Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(Bastet @ 2008 01 20, 19:05)
susigadinau sau veidą su trijų žingsnių sistema, pusę metų neišsigydau  cray.gif pirkau duty free, tai neturėtų būt levakas sad.gif bet... kelias dienas veidas buvo išsilyginęs, bet paskui pradėjo riebaluotis kaip niekad gyvenime nesiriebalavo ir pradėjo list spuogai, didžiuliai ir dar niežiejo, visa kaktą, viens ant kito  verysad.gif kažkos siaubas  verysad.gif gal kas susidūrėt? kaip išsigydėt?

Reiskia parinkot sau ne ta sistema smile.gif Turiu omeny ne pagal savo odos tipa,nes keista kad jie gadina veida
Atsakyti
mano mištri oda, pasirinkau mišriai sausai odai
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 01 21, 08:16)
mano mištri oda, pasirinkau mišriai sausai odai

Kaip suprast "mišriai sausai" ? g.gif Šia gi du priešingi dalykai
Atsakyti
mišri sausa yra lyg mišrios odos "potipis" - kai kakta riebi, o skruostai sausi, dar būna mišri normali - kai sausa riebi, o skruostai normalūs smile.gif
Atsakyti
Gal yra išbandžiusių Clinique rankų kremą? Man veido priežiūros priemonės patinka, tai ieškau atsiliepimų ir apie kitas odos priežiūros priemones ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 01 21, 09:39)
mišri sausa yra lyg mišrios odos "potipis" - kai kakta riebi, o skruostai sausi, dar būna mišri normali - kai sausa riebi, o skruostai normalūs smile.gif

Sorry, bet nesupratau paaiskinimo g.gif mano manymu, misri sausa yra nesuderinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 21, 14:05)
Sorry, bet nesupratau paaiskinimo  g.gif  mano manymu, misri sausa yra nesuderinama  smile.gif

nu manirgi kažkaip tai schmoll.gif
būna normaliai - mišriai, arba mišriai - riebiai odai. o čia blink.gif
Atsakyti
o kaip jums paakiu kremas all about eyes ?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 21, 15:17)
o kaip jums paakiu kremas all about eyes ?

katras? normalus ar rich? Ismeginau Rich - visai nieko toks, bet man daaaug labiau patiko Intensive Repairwear - dabar ji naudoju vakarais, o dienai tepu ka nors lengvesnio.
Atsakyti
as kalbejau apie normalu blush2.gif
Atsakyti
nu atsiprašau... ant pakuotės taip ir užrašyta dry combination skin - 2 numeriukas... viskas puikiai suderinama, bent jau ant mano veido - skruostai būna sausi, o kakta ir nosis blizga, beria. bet tas losjonas grynas spiritas sad.gif ir kaip dry kombination galima sugalvot tokį daryt . exxxxx unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 01 21, 18:54)
nu atsiprašau... ant pakuotės taip ir užrašyta dry combination skin - 2 numeriukas... viskas puikiai suderinama, bent jau ant mano veido - skruostai būna sausi, o kakta ir nosis blizga, beria. bet tas losjonas grynas spiritas sad.gif ir kaip dry kombination galima sugalvot tokį daryt . exxxxx  unsure.gif

Spirituotu losjonu jokiu būdu negalima sausos odos valyt. Tikrai įdomiai jie čia unsure.gif
Atsakyti