Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 11, 21:44)
Manau tikrai tiks brandziai odai, ta Repairwear linija naudoja mano mama, o kas liecia rinkinuko Vilniuje, tikrai nezinau, bet abejoju...mano manimu nerasi.

Aisku... O gal zinai kiek kainuoja City Block?
Atsakyti
Ne tikrai nezinau...Lietuvoj neperku.
Atsakyti
Pagaliau gavau savo Clinique kremus ir dekor.kosmetika... wub.gif Pirkau Amerikoje tei gavau daug meginuku ir 2 komplektus dovaneliu . Dovanele tei kosmetine i kuria ideti 2 lupdaziai, skistas muiliukas, mini tusas, DDML ir komplektukas kur 2 seseliai ir skaistalai. wub.gif
Va radau toki ebayjuje.
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
Atsakyti
oi, man irgi labai patinka ir tinka (turiu jautrią, alergišką odą)
va, keli metai iš eilės naudoju krem pudrą - thumbup.gif

Atsakyti
as pagyrsiu sia kosmetika ,ypac tusa su dvejopu sepeteliu padazo isiilgina kaip reikalas super aisku kas neprate pvz kaip as tai akis is pradziu labai nemaloniai issibadai bet kaip nusidazo efektingai tai visa ta sunkuma pamirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pudriukas @ 2008 06 13, 01:00)
as pagyrsiu sia kosmetika ,ypac tusa su dvejopu sepeteliu padazo isiilgina kaip reikalas super aisku kas neprate pvz kaip as tai akis is pradziu labai nemaloniai issibadai bet kaip nusidazo efektingai  tai visa ta sunkuma pamirsti smile.gif

biggrin.gif reikia praktikos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 13, 08:31)
biggrin.gif  reikia praktikos. mirksiukas.gif

faktas kaip blynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 06 12, 15:01)
oi, man irgi  labai patinka ir tinka (turiu jautrią, alergišką odą)
va, keli metai iš eilės naudoju krem pudrą -  thumbup.gif

Tikrai kosmetika thumbup.gif Pati turiu jautria oda, tai naudoju ir krema ir kremine pudra, ir sausa pudra ax.gif kokybe tikrai labai gera thumbup.gif
Atsakyti

As turiu labai daug šios firmos produktų ir esu tikrai patenkinta. Labai patinka 3 žingsnių terapijos programa, kremai, valikliai, krempudra. Tik neturiu ir nebandžiau šešėlių. Gal kas bandėt? Kokie atsiliepimai? Nesubėga? Laikosi?
Atsakyti
Pirmą kartą nusipirkau prekę iš Clinique lūpų blizgį.Laaaabai patenkinta thumbup.gif , turbūt jau nebenorėsiu pirkti kitų... lotuliukas.gif
Atsakyti
ir man Clinique lupu blizgesiai patys paciausi thumbup.gif ir tikrai jokiu kitu firmu nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2008 06 18, 15:47)
As turiu labai daug šios firmos produktų ir esu tikrai patenkinta. Labai patinka 3 žingsnių terapijos programa, kremai, valikliai, krempudra. Tik neturiu ir nebandžiau šešėlių. Gal kas bandėt? Kokie atsiliepimai? Nesubėga? Laikosi?

Turiu seselius, jau ne vienus sunaudojau tikrai geri ir rekomenduoju, leikosi gerai, nesubega, beto spalvos visokios grazios... Pirk nepageilesi. mirksiukas.gif
Atsakyti