Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

pasidalinkit patirymu tos, kurios turit misria odele - koki krema naudojat tokiu oru ir ziema, kad nekimstu poru 4u.gif
Atsakyti
nesenai pirkau prausikli liquid facial soap oily skin formula. superinis thumbup.gif labai gerai nuplauna makiaza, nereikia pries tai su niekuo valyt, oda svelnute lieka, ir visai nesausina biggrin.gif jau buvau isbandzius lancome, estee lauder ir labai nusivylus, todel visai nesitikejau, kad sitas tiks.

dar turiu clinique color true sampuna ir kondicionieriu, tai nelabai, plaukai kazkokie issauseje buna. g.gif
Atsakyti
O aš jau daugiau nei metus, blakstienas dažau tik su šios firmos tušais, man jie thumbup.gif kokį benusipirkčiau ilginantį ar storinantį visi labai geri, svarbiausia jog blagstienos nesulimpa ir atrodo naturaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2007 11 14, 11:22)
O aš jau daugiau nei metus, blakstienas dažau tik su šios firmos tušais, man jie thumbup.gif  kokį benusipirkčiau ilginantį ar storinantį visi labai geri, svarbiausia jog blagstienos nesulimpa ir atrodo naturaliai mirksiukas.gif

Esu turejus Clinique tusa, tai is pradziu keista buvo, kad vos padazo ir atrodo naturaliai, nes su kitais buvau ipratus, kad padarytu dramatiskas blakstienas lotuliukas.gif Tikrai ne sulimpa ir gerai nusivalo 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote kas pigiau prekiauja Clinique tusu? gal siam forume tokiu yra? ax.gif
Atsakyti
Noreciau del Super balanced pudrytes paklausti - ji kiek supratau tinkama misriai odai. O kaip del maskavimo? Ji is tu labiau maskuojanciu? g.gif Ar matiskumo suteikia? g.gif Renkuos tarp sitos ir perfectly real, busiu dekinga uz pagalba ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka, kad sis tusas nenuteka, o plaunant "nueina" tokiais vaskiniais gabaliukais ir nereikia jokiu spec. priemoniu, tik vandens.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 11:20)
Noreciau del Super balanced pudrytes paklausti - ji kiek supratau tinkama misriai odai. O kaip del maskavimo? Ji is tu labiau maskuojanciu? g.gif Ar matiskumo suteikia? g.gif Renkuos tarp sitos ir perfectly real, busiu dekinga uz pagalba ax.gif

Kai pabandžiau šitą pudrą ilgai galvojau, kodėl man protas anksčiau nesušvietė ją naudoti smile.gif

Labai puikiai maskuoja, nesimato, kad pritepta pudrytės. Žodžiu aš teplioju jau antrą buteliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 11 16, 11:55)
Kai pabandžiau šitą pudrą ilgai galvojau, kodėl man protas anksčiau nesušvietė ją naudoti smile.gif

Labai puikiai maskuoja, nesimato, kad pritepta pudrytės. Žodžiu aš teplioju jau antrą buteliuką smile.gif

Cia apie superbalanced? o kokia tavo oda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 13:02)
Cia apie superbalanced? o kokia tavo oda? ax.gif

Taip, toks pavadinimas. Oda mišri lyg, nors dabar kosmetologė dar ir jautrumą priskyrė...

Bet manau kiekvieno oda skirtinga ir visko gali būti kad kažkas netiks. Aš kosmetiką perku užsienyje, prieš tai būtinai pabandžiusi - na kad padažytų, patepliotų ir pamatyčiau tinka ar ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 11 16, 12:07)
Taip, toks pavadinimas. Oda mišri lyg, nors dabar kosmetologė dar ir jautrumą priskyrė...

Bet manau kiekvieno oda skirtinga ir visko gali būti kad kažkas netiks. Aš kosmetiką perku užsienyje, prieš tai būtinai pabandžiusi - na kad padažytų, patepliotų ir pamatyčiau tinka ar ne wink.gif

aciu, auksas tu!!! 4u.gif mano irgi misri ir labai jautri...jei rasiu tinkama spalva imsiu sita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 13:24)
aciu, auksas tu!!! 4u.gif mano irgi misri ir labai jautri...jei rasiu tinkama spalva imsiu sita bigsmile.gif

Mano yra numeris 7, o odos tipui tai II - III. Na čia pagal Clinique taip žymi smile.gif
Atsakyti