kol kas man Clinique veido priežiūros priemonės (drėkinantys kremai ir losjonai) pačios pačiausios

QUOTE(Manyka @ 2007 11 19, 20:43)
Manau pigiau iseitu per tarpininkes is JAV atsisiusti.
QUOTE(Saganija @ 2007 12 07, 10:27)
taaip, tas tiesa.... labai jau nesinori tai Kristianai permokėt

supykau juodai...
QUOTE(Saganija @ 2007 12 07, 10:27)
Gal man siuntimu uzsiimti

QUOTE(evelinki @ 2007 12 07, 22:33)
reik sulygint kainas pirma:)
aš va žadėjau žadėjau nueit kainų pažiūrėt, bet neprisiruošiau..

QUOTE(Manyka @ 2007 12 07, 22:42)
reik sulygint kainas pirma:)

Palygink palygink, tada darysim plana xuligana

laba diena
gal kas noretu prisijungti ir kartu atsisiusti clinique is JAV ?

Man atrodo, kad pigiausia clinique siustis - jei tik susirenka 100 dol. uzsakymas - is www.nordstrom.com Ten tikrai pigiau nei braskese.
QUOTE(varveklis @ 2007 12 15, 03:43)
Man atrodo, kad pigiausia clinique siustis - jei tik susirenka 100 dol. uzsakymas - is www.nordstrom.com Ten tikrai pigiau nei braskese.
bet ten raso, kad siuo metu nesiuncia i kitas salis

QUOTE(Apvalute @ 2007 12 15, 09:47)
Tai taip, per tarpininką. O į Lietuvą siųstų braškės arba ebay, bet ebay aš pati nelabai moku pirkti, tai kainų nelyginau, įtariu, kad iš ebay gali daug pigiau gautis, bet man pačiai geriau pirkti nedalyvaujant aukcionuose, o kas įgudę ebay, tai greičiausiai dar pigesnių variantų randa.
O mano istorija su Clinique baigesi tuo, kad susigadinau oda. Buvau susipirkusi visa serija, is pradziu buvo labai gerai, bet paskui oda pradejo vis daugiau reikalauti priemoniu ir sauseti. Tik uztepus gerai, praeina valandele ir sausas veidas. Atsirado serpetojancios rausvos demeles, diskomfortas nerealus...
Perejau prie kitos kosmetikos, taciau pasekemes dar iki dabar jauciu, nors metai praejo. Ten, kur buvo tie issausejimai, sutrukinejo kapiliarai ir vaizdelis liko nekoks... Grazia kruvele pinigu per metus padejau, vaiksciodama kas menesi pas kosmetologe. Ji pasake, kad as ne pirma, kuri skundziasi Clinique. Taigi, gerai, kam tinka, bet as i ta skaiciu nepapuolu. Todel, kieno jautresne oda, siulyciau nepasiduoti tai minciai, kad va, bekvape, nealergizuojanti... Gali alergizuoti, net ir labai

Na, kiekvieno oda individuali.. Man, pvz, labai Clinique patinka
Naudoju ir sveitikli, ir kauke pavargusiai odai (ypac ziema, kai visokie sildymai erzina oda..), dar labai patinka 3 step linija - oda labai lengvai ir svariai nuvaloma, is ryto puikiai jauciuosi..
Taigi, jei ka, as visom 20 UZ siuntima is JAV