliuką

Cia apie superbalanced? o kokia tavo oda?

QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 13:02)
Taip, toks pavadinimas. Oda mišri lyg, nors dabar kosmetologė dar ir jautrumą priskyrė...
Bet manau kiekvieno oda skirtinga ir visko gali būti kad kažkas netiks. Aš kosmetiką perku užsienyje, prieš tai būtinai pabandžiusi - na kad padažytų, patepliotų ir pamatyčiau tinka ar ne

QUOTE(Auksuole @ 2007 11 16, 12:07)
Taip, toks pavadinimas. Oda mišri lyg, nors dabar kosmetologė dar ir jautrumą priskyrė...
Bet manau kiekvieno oda skirtinga ir visko gali būti kad kažkas netiks. Aš kosmetiką perku užsienyje, prieš tai būtinai pabandžiusi - na kad padažytų, patepliotų ir pamatyčiau tinka ar ne

aciu, auksas tu!!!

QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 13:24)
aciu, auksas tu!!!
mano irgi misri ir labai jautri...jei rasiu tinkama spalva imsiu sita 

Mano yra numeris 7, o odos tipui tai II - III. Na čia pagal Clinique taip žymi