Manau tikrai tiks brandziai odai, ta Repairwear linija naudoja mano mama, o kas liecia rinkinuko Vilniuje, tikrai nezinau, bet abejoju...mano manimu nerasi.
Pagaliau gavau savo Clinique kremus ir dekor.kosmetika... Pirkau Amerikoje tei gavau daug meginuku ir 2 komplektus dovaneliu . Dovanele tei kosmetine i kuria ideti 2 lupdaziai, skistas muiliukas, mini tusas, DDML ir komplektukas kur 2 seseliai ir skaistalai. Va radau toki ebayjuje. http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
as pagyrsiu sia kosmetika ,ypac tusa su dvejopu sepeteliu padazo isiilgina kaip reikalas super aisku kas neprate pvz kaip as tai akis is pradziu labai nemaloniai issibadai bet kaip nusidazo efektingai tai visa ta sunkuma pamirsti
as pagyrsiu sia kosmetika ,ypac tusa su dvejopu sepeteliu padazo isiilgina kaip reikalas super aisku kas neprate pvz kaip as tai akis is pradziu labai nemaloniai issibadai bet kaip nusidazo efektingai tai visa ta sunkuma pamirsti
As turiu labai daug šios firmos produktų ir esu tikrai patenkinta. Labai patinka 3 žingsnių terapijos programa, kremai, valikliai, krempudra. Tik neturiu ir nebandžiau šešėlių. Gal kas bandėt? Kokie atsiliepimai? Nesubėga? Laikosi?
As turiu labai daug šios firmos produktų ir esu tikrai patenkinta. Labai patinka 3 žingsnių terapijos programa, kremai, valikliai, krempudra. Tik neturiu ir nebandžiau šešėlių. Gal kas bandėt? Kokie atsiliepimai? Nesubėga? Laikosi?