Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Aciu uz patarima. Vis gundausi nusipirkti. Manau, jau dabar apsisprendziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rinkausi akių tušą,pasiūlė Clinique su dvejopu šepetėliu,bandžiau dar tik vieną kartą,sakyčiau geras,taip gražiai dažo,nelibdo,nebyra thumbup.gif ,o prie jo buvo akių pieštukas irgi dažantis abiejais galais ir makiažo valiklis Day off.Dar paprašiau mėginuko drėkinančio kremo,tai manau reiks ir patį kremą isigyti.Gal patapau Clinique gerbėja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Prieš savaitę nusipirkau Clinique valomąjį pienelį ir toniką (2, kur tinka, kai oda sausa, tik T zonoj riebesne). naudojimo. Paskaičiau šitoj temoj, kad kažkam nuošio toniko pradėjo spuogeliai labai keltis. Aš tik savaite panaudojau, bet visa barzdą spuogeliais nuėjo, ko niekada taip intensyviai nebuvo. vienas tik mažėja, jau kitas lenda. Matyt, vistik man netiko kosmetika, o aš bandžiau dar kitur priežasčių ieškoti, nelabai norėjosi tikėti.
Žodžiu, prašau jūsų patarimo. Panaudojus dar esu tikrai neilgai, tai ar bandyt naudoti toliau, nes gal čia tie spuogeliai visai ne nuo to? Ar iškart dabar geriau nustoti? Ir ką man daryti su tom vos panaudotom priemonėmis? g.gif gaila pinigėlius taip išmest. Gal žinot, kur galėčiau parduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 12, 14:30)
Pagaliau gavau savo Clinique kremus ir dekor.kosmetika... wub.gif Pirkau Amerikoje tei gavau daug meginuku ir 2 komplektus dovaneliu . Dovanele tei kosmetine i kuria ideti 2 lupdaziai, skistas muiliukas, mini tusas, DDML ir komplektukas kur 2 seseliai ir skaistalai.  wub.gif
Va radau toki ebayjuje.
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

Jei nepaslaptis,tai kokiu budu jus Amerikoj pirkot? Ir as noreciau su dovanelem... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2008 07 05, 15:44)
Jei nepaslaptis,tai kokiu budu jus Amerikoj pirkot? Ir as noreciau su dovanelem... lotuliukas.gif

Ne paslaptis, Amerikoje gyvena mano sesuo, tei ji ir perka man viska ka ussakau. rolleyes.gif
Atsakyti
Uzsisakiau ir as prausikli, kompaktine pudra. Tai laukiu, nesulaukiu... Taip knieti kuo greiciau isbandyt. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Monte @ 2008 07 05, 12:37)
Sveikutės,
Prieš savaitę nusipirkau Clinique valomąjį pienelį ir toniką (2, kur tinka, kai oda sausa, tik T zonoj riebesne). naudojimo. Paskaičiau šitoj temoj, kad kažkam nuošio toniko pradėjo spuogeliai labai keltis. Aš tik savaite panaudojau, bet visa barzdą spuogeliais nuėjo, ko niekada taip intensyviai nebuvo. vienas tik mažėja, jau kitas lenda. Matyt, vistik man netiko kosmetika, o aš bandžiau dar kitur priežasčių ieškoti, nelabai norėjosi tikėti.
Žodžiu, prašau jūsų patarimo. Panaudojus dar esu tikrai neilgai, tai ar bandyt naudoti toliau, nes gal čia tie spuogeliai visai ne nuo to? Ar iškart dabar geriau nustoti? Ir ką man daryti su tom vos panaudotom priemonėmis? g.gif  gaila pinigėlius taip išmest. Gal žinot, kur galėčiau parduoti? 4u.gif

parduok kosmetikos isparduotuveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 05, 20:03)
Ne paslaptis, Amerikoje gyvena mano sesuo, tei ji ir perka man viska ka ussakau.  rolleyes.gif

blush2.gif Tikejausi paslapties... rolleyes.gif
As ir laukiu savo prekyciu is Amerikos. Pirkau per tarpininke, gerokai pigiau isejo bigsmile.gif Tik gaila kad dovaneliu nera... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2008 07 06, 01:08)
blush2.gif  Tikejausi paslapties... rolleyes.gif
As ir laukiu savo prekyciu is Amerikos. Pirkau per tarpininke, gerokai pigiau isejo  bigsmile.gif  Tik gaila kad dovaneliu nera... lotuliukas.gif

Perkant Amerikoje, dovaneles visada buna. ax.gif
Atsakyti
parsisiunciau is JAV irgi 2 pudras: viena kompaktine, kita - krempudra, abidvi misriai odai, bet man kazkaip jos schmoll.gif todel manau, kad irgi reikia parduoti (jeigu kuria domina - rasykite AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monte @ 2008 07 05, 11:37)
Sveikutės,
Žodžiu, prašau jūsų patarimo. Panaudojus dar esu tikrai neilgai, tai ar bandyt naudoti toliau, nes gal čia tie spuogeliai visai ne nuo to? Ar iškart dabar geriau nustoti? Ir ką man daryti su tom vos panaudotom priemonėmis? g.gif  gaila pinigėlius taip išmest. Gal žinot, kur galėčiau parduoti? 4u.gif

Man čia šita bėda buvo. Irgi ieškojau aplinkuj priežasčių, nes negalėjau patikėt kad tokia kosmetika gali netikti smile.gif Man atrodo, nebenaudok tu jos, aš gydžiausi ilgiau nei pusę metų, išsiplėtusios poros taip ir liko, nors iki naudojimo nesiskundžiau jomis... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 06, 09:50)
Perkant Amerikoje, dovaneles visada buna. ax.gif

Gali but. Tik klausimas ar jas gausiu... biggrin.gif

Ka manot apie si tusa? http://www.clinique....CT_ID=PROD12638

Kazkoks stebuklas.. Nusiplauna vandeniu, bet ir atsparus vandeniuj g.gif Nereikejo man to tuso, bet taip idomu pasidare... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anira12: 06 liepos 2008 - 09:54